akmakas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε Τέλειο. Ειδικά οι σωλήνες από το aio και τα καλώδια της gpu είναι η καλύτερη τοποθέτηση/διάταξη που έχω δει. Άριστο. Αν μου επιτρέπεις, το ηχείο ίσως να το έβαζες έστω πάνω σε μια βάση να μην είναι πάνω στο τζάμι κι αν τυχόν άλλαζες το psu με ένα άλλο πχ corsair θα μας προσφέρες μια εικόνα ένα σκαλί πάνω από το χάρμα οφθαλμών που ανέβασες. Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια...Για το ηχείο που λες θα ήθελα βάσεις τις οποίες ψάχνω και δεν μπορώ να βρω και που να ταιριάζουν.Το PSU είναι 1000W το έχω πολλά χρόνια αλλά δουλεύει μια χαρά.Επειδή ήταν σχετικά ακριβό το κρατάω για την ώρα. 1
akmakas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Στις 24/2/2021 στις 8:57 ΜΜ, mcrae13 είπε Βγήκαμε βεράντα δυό φωτο ακόμα στο spoiler Απόκρυψη περιεχομένων Πολύ όμορφο..Τα ανεμιστήρια κάτω κάνουν δουλειά.Σχετικά με την PCI express προέκταση έχω ακούσει ότι χάνει 5 fps. 1
nikpoth Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, akmakas είπε Πολύ όμορφο..Τα ανεμιστήρια κάτω κάνουν δουλειά.Σχετικά με την PCI express προέκταση έχω ακούσει ότι χάνει 5 fps. Συνήθως, τα πολύ φτηνά, δεν loadαρουν ,φουλ την κάρτα. 2
mcrae13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, akmakas είπε Πολύ όμορφο..Τα ανεμιστήρια κάτω κάνουν δουλειά.Σχετικά με την PCI express προέκταση έχω ακούσει ότι χάνει 5 fps. Σε ευχαριστώ φίλε. Τα ανεμιστήρια κάτω φυσικά και κάνουν δουλειά. Δουλεύει καλά το κουτάκι, σκέψου πως αν ανοίξω το πλαϊνό, μικρές διαφορές έχει η θερμοκρασία, ιδίως της gpu. Όσο για την PCI, αφενός τα 5 fps που αναφέρεις δεν λένε απολύτως τίποτα. (τι ανάλυση; τι παιχνίδι; και άλλα..) Αφετέρου από προσωπική εμπειρία με δύο διαφορετικά επώνυμα καλώδια που έχω δουλέψει δεν έχω παρατηρήσει κάποια μείωση σε επιδόσεις. Ο μόνος λόγος για να χάσεις performance με vertical διάταξη στην gpu είναι να την βάλεις πολύ κοντά στο τζάμι με αποτέλεσμα να μειώνεις τον απαιτούμενο χώρο για αέρα και κατά συνέπεια μείωση στο performance. Ίσως και με φτηνό καλώδιο αν και νομίζω αυτά προκαλούν crashes και γενικότερα αστάθειες. 7
Dekavle Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, πιστεύει κανένας πως 16mm ακρυλικοί σωλήνες δεν θα φαίνονται ωραία στο lian li 011 mini? Έχει στήσει κάποιος;
Δημοφιλής ανάρτηση seth_rogen Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα φρεντς , μια φωτο και από το δικό μου build 29 2
nikos9595 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Πως σας Φενεται το κουτι ? δεν ειναι δικο μου απλα ψαχνω για reviews να δω αν το εχει κανεις! εχω φτιαξει απειρα builds και ψαχνω κατι διαφορετικο ημουν αναμεσα τις Asus και αυτο αλλα στην asus περνει micro atx ενω αυτο κανονικο! γνωμες?
Δημοφιλής ανάρτηση DiaperCh@nger101 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Flashback στο 2012 και πάμε μάλλον στην πρώτη vertical..... ψύκτρα! fx8350 @ modded h80i με 2x 120mm ψυγεία + reservoir, 670sli @ 2x antec 620 sabertooth 990fx r2.0 και 16gb 1600mhz cl9, 2x samsung 830 raid 0 Κάτι λιγότερο από δύο χρόνια μετά, συνεχίζω με τον 8350 και παίρνω την απόφαση όλο το budget να το κάνω χόμπι και να περάσω άλλο ένα χρόνο με την ίδια πλατφόρμα. Ευτυχώς πριν αρχίσω τα μαστορέματα είχα πάρει μια 970 3,5gb! Dual loop, custom κονσόλα πάνω με διακοπτόνια τζιτζιλόνια και riser στην κάρτα ήχου για vertical sound εφέ! Το raid μπήκε σε προθήκη και ψυγεία ξεφυτρώσανε μπρος πίσω και επάνω! Η επόμενη χρονιά έφερε και τον πρώτο Intel που αγόρασα ποτέ και ακολούθησε μια πενταετία αχαλίνωτου fanboyσμού! Dual loop και πάλι, 6700K @ 4.7Ghz, η 970 παρέμεινε μιας και έπαιζα μόνο online τότε και το raid αντικαταστάθηκε από έναν 950 pro. Κάπου εκεί σταμάτησα να την παλεύω πλύνε ξέπλυνε τα παστέλ κάθε τρίμηνο, μήνα, βδομάδα κάθε όποτε βούλωναν τελοσπάντων και έκανα ένα διάλειμμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς για την τσέπη μου, το διάλειμμα κράτησε μια διετία, αρχές του 19 βρίσκομαι με έναν 9900Κ και ένα eisbaer στο οποίο κοτσάρω δύο ψυγεία. Σταρ η msi 2070 και στην συνέχεια η zotac 2070 super amp extreme. Ελπίζω να σας άρεσε το χρονολόγιο! Δεν θα καταλάμβανα τόσο χώρο αν δεν ήταν αραιά τα καινούρια builds και γενικά η κίνηση του νήματος. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από DiaperCh@nger101 34 5
Sheogorath Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Στις 4/3/2021 στις 1:15 ΠΜ, DiaperCh@nger101 είπε Flashback στο 2012 και πάμε μάλλον στην πρώτη vertical..... ψύκτρα! fx8350 @ modded h80i με 2x 120mm ψυγεία + reservoir, 670sli @ 2x antec 620 sabertooth 990fx r2.0 και 16gb 1600mhz cl9, 2x samsung 830 raid 0 Κάτι λιγότερο από δύο χρόνια μετά, συνεχίζω με τον 8350 και παίρνω την απόφαση όλο το budget να το κάνω χόμπι και να περάσω άλλο ένα χρόνο με την ίδια πλατφόρμα. Ευτυχώς πριν αρχίσω τα μαστορέματα είχα πάρει μια 970 3,5gb! Dual loop, custom κονσόλα πάνω με διακοπτόνια τζιτζιλόνια και riser στην κάρτα ήχου για vertical sound εφέ! Το raid μπήκε σε προθήκη και ψυγεία ξεφυτρώσανε μπρος πίσω και επάνω! Η επόμενη χρονιά έφερε και τον πρώτο Intel που αγόρασα ποτέ και ακολούθησε μια πενταετία αχαλίνωτου fanboyσμού! Dual loop και πάλι, 6700K @ 4.7Ghz, η 970 παρέμεινε μιας και έπαιζα μόνο online τότε και το raid αντικαταστάθηκε από έναν 950 pro. Κάπου εκεί σταμάτησα να την παλεύω πλύνε ξέπλυνε τα παστέλ κάθε τρίμηνο, μήνα, βδομάδα κάθε όποτε βούλωναν τελοσπάντων και έκανα ένα διάλειμμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς για την τσέπη μου, το διάλειμμα κράτησε μια διετία, αρχές του 19 βρίσκομαι με έναν 9900Κ και ένα eisbaer στο οποίο κοτσάρω δύο ψυγεία. Σταρ η msi 2070 και στην συνέχεια η zotac 2070 super amp extreme. Ελπίζω να σας άρεσε το χρονολόγιο! Δεν θα καταλάμβανα τόσο χώρο αν δεν ήταν αραιά τα καινούρια builds και γενικά η κίνηση του νήματος. Απίστευτος, το τελευταίο με τους (ZMT νομίζω) μαυρους σωλήνες πολύ καθαρό, και ειδικά το δευτερο, πατέντα στην πατέντα, καραγουστόζικο. Αυτά τα build μαρέσουν παραπάνω, παρά τα "κλασσικά" με off-the-self κουτιά και components. 6 2
Dekavle Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Απίστευτος, το τελευταίο με τους (ZMT νομίζω) μαυρους σωλήνες πολύ καθαρό, και ειδικά το δευτερο, πατέντα στην πατέντα, καραγουστόζικο. Αυτά τα build μαρέσουν παραπάνω, παρά τα "κλασσικά" με off-the-self κουτιά και components. Έχουν προσωπικότητα, είναι κάτι δικό σου 2
Δημοφιλής ανάρτηση dalain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Χαλκός,ξύλο και μερικά ηλεκτρονικά!!! 78 5
emperor4her Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Απ τις τελευταιες, πριν πραγγειλουμε το καινουριο κουτι... 12
AntonisKo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα στην παρέα. Έτοιμο και το δικό μου. 14
pnick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Να και το δικό μου μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης: CPU: i9 10850k Motherboard: Asus Z490 Strix E gaming RAM: 64gb G.Skill Tridend Z Neo (4x16gb) @ 3600/CL16 CASE: Phanteks P500A DRGB PSU: Corsair HX850 Platinum Primary ssd: Samsung 980 Pro 1TB Secondary ssd: Adata XS8200 2TB HDD: WD Caviar Black 2TB Cooler: NZXT X61 Kraken (Push-Pull) GPU: Asus RTX 2080 Strix OC 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα