this.is.elia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 8086K. Μέλος του προνομιούχου club 50.000 κορόιδων που κατέχουν το συγκεκριμένο προϊόν. Σε καμιά 15ετία θα πάρει αξία. Επειδή σε αυτό το νήμα δείχνουμε κουτιά, ορίστε το δικό μου (χάρτινο προς το παρόν) με τον 8086Κ. Η Aorus έχει LCD οθόνη. Την έχω μερικούς μήνες και ούτε το πρόσεξα ποτέ 😄 Πολύ χρήσιμο feature. 4
nick0lis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, this.is.elia είπε 8086K. Μέλος του προνομιούχου club 50.000 κορόιδων που κατέχουν το συγκεκριμένο προϊόν. Αν επιτρέπεται πόσο το πήρες το μουλάρι ; 😇
this.is.elia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 42 λεπτά πριν, nick0lis είπε Αν επιτρέπεται πόσο το πήρες το μουλάρι ; 😇 380€ μαζί με τη μητρική (μια μέτρια gigabyte), τα έδινε πακέτο ένα Γαλλάκι. Δηλαδή ~370€ παραπάνω απ'ότι αξίζει 😁 Υποθέτω καααααποτε θα πάρει αξία. Μάλλον.
radiohead Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 @tommy^ Nr200p με Asus Strix 6900xt LC. Άντε ρε αγόρι μου! Περιμένουμε photos λέμε......
Exorgistis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) "Νέο" project που ξεκινησα εδω και αρκετό καιρό και είπα να το τελειώνω σιγα-σιγά.... "The Dsquared2 project" μόνο για gaming μιας και το PC μου για εργασίες είναι άλλο..... Τα πρώτα βήματα είναι εδώ και θα κάνω update την πρόοδο. Το αρχικό case ήταν ένα Antec Striker, το οποίο "ντύνεται" με τζήν και suede δέρμα. Θα ντυθεί επίσης και η AIO υδρόψυξη. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα parts θα βρείτε ΕΔΩ. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από Exorgistis 11 1 1 2
HateMe Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, Exorgistis είπε "Νέο" project που ξεκινησα εδω και αρκετό καιρό και είπα να το τελειώνω σιγα-σιγά.... "The Dsquared2 project" μόνο για gaming μιας και το PC μου για εργασίες είναι άλλο..... Τα πρώτα βήματα είναι εδώ και θα κάνω update την πρόοδο. Το αρχικό case ήταν ένα Antec Striker, το οποίο "ντύνεται" με τζήν και suede δέρμα. Θα ντυθεί επίσης και η AIO υδρόψυξη. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα parts θα βρείτε ΕΔΩ. Πήγα να πνιγώ με την μουσταλευριά
dalain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, HateMe είπε Πήγα να πνιγώ με την μουσταλευριά Γιατί; 1
Exorgistis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, HateMe είπε Πήγα να πνιγώ με την μουσταλευριά Λογικό….. μουσταλευριά βλέπεις!
triplex1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δινω ιδεα ....επομενο project με μισο αυτοκινητο και το pc στην θεση της μηχανης με καπω απο plexi glass.
Δημοφιλής ανάρτηση radiohead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή ο @tommy^ μας γραφει επιδεικτικά ανεβάζω εγώ το δικό του. Λοιπόν στα 139€ Νr200p μαζί με 850w sfx τροφοδοτικό μιλάμε για δώρο όχι αστεία. Θέλαμε να χωρέσουμε κάρτα με διπλό ψυγείο πράγμα δύσκολο οπότε καταφύγαμε σε 3d printed λύση. Το setup αποτελείται από αυτά μαζί με τον 12700kf Η βάση για να κρυφτούν οι ανεμιστήρες Η ψύκτρα fuma2, ένα μικρό θηρίο που κάλυψε τη μητρική Τοποθέτηση κάτω από κάρτα ψυγείο 240. Αφήνει ένα κενό κατι περισσότερο απο μισό εκατοστό. Στο εξωτερικό μέρος του κουτιού από κάτω, τοποθέτηση των δύο ανεμιστηρων του ψυγείου της κάρτας Το αποτέλεσμα Link για τη βάση για slim fan https://www.thingiverse.com/thing:4692551 Και για 25mm fan όπως αυτό που χρησιμοποιήσαμε https://www.thingiverse.com/thing:5022364 @akoinonitos cheers!!! Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από radiohead 33 1
BabisTs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, radiohead είπε Επειδή ο @tommy^ μας γραφει επιδεικτικά ανεβάζω εγώ το δικό του. Λοιπόν στα 139€ Νr200p μαζί με 850w sfx τροφοδοτικό μιλάμε για δώρο όχι αστεία. Θέλαμε να χωρέσουμε κάρτα με διπλό ψυγείο πράγμα δύσκολο οπότε καταφύγαμε σε 3d printed λύση. Το setup αποτελείται από αυτά μαζί με τον 12700kf Άψογη δουλειά και τέρας το εργαλείο! 2 2
tommy^ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Ο,τι και να πω για τον φίλο @radiohead είναι λίγο. Όχι μόνο εντόπισε την προσφορά του κουτιού μαζί με το sfx, αλλά προσφέρθηκε να μου στήσει όλο το σύστημα από την αρχή αφιερώνοντας πολύ χρόνο… Το πήρε πάνω του ότι θα χωρούσε η Asus 6900XT LC Top edition μαζί με το ψυγείο της κάτω και δικαιώθηκε! Η λέξη «ευχαριστώ» είναι λίγη. 6 1
akoinonitos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, radiohead είπε Επειδή ο @tommy^ μας γραφει επιδεικτικά ανεβάζω εγώ το δικό του. Λοιπόν στα 139€ Νr200p μαζί με 850w sfx τροφοδοτικό μιλάμε για δώρο όχι αστεία. Θέλαμε να χωρέσουμε κάρτα με διπλό ψυγείο πράγμα δύσκολο οπότε καταφύγαμε σε 3d printed λύση. Το setup αποτελείται από αυτά μαζί με τον 12700kf Η βάση για να κρυφτούν οι ανεμιστήρες Η ψύκτρα fuma2, ένα μικρό θηρίο που κάλυψε τη μητρική Τοποθέτηση κάτω από κάρτα ψυγείο 240. Αφήνει ένα κενό κατι περισσότερο απο μισό εκατοστό. Στο εξωτερικό μέρος του κουτιού από κάτω, τοποθέτηση των δύο ανεμιστηρων του ψυγείου της κάρτας Το αποτέλεσμα Link για τη βάση για slim fan https://www.thingiverse.com/thing:4692551 Και για 25mm fan όπως αυτό που χρησιμοποιήσαμε https://www.thingiverse.com/thing:5022364 @akoinonitos cheers!!! Με αποστόμωσες το παραδέχομαι ,μπράβο φιλαράκι τελεια δουλειά
DEADLAZARUS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, radiohead είπε Επειδή ο @tommy^ μας γραφει επιδεικτικά ανεβάζω εγώ το δικό του. Λοιπόν στα 139€ Νr200p μαζί με 850w sfx τροφοδοτικό μιλάμε για δώρο όχι αστεία. Θέλαμε να χωρέσουμε κάρτα με διπλό ψυγείο πράγμα δύσκολο οπότε καταφύγαμε σε 3d printed λύση. Το setup αποτελείται από αυτά μαζί με τον 12700kf Η βάση για να κρυφτούν οι ανεμιστήρες Η ψύκτρα fuma2, ένα μικρό θηρίο που κάλυψε τη μητρική Τοποθέτηση κάτω από κάρτα ψυγείο 240. Αφήνει ένα κενό κατι περισσότερο απο μισό εκατοστό. Στο εξωτερικό μέρος του κουτιού από κάτω, τοποθέτηση των δύο ανεμιστηρων του ψυγείου της κάρτας Το αποτέλεσμα Link για τη βάση για slim fan https://www.thingiverse.com/thing:4692551 Και για 25mm fan όπως αυτό που χρησιμοποιήσαμε https://www.thingiverse.com/thing:5022364 @akoinonitos cheers!!! Χρήστο, υποκλίνομαι. 1 1
this.is.elia Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 @radiohead άψογο φίλε, μεγαλείο, τρομερή σκέψη και σχεδιασμός. -- Προχώρησα το project BoukalaPC. Ένα blue/black concept στο άθλιο 200R Corsair κουτί, με την 3080 να πνίγεται από τον 7700Κ. Πρόσθεσα επιπλέον μπλε LED ανεμιστήρα στην κάτω πλευρά. Έδεσα λίγο τα καλώδια. Έστριψα το SATA drive ανάποδα ώστε να μην φαίνονται τα καλώδιά του. Έβαψα ένα πρώτο χέρι μπλε το optical, νομίζω ήθελε αστάρι πρώτα... Πλέον το πρόβλημα είναι η κάρτα γραφικών. H μαύρη Ventus ταιριάζει - αλλά το PC θέλει λίγο μπλε παραπάνω. Έχω μια Sapphire RX580 SP, η οποία έχει μπλε LED logo και μπλε LED ανεμιστήρες. Θα αγοράσω ακόμα μια από το eBay για crossfire και νομίζω ότι θα είναι κομπλέ 🤨😂🤡 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα