clio100hp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Ετοιμο και το δικο μου Lian Li O11 mini!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Xoroxronis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Κάποια updates κι από έμενα. 30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε Κάποια updates κι από έμενα. Τούμπανο!! Ποιο cpu block είναι αυτό; ψυγείο εξωτερικό; Τρομερή κατασκευή και πολύ καθαρό. Μπράβο ρε!! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, nikpoth είπε Ποιο cpu block είναι αυτό; ψυγείο εξωτερικό; Thanks, το cpu block είναι της TechN. https://techn.de/shop/cpu-waterblock-amd-am4/ Ψυγείο MO-RA3, στον τοίχο κρυμμένο σε μια εσοχή που κάνει. Εκτός απ τα 2 qdc, έρχεται μόνο ένα pwm, οπότε όλα clean. Spoiler Spoiler 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Xoroxronis είπε Κάποια updates κι από έμενα. nice! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 19 ώρες πριν, dalain είπε Ετοιμο και το δικο μου Lian Li O11 mini!!! μονο εγω δεν βλεπω την φωτογραφια ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsoklis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 28 minutes ago, mandragoraSCR said: μονο εγω δεν βλεπω την φωτογραφια ? Όχι φαίνεται κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, mitsoklis είπε Όχι φαίνεται κανονικά αυτο βλεπω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsoklis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 4 minutes ago, mandragoraSCR said: αυτο βλεπω Από κινητό φαίνεται κανονικά, άνοιξα να τσεκάρω στο λάπτοπ και όντως εκεί φαίνεται η ίδια εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, mitsoklis είπε Από κινητό φαίνεται κανονικά, άνοιξα να τσεκάρω στο λάπτοπ και όντως εκεί φαίνεται η ίδια εικόνα Δοκίμασα και από κινητό…τα ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsoklis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 hour ago, mandragoraSCR said: Δοκίμασα και από κινητό…τα ίδια 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Φχαριστωωωω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δεν ξερω γιατί γίνεται αυτο ρε παίδες...Για να δουμε αυτη θα την δειτε; 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, dalain είπε Δεν ξερω γιατί γίνεται αυτο ρε παίδες...Για να δουμε αυτη θα την δειτε; Ναι. Την προηγούμενη ούτε εγώ την έβλεπα. Έχει συμβεί πολλές φορές 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα