Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκαλίζοντας τις φωτογραφίες έπεσα σε μια τρομερή ανακάλυψη , το ομολογώ το cable management sucks :-D  :-D  :-D  :-D

Edit : Η φώτο μπήκε λιγο fail πατήστε επάνω για να ανοίξει :P

post-40279-0-74913600-1378465284_thumb.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σας ευχαριστώ τα καλώδια δεν τα έφτιαξα εγώ έτσι αλλα το πλαίσιο που τον συναρμολόγησε και δεν τα πειράζω γιατί δεν ξέρω 

μην κάνω καμια ζημια.

το mousepad δεν είναι μάρκα από ebay το έχω πάρει έχω βεβαια και ένα καλο razer αλλα τώρα χρησιμοποιώ αυτό αν έχω κάνα fps βάζω εκείνο

Να προσθέσω και το δικό μου μηχάνημα που έφτιαξα πριν μερικές μέρες

ywdt.jpg

nb7u.jpg

ot8i.jpg

7m8i.jpg

φιλε ο πρασινος φωτισμος απο που προερχεται?...απο ανεμιστηρα η ledοταινια?

φιλε ο πρασινος φωτισμος απο που προερχεται?...απο ανεμιστηρα η ledοταινια?

Αν εννοεις στο block του cooler που λεει "Corsair" με πρασινα γραμματα ειναι απο το s/w της ψυκτρας και ρυθμιζει οτι χρωμα θες

Πράγματι, έτσι είναι το σωστό orientation... Όταν το λογότυπο κοιτάει προς τα δεξιά τότε το φαν φυσάει προς τα πίσω, οπότε φίλε jordan μάλλον εσύ την έχεις ανάποδα. :P Αν το googlάρεις κιόλας ή κοιτάξεις βιντεάκια θα δεις ότι έτσι τις βάζουν.

Τη φύσηξα βέβαια πριν τη βάλω με φυσητήρα αλλά η ρημάδα η σκόνη είχε κολλήσει στ' αριστερά και το διαπίστωσα στην ψηφιακή... Μόλις βγει την επόμενη φορά θα πάει στην ντουζιέρα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όπως & να 'χει.

έχεις δίκιο και εγώ έτσι την έχω . με μπέρδεψε η φώτο. σορυ

για το μπάνιο επιμένω ..και βούρτσισμα να φύγει η σκόνη . θα δεις διαφορά και θα γυαλίσει το ψυκτρόνι

Να προσθέσω και το δικό μου μηχάνημα που έφτιαξα πριν μερικές μέρες

ywdt.jpg

nb7u.jpg

ot8i.jpg

7m8i.jpg

πολυ ωραιο το κουτι σου,καλοδουλευτο!τα fans απο την h80i τα εχεις να δινουν αερα τα μεσα?

Σας ευχαριστώ τα καλώδια δεν τα έφτιαξα εγώ έτσι αλλα το πλαίσιο που τον συναρμολόγησε και δεν τα πειράζω γιατί δεν ξέρω 

μην κάνω καμια ζημια.

το mousepad δεν είναι μάρκα από ebay το έχω πάρει έχω βεβαια και ένα καλο razer αλλα τώρα χρησιμοποιώ αυτό αν έχω κάνα fps βάζω εκείνο

Οταν θ' αρχισουν τα μαστορια στο πλαισιο να κανουν και cable management θα ναι και η πρωτη φορα που θα τους τιμησω με αγορα..

Καλοδουλευτο φιλε! Δεν ειναι τιποτα παντως το cable management.. Λιγα βιντεο να δεις ή να βαζεις και να βγαζεις ενα ενα γινεται δουλεια.. Θελει πολυ υπομονη ομως.. Το μονο πραγμα που με κανε να ιδρωσω οταν εστηνα πριν κανα 2μηνο το δικο μου ηταν αυτο.. και ακομα θελει δουλεια στα κρυμμενα spots απο πισω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...