Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nikpoth είπε

Ναι. Να σκεφτείς από πάνω η σχάρα, όχι απλά την ένιωθα ζεστη στο χέρι, έκαιγε. Σε ddr5 60αρια/65. Pch 70 ,vrm 65. Δεν βγάζει βασικά την θερμότητα. Δοκίμασα και ψυγείο κάθετα στο πλάι , βοήθησε πολύ σε επεξεργαστή αλλά γενικά κρατάει θερμοκρασίες ,μέσα, πολυ.

Θελει καλα fans. Επισης, η καλυτερη τοποθετηση για aio ειναι σε pull τα fans (να τραβανε αερα δλδ και να μην βρισκουν εμποδια τα fins του rad σε push (δλδ ο απο πανω καλυτερα θα ηταν να τα εβαζε απο πανω τα fans).

Επισης, στο δικο μου κουτι μετα απο 2ωρο gaming warzone. Απο οτι βλεπεις ειμαι με 2gpu (αρα τραβαει ηδη ζεστο αερα η 3070. 1440p/144hz ψιλο high/ultra και 160+ fps. (το pc μου το βλεπεις στην προηγουμενη σελιδα, 1ο ποστ)

image.png.f93765829db315b73f06f7d13f264db5.png

image.png.82e522c01352a044b0e6a61011365d0c.png

image.png.1a2f78a08f080214d729c82ce0106c57.png

image.png.fadb933c889e1bf7c734c90f8cb5694d.png

Επεξ/σία από SabotazNic
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φαντάζομαι το τζάμι μπροστά αντί για in-take είναι μειονέκτημα σε επιδόσεις αλλά δίνει σε εμφάνιση. Εγώ πάντως στo H500P Mesh που άλλαξα τα μαμά fans με Noctua 140άρια, δεν είδα σπουδαίες διαφορές στα temps.

Βασικά , σε οποίο κουτί υπάρχει ,παραπάνω ,από ένα τζαμι είναι δύσκολα τα πράγματα και εφόσον η κάρτα είναι με αέρα,3080/3090. Με το που δουλέψει στα 400w για μισή ώρα η κάρτα θα δεις σταθερά 65c σε nvme. Γίνετε θερμοκήπιο μέσα το κουτί. Έχω αυτές της μέρες ένα core p6 . Μέσα έναν 12900κ και μια 3080 με custom wc , μόνο σε επεξεργαστή. Με το που βγάλω τα τζάμια από μπροστά και πάνω οι διάφορες είναι τεράστιες. Κάτι δίνεις(θερμοκρασία) κάτι παίρνεις( ομορφιά) με τα τζάμια.

Καλά σε καλοκαίρι Ελλάδας και με τις κάρτες να φτάνουν 400W+ σε αέρα, μην έχουμε την απαίτηση να είναι δροσερά στο κουτί όσο καλό airflow κι αν έχει.. 

• Like 1

Και ενα τελευταιο με reset τον timer του hwinfo (παλι 2:30 ωρες warzone), παλι εχω υπερβολικα καλα temps με 25 ambient. Τι καλυτερο απο το να εχεις 3 noctua να χτυπανε αμεσα τις καρτες

Spoiler

image.png.7b32018029aae467a3f87f6ac97e45ef.png

image.png.dcde19267da95575e3bf3297644dfda8.png

Προς το παρών δεν έχω θέμα με τα temps guys. Όλα καλά. Μέγιστο που είδα είναι 71-72 GPU και 60-62 CPU μετά από ένα δίωρο σχεδόν RDR2 όλα ultra σε 1440p. To PCH κάθεται στους 65 βαθμούς περίπου και οι NVME είναι γύρω στους 55 βαθμούς ο ένας που είναι στο κεντρικό slot πίσω από την κάρτα και ο άλλος γύρω στους 45. Μια χαρά πιστεύω.

Στις 6/9/2022 στις 9:32 ΜΜ, optimus prime είπε

Ωραιος ρε φιλε,ειναι κουκλι και χαιρεσαι να το κοιτας..

Σε ευχαριστώ πολύ @optimus prime 😁

• Like 1

2 ώρες πριν, obijuan1983 είπε

Intel 486DX4 100MHz (March '94) 

Μετά από πολλή προσπάθεια ολοκλήρωσα και αυτό το build! 

Tο cable management ήταν μια δύσκολη υπόθεση!

IMG_20220909_005136.jpg

IMG_20220909_173311.jpg

Φοβερό, σε τέτοιας χρονολογίας pc δε θυμάμαι να υφίσταται ο όρος cable management... όλα μπροστά και πλεξούδα με tiew wrap :)

Btw, μιας και είναι το δεύτερο που ανεβάζεις σε μικρό χρονικό διάστημα, να τολμήσω να ρωτήσω αν κάνει διαδικασία ασπρίσματος πλαστικών κι αν μπορείς να τη μοιραστείς μαζί μας.

Κατά τ'αλλα... nice job

Spoiler

floppy 5.25... omg 😮

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, lefstef είπε

Kαλο είναι αλλά δεν κάνει τον θόρυβο απογείωσης, των δίσκων της εποχής 😜

7 ώρες πριν, nickol-us είπε

Φοβερό, σε τέτοιας χρονολογίας pc δε θυμάμαι να υφίσταται ο όρος cable management... όλα μπροστά και πλεξούδα με tiew wrap :)

Btw, μιας και είναι το δεύτερο που ανεβάζεις σε μικρό χρονικό διάστημα, να τολμήσω να ρωτήσω αν κάνει διαδικασία ασπρίσματος πλαστικών κι αν μπορείς να τη μοιραστείς μαζί μας.

Κατά τ'αλλα... nice job

Απόκρυψη περιεχομένων

floppy 5.25... omg 😮

Κρέμα oξυζενε vol 40% από κομμωτήριο, διάφανη μεμβράνη φαγητού,τύλιγμα την επιφάνειας που θέλουμε να λευκανουμε και 3-4 ώρες στον ήλιο, με επίβλεψη για επανατοποθέτηση κρέμας όταν στεγνωνει

Επεξ/σία από obijuan1983
  • Like 2
  • Thanks 2

13 ώρες πριν, obijuan1983 είπε

Kαλο είναι αλλά δεν κάνει τον θόρυβο απογείωσης, των δίσκων της εποχής 😜

Κρέμα oξυζενε vol 40% από κομμωτήριο, διάφανη μεμβράνη φαγητού,τύλιγμα την επιφάνειας που θέλουμε να λευκανουμε και 3-4 ώρες στον ήλιο, με επίβλεψη για επανατοποθέτηση κρέμας όταν στεγνωνει

Μπορείς να κανεις και ένα απλό box με uv led strips για πιο ελεγχόμενο περιβάλλον 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...