arkanis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Ταιριάζει του XL αυτή έχω βάλει και εγώ στο δικό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Project "Verdigris" 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) τι pc να ανεβασουμε μετα εμεις? θα ανεβασω καμια φωτο απο το raspberry μου. Πολυ ενδιαφερον το line που εκανες! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από deafman 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonian Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Λυμένα συστήματα δέχεστε? 😋 Ύστερα από αρκετό καιρό με πολύ αναμονή, υπομονή, πολλά εμπόδια και ιδρώτα, κατάφερα να συλλέξω όλα τα κομμάτια του νέου μου ''εργάτη''!! 💪 Αναλυτικά τα specs: - CoolerMaster Cosmos C700M - Intel Core i9 12900k - Gigabyte Z690 Aorus Pro (DDR5) - Gigabyte RTX 3070ti OC Edition - Gigabyte Aorus Waterforce X360 - Kingston Fury Beast DDR5 32GB 5600mhz - CoolerMaster V1000w Platinum - Western Digital SN850 500GB Gen4 (για το λογισμικό) - Gigabyte Aorus 7000s 1TB Gen4 (για αρχεία-παιχνίδια) - CoolerMaster Masterfan MF120 Halo ( πινελιά για όμορφο φωτισμό στο πίσω μέρος του πύργου) Σύντομα και ολοκληρωμένα κτισμένο με φωτο!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iTron Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Apollonian είπε Λυμένα συστήματα δέχεστε? 😋 Ύστερα από αρκετό καιρό με πολύ αναμονή, υπομονή, πολλά εμπόδια και ιδρώτα, κατάφερα να συλλέξω όλα τα κομμάτια του νέου μου ''εργάτη''!! 💪 Αναλυτικά τα specs: - CoolerMaster Cosmos C700M - Intel Core i9 12900k - Gigabyte Z690 Aorus Pro (DDR5) - Gigabyte RTX 3070ti OC Edition - Gigabyte Aorus Waterforce X360 - Kingston Fury Beast DDR5 32GB 5600mhz - CoolerMaster V1000w Platinum - Western Digital SN850 500GB Gen4 (για το λογισμικό) - Gigabyte Aorus 7000s 1TB Gen4 (για αρχεία-παιχνίδια) - CoolerMaster Masterfan MF120 Halo ( πινελιά για όμορφο φωτισμό στο πίσω μέρος του πύργου) Σύντομα και ολοκληρωμένα κτισμένο με φωτο!! Και έτσι έχουν την ομορφία τους... Καλό χτίσιμο! Περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από iTron 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Ο νεός μου ''εργάτης'' με σάρκα και οστά 🙏 (Specs πιο πάνω αλλά και στην υπογραφή) Ατελείωτες ώρες συναρμολόγησης και όταν όλα τα καλώδια από όλα τα hardware είναι του ίδιου χρώμματος (μάυρα) καταλαβαίνετε τί γολγοθά πέρασα. Το κουτί είναι για σεμινάριο καθώς το manual είναι πολύ ''λίγο'' για να κάτσεις να μάθεις ένα τέτοιο πύργο. Μία πραγματική πρόκληση. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 9 hours ago, Apollonian said: Ο νεός μου ''εργάτης'' με σάρκα και οστά 🙏 (Specs πιο πάνω αλλά και στην υπογραφή) Ατελείωτες ώρες συναρμολόγησης και όταν όλα τα καλώδια από όλα τα hardware είναι του ίδιου χρώμματος (μάυρα) καταλαβαίνετε τί γολγοθά πέρασα. Το κουτί είναι για σεμινάριο καθώς το manual είναι πολύ ''λίγο'' για να κάτσεις να μάθεις ένα τέτοιο πύργο. Μία πραγματική πρόκληση. μεγειες. May your ping be low and your fps high ps. δειξε μας και λιγο μεσα αν θες σε επομενη φαση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση dalain Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Ειπα να δοκιμασω ενα mini itx build και τελικά μου άρεσε!!!! 26 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) we need more photos plz 😍 Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από mandragoraSCR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exorgistis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μιας και δημοσιεύθηκε το παραπάνω project (ΙΚΕΒΑΝΑ) από τον @dalain, βάζω κι εγώ φωτό από την εκτύπωση που έκανα επάνω στα panels του κουτιού που χρησιμοποιήθηκε. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω εδώ βίντεο αλλά μπορείτε να βρείτε ένα μικρό βίντεο ΕΔΩ 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 epic δουλεια. well done και οι δυο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση radiohead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Καθαρισματάκι 33 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση dalain Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Με ανοιξιάτικη διάθεση!!! 38 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Έχει πάρει το μάτι σας στην Ελλάδα το Lian0-Li o11 Dynamic EVO; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση purif Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Mετά από πάρα πολύ αναμονή των κομματιών και πολλές αλλαγές και πειραματισμούς, πιστεύω πως είναι έτοιμο. 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα