akoinonitos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 7/3/2021 στις 1:21 ΠΜ, dalain είπε Χαλκός,ξύλο και μερικά ηλεκτρονικά!!! Νομιζω το καλυτερο με διαφορα απο αυτα που εχεις φτιαξει .Μπραβο! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από akoinonitos 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Στις 5/3/2021 στις 10:46 ΜΜ, Sheogorath είπε Απίστευτος, το τελευταίο με τους (ZMT νομίζω) μαυρους σωλήνες πολύ καθαρό, και ειδικά το δευτερο, πατέντα στην πατέντα, καραγουστόζικο. Αυτά τα build μαρέσουν παραπάνω, παρά τα "κλασσικά" με off-the-self κουτιά και components. Ναι αλλά αυτά μετά τον γάμο δεν μπαίνουν στο σαλόνι χωρίς να στο κόψει (το κεφάλι). Στις 7/3/2021 στις 1:21 ΠΜ, dalain είπε Χαλκός,ξύλο και μερικά ηλεκτρονικά!!! Το πουλάς χωρίς τα parts? Οτι ωραιότερο έχω δεί πραγματικά. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Οτι είναι ωραίο, είναι, βγάζει και ωραίες φώτο ο άτιμος😁 (ειδικά ο φωτισμός είναι...). Το μόνο που με χαλάει είναι ότι είναι ανοιχτό και θέλει κάθε μέρα καθάρισμα... Δεν ξέρω βέβαια πως θα φαίνεται και με τα καλώδια από πίσω, δεδομένου ότι είναι ανοιχτό και θα κάνουν μπαμ. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από chrisde 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 40 λεπτά πριν, chrisde είπε Οτι είναι ωραίο, είναι, βγάζει και ωραίες φώτο ο άτιμος😁 (ειδικά ο φωτισμός είναι...). Το μόνο που με χαλάει είναι ότι είναι ανοιχτό και θέλει κάθε μέρα καθάρισμα... Δεν ξέρω βέβαια πως θα φαίνεται και με τα καλώδια από πίσω, δεδομένου ότι είναι ανοιχτό και θα κάνουν μπαμ. Και καπως ετσι λοιπον ειναι απο πισω.... 26 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 7/3/2021 στις 1:21 ΠΜ, dalain είπε Χαλκός,ξύλο και μερικά ηλεκτρονικά!!! Πανέμορφο και super clean! 👌 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από nvidiafan 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Οριστε κ ενα γρηγορο βιντεακι!Θα ακολουθησει και αλλο με αρκετες λεπτομερειες του build.(οταν θα ειμαστε λιγο πιο ελευθεροι στην μετακινηση).Επισης αv εχετε την διαθεση βοηθηστε με με την ψηφο σας στον διαγωνισμο που τρεχει στο builds.gg.Θα το βρειτε με το ονομα Talos Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από dalain 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Στις 24/3/2021 στις 11:37 ΜΜ, dalain είπε Οριστε κ ενα γρηγορο βιντεακι!Θα ακολουθησει και αλλο με αρκετες λεπτομερειες του build.(οταν θα ειμαστε λιγο πιο ελευθεροι στην μετακινηση).Επισης αv εχετε την διαθεση βοηθηστε με με την ψηφο σας στον διαγωνισμο που τρεχει στο builds.gg.Θα το βρειτε με το ονομα Talos Έλα rank1 είσαι μέχρι στιγμής καλή επιτυχία 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, tsofras είπε Έλα rank1 είσαι μέχρι στιγμής καλή επιτυχία Ευχαριστω αδερφε!Ναι καλα παμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Καλή επιτυχία @dalain ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) @dalain λογικό ρε φίλε να είναι πρώτο, αφού είναι το καλύτερο! Έχει κι άλλα ευφάνταστα, αλλά νομίζω εκτός από όλα τα άλλα, κερδίζεις και στο πρακτικό κομμάτι της φάσης. Εύγε, απλά! Τελειώνει αύριο ε; Ψήφισα και το είδε και η κοπέλα μου και τρελάθηκε, μπαίνει να ψηφίσει τώρα Edit: Τώρα είδα ότι πρέπει να κάνω publish build, εν αναμονή λοιπόν 😛 Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2021 από tommybertsen 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_Tz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) ..περιποιηθηκα ενα οικονομικο refubirshed Lenovo M92p με Intel i5 Quad core/4threads βαζωνταs του μεσα περισσευματα 16gb ram + SSD + δυο μηχανικουs και Windows 10 Pro...+ αυτοκολλητακια ετσι για την τσαχπινια...και για αυτεs τιs απλεs καθημερινεs ρουτινιαρικεs εργασιεs που το θελω παει σφαιρακι.....η απαντηση μου στιs δυσκολεs εποχεs που διανυουμε.... Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2021 από Christos_Tz 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε @dalain λογικό ρε φίλε να είναι πρώτο, αφού είναι το καλύτερο! Έχει κι άλλα ευφάνταστα, αλλά νομίζω εκτός από όλα τα άλλα, κερδίζεις και στο πρακτικό κομμάτι της φάσης. Εύγε, απλά! Τελειώνει αύριο ε; Ψήφισα και το είδε και η κοπέλα μου και τρελάθηκε, μπαίνει να ψηφίσει τώρα Edit: Τώρα είδα ότι πρέπει να κάνω publish build, εν αναμονή λοιπόν 😛 Σε ευχαριστω πολυ!(και την κοπελα σου) Ναι η αληθεια ειναι οτι παει παρα πολυ καλα και ελπιζω να παραμεινω στη θεση μου!Αυριο το απογευμα θα ξερουμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, dalain είπε Σε ευχαριστω πολυ!(και την κοπελα σου) Ναι η αληθεια ειναι οτι παει παρα πολυ καλα και ελπιζω να παραμεινω στη θεση μου!Αυριο το απογευμα θα ξερουμε! Μου διεγείρει την περιέργεια ο τρόπος του voting πάντως. Πριν είχες 266 και τώρα έχεις 263 ψήφους. Αφαιρούνται ψήφοι για κάποιο λόγο; Επίσης πως γίνεται να έχει κάποιος .5 ψήφους; Για ολόκληρη ψήφο θέλει vote + approve ? Ας ελπίσουμε να παραμείνεις στην κορυφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Μου διεγείρει την περιέργεια ο τρόπος του voting πάντως. Πριν είχες 266 και τώρα έχεις 263 ψήφους. Αφαιρούνται ψήφοι για κάποιο λόγο; Επίσης πως γίνεται να έχει κάποιος .5 ψήφους; Για ολόκληρη ψήφο θέλει vote + approve ? Ας ελπίσουμε να παραμείνεις στην κορυφή Να σου πω την αλήθεια,δεν εχω καταλάβει τι παίζει με τα .5... Οσο αφορά στις ψήφους εχουν ξανασβησει και εστειλα mail να ρωτησω γιατί...η απάντηση ηταν η παρακάτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 @dalain Μακάρι να κερδίσεις αδερφέ! Βλέπω από τα άλλα builds το διαγωνισμού ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και το δικό σου είναι το καλύτερο ανάμεσα σε κορυφαία buidls. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα