emperor4her Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Βλεπω οτι εχουμε ξανα κανει την ιδια συζητηση παντως. Το μεσαιο fan της gpu δεν σε αποσχολει (αν και νομιζω οτι δεν "βγαζει" αερα, απλα γυρναει με διαφορετικη φορα για να μειωθει ο θορυβος του αερα). Κατω και πλαι βαζεις, πανω βγαζεις Ναι εψαχνα να βρω που σοτν κορακα ειναι αυτο το μηνυμα και δεν το εβρισκα! ωραιος, θα τα αλλαξω σε ευχαριστω και παλι!
ICE-T Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Περιμένω το Lian Li Lancool 216X Black για test-drive μέσα στην εβδομάδα Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από ICE-T 8
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Mε εσωσε το Open rgb ,αν και δεν φαινεται σωστα το χρωμα στα Led του hw στη φωτο 27 1
Δημοφιλής ανάρτηση dalain Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Project "Seirios" 34
b1LLy23 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, dalain είπε Project "Seirios" Έργο τέχνης........!!!!!! 1 1
STORM1978 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, dalain είπε Project "Seirios" Η X470 Taichi μου αισθητικά έδεσε τέλεια με το build! Υπέροχο!!!
konlift Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Μετά από άπειρα τεστ, fans, μέσα - έξω, κάτω και πάνω βγήκε το συμπέρασμα πως όταν έχεις πάνω από 200watt κάρτα γραφικών γίνεται μέσα φουρνάκι και ΔΕΝ μπορεί να φύγει ο ζεστός αέρας, εκτός και αν έχεις ανεμιστήρα μπουριά. Βγάζοντας απλά το τζάμι το pc γίνεται πιο ήσυχο, δεν χρειάζεται να δουλεύουν οι μπροστά ανεμιστήρες και το σύστημα γίνεται πολύ πιο δροσερό. Όσον αφορά τη σκόνη πάνω κάτω είναι το ίδιο καθώς ανάγκαζα πριν να σπρώχνω βίαια αέρα - άρα και σκόνη. Τα σύρματα πατέντα, μην μπει κανά χέρι κατά λάθος!! 11900k cpu και 3080 gpu. Στα παιχνίδια όλα full έχω 62 βαθμούς στην κάρτα (palit) και 60 - 75 cpu, ανάλογα τις απαιτήσεις...... Σε idle καταστάσεις είναι σαν σβηστό... 12
tommybertsen Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 30 λεπτά πριν, nick0lis είπε Πολύ kinky αυτό το κλουβί .... Τραγουδάνε τα parts "σαν βγω απ'αυτή τη φυλακή" 😛
SabotazNic Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, konlift είπε Μετά από άπειρα τεστ, fans, μέσα - έξω, κάτω και πάνω βγήκε το συμπέρασμα πως όταν έχεις πάνω από 200watt κάρτα γραφικών γίνεται μέσα φουρνάκι και ΔΕΝ μπορεί να φύγει ο ζεστός αέρας, εκτός και αν έχεις ανεμιστήρα μπουριά. Βγάζοντας απλά το τζάμι το pc γίνεται πιο ήσυχο, δεν χρειάζεται να δουλεύουν οι μπροστά ανεμιστήρες και το σύστημα γίνεται πολύ πιο δροσερό. Όσον αφορά τη σκόνη πάνω κάτω είναι το ίδιο καθώς ανάγκαζα πριν να σπρώχνω βίαια αέρα - άρα και σκόνη. Τα σύρματα πατέντα, μην μπει κανά χέρι κατά λάθος!! 11900k cpu και 3080 gpu. Στα παιχνίδια όλα full έχω 62 βαθμούς στην κάρτα (palit) και 60 - 75 cpu, ανάλογα τις απαιτήσεις...... Σε idle καταστάσεις είναι σαν σβηστό... Γενικα απο οσα εχω δει στον gamersnexus, ολα τα cases με γυαλι μπροστα ολα τα cases με γυαλι μπροστα απο τα Intake fans απλα ειναι στον πατο στα temp benchmarks. Το οτι ειναι λιγο ανοιχτα δεξια αριστερα δεν βοηθαει ιδιαιτερα. Αντιθετα ακομα και στο lian li o11 που εχω, οχι μονο δεν βελτιωνονται οι θερμοκρασιες χωρις το πλαινο, αλλα οριακα ιδια και ισως αυξημενες. Και αυτο επειδη χαλας την ροη του αερα, και ο ζεστος ανακατευεται πιο ευκολα με τον δροσερο και τον ξανα τραβαει απο το πλαι. Αυτο το ειχα δοκιμασει και στο silverstone rv03 Επεξ/σία 31 Μαΐου 2023 από SabotazNic 1
Spartan117 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Με τα QDC ακόμα (απο το EK Phoenix kit που πήρα πριν 4-5 χρόνια). 12
dalain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Ακομα ενα παιχνιδάκι...Αυτη τη φορά για Marvel fans αυστηρά!!! 27
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα