Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 20 χρόνια ξανά custom water cooling….  Ελπίζω να σας άρεσε η τοποθέτηση.

Msi B550 tomahawk 
Ryzen 3800x 
Gskill 3600 15 (3800 15)
Msi rtx 3080 x trio (suprim bios) 
EK Quantum Velocity 
Alphacool vpp755 + Alphacool Eisbecher Aurora D5
Radiator 360 (20ετιας…)
Alphacool Fittings 😄

7BB5918C-EC08-4590-8797-37A38EC517EA.jpeg

165B4E0D-C9BC-45EF-9826-E04B2688A0B0.jpeg

D40EAE12-085D-4C7D-BAC1-328C938AD0D0.jpeg 

Επεξ/σία από Steliosviper
  • Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπου εκει ειμαι και εγω 20 χρονια απο το custom w/c που ειχα 😜

Λες; 😆

Ωραιο το στησιμο μου αρεσει!

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Καπου εκει ειμαι και εγω 20 χρονια απο το custom w/c που ειχα 😜

Λες; 😆

Ωραιο το στησιμο μου αρεσει!

Ξανά κάνε να θυμηθείς τα παλιά. 😄

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ας βαλω και εγω μια δυο απο το καινουριο μου Lian Li Dynamic O11 XL .. Ισως να παω σε custom με distro θα δουμε αν αποφασισω να ανοιξω την gpu τελικα. 

giphy.gif

20210622_161738.jpg

20210622_165542.jpg

20210622_165642.jpg

• Like 15
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, dalain είπε

1624372700057.jpeg

Αδερφε στην αρχη νομιζα οτι ειδα καφετιερα για εσπρεσο , μπραβο μπραβο , σε ποση ωρα ετοιμαζει τον καφε;

Δημοσ.
Στις 22/6/2021 στις 5:23 ΜΜ, d4ydr33m3r είπε

Ας βαλω και εγω μια δυο απο το καινουριο μου Lian Li Dynamic O11 XL .. Ισως να παω σε custom με distro θα δουμε αν αποφασισω να ανοιξω την gpu τελικα. 

giphy.gif

20210622_161738.jpg

20210622_165542.jpg

20210622_165642.jpg

Απο την πλαινη που εβγαλες φαινεται η διαφορα στο μεγεθος με το δικο μου ο11 το απλο. Εχεις αρκετο αερα εσυ και για 3 radiators, εμενα με 2 ειναι στρίμωγμενο. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Herald είπε

Απο την πλαινη που εβγαλες φαινεται η διαφορα στο μεγεθος με το δικο μου ο11 το απλο. Εχεις αρκετο αερα εσυ και για 3 radiators, εμενα με 2 ειναι στρίμωγμενο. 

Στο XL έχω χωρέσει ψυγείο ΜΑΖΙ με ανεμιστήρες στο πίσω μέρος.....Έχει πολύ χώρο αυτό το κουτί 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Herald είπε

Ειναι πολυ μελετημενο κουτι.. Και παρα το γεγονος οτι ειναι ουσιαστικα μικροτερο απο το Corsair Graphite 780T που εχω στο αλλο συστημα πλεον, ο χωρος που μου μενει στο τελος της μερας ειναι απλετος με το ιδιο H/W.. Μονο και μονο οτι δεν εχω το παλιο style με τα HDD cages μπροστα να μου τρωνε χωρο και να εμποδιζουν το σωστο airflow με σωζει.. Τους εβαλα πισω (4 μηχανικους sata + 2 SSD) και μπροστα οι δυο nvme στην mobo και καθαρισα με το μονιμο προβλημα μου που θα μπουν οι μηχανικοι αν δεν εχεις synology ή αλλη παρομοια remote λυση.. Και με 7 ανεμιστηρες μεσα και με χωρο απλετο για distro μπροστα και ανετα και αλλο ψυγειο πλαι ή κατω.. 

Το μονο που θα ηθελα θα ηταν ισως ενας ακομη ανεμιστηρας πισω δηλαδη 2x120αρηδες να εχει ισως και να κουμπωναν πιο ευκολα τα παραθυρα γιατι ειναι λιγο επιφοβα χωρις door hinge.. 

Αλλα και ομορφο και εργονομικο ειναι εννοειται..Εκμεταλλευεται τις διαστασεις του στο επακρο

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, sarpan είπε

Στο XL έχω χωρέσει ψυγείο ΜΑΖΙ με ανεμιστήρες στο πίσω μέρος.....Έχει πολύ χώρο αυτό το κουτί 

Εννοείς push pull? Γιατί μόνο push χωράνε και στο απλό, απλά βάζει τους ανεμιστήρες στη μπροστά μεριά και το radiator στο πίσω μέρος. 

1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Ειναι πολυ μελετημενο κουτι.. Και παρα το γεγονος οτι ειναι ουσιαστικα μικροτερο απο το Corsair Graphite 780T που εχω στο αλλο συστημα πλεον, ο χωρος που μου μενει στο τελος της μερας ειναι απλετος με το ιδιο H/W.. Μονο και μονο οτι δεν εχω το παλιο style με τα HDD cages μπροστα να μου τρωνε χωρο και να εμποδιζουν το σωστο airflow με σωζει.. Τους εβαλα πισω (4 μηχανικους sata + 2 SSD) και μπροστα οι δυο nvme στην mobo και καθαρισα με το μονιμο προβλημα μου που θα μπουν οι μηχανικοι αν δεν εχεις synology ή αλλη παρομοια remote λυση.. Και με 7 ανεμιστηρες μεσα και με χωρο απλετο για distro μπροστα και ανετα και αλλο ψυγειο πλαι ή κατω.. 

Το μονο που θα ηθελα θα ηταν ισως ενας ακομη ανεμιστηρας πισω δηλαδη 2x120αρηδες να εχει ισως και να κουμπωναν πιο ευκολα τα παραθυρα γιατι ειναι λιγο επιφοβα χωρις door hinge.. 

Αλλα και ομορφο και εργονομικο ειναι εννοειται..Εκμεταλλευεται τις διαστασεις του στο επακρο

Εγώ το γουστάρω το XL γιατί χωράει ανεμιστήρας πίσω, στο απλό δυστηχώς δεν έχει. Αλλά το απλό είναι ήδη γκουμούτσα και δεν ψήνομαι να πάω σε ακόμα μεγαλύτερο case, αλλά ρε φίλε αυτή η 3090 που ρουφάει τα αντέρα της θα με κάνει να αλλάξω 😛 

• Like 1
Δημοσ.

Με το ψυγειο των nzxt σε παχος χωραει και push pull με το ψυγειο της Arctic στα Liquid Freezer II δεν ξερω δεν το δοκιμασα.. 

Καλα πιστεψε με, με παραδοση και εμπειρια σε κουτια πραγματικα behemoth, τo XL ειναι απλα ενα αναλογικα μεγαλο κουτι σε συγκριση. Και αυτο μου αρεσει οτι καταφεραν σε μικροτερες διαστασεις να εκμεταλλευτουν αρτια τον χωρο χωρις απλα να υπαρχει και να μην προσφερει ουσιαστικα κατι περα απο ισως περισσοτερο χωρο να βαλεις τα χερια σου μεσα.. Τα συγχρονα κουτια ειναι καλυτερα εννοειται εξελισσονται..

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Herald είπε

Εννοείς push pull? Γιατί μόνο push χωράνε και στο απλό, απλά βάζει τους ανεμιστήρες στη μπροστά μεριά και το radiator στο πίσω μέρος. 

Οχι, μονο push. Αλλα και οι ανεμιστηρες και το ψυγειο ειναι στο πισω chamber. Δες εδω https://imgur.com/a/8nCDB1W

Δημοσ.
5 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Μονο και μονο οτι δεν εχω το παλιο style με τα HDD cages μπροστα να μου τρωνε χωρο και να εμποδιζουν το σωστο airflow με σωζει.. Τους εβαλα πισω (4 μηχανικους sata + 2 SSD) και μπροστα οι δυο nvme στην mobo και καθαρισα με το μονιμο προβλημα μου που θα μπουν οι μηχανικοι αν δεν εχεις synology ή αλλη παρομοια remote λυση.. Και με 7 ανεμιστηρες μεσα και με χωρο απλετο για distro μπροστα και ανετα και αλλο ψυγειο πλαι ή κατω.. 

Από θερμοκρασίες πως είναι οι δίσκοι σου; Εγώ με 2 SSD (εκτός cage) και 1 μηχανικό sata και ψήνονται (όταν τρέχω κάποιο game πχ.). Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω 2 μικρούς noctua NF-A4x10 ίσα ίσα να φυσάνε λίγο αέρα γιατί στο τέλος θα μου μείνει ο μηχανικός στο χέρι...

• Like 1
Δημοσ.

Τα games τα εχω στους 2 nvme ουτε καν στους ssd.. Τους μηχανικους τους εχω μονο για backup και σταδιακα θελω να τους πεταξω ολους με τον καιρο απο το κουτι...

Απο temps παντως μια χαρα ειναι οι 4 μηχανικοι δικοι μου..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...