Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 1/2/2021 στις 12:20 ΠΜ, birel-motosport είπε

Πολύ δυνατά τα ψυγεία που έχεις

Εγώ πιστεύω ότι κάνω πικ λίγο μεγάλο και δεν ξέρω σε τι οφείλεται πχ 11 βαθμούς και μετά κανονικά αναλόγως την ποσότητα αρχίζει και ανεβαίνει όσο ζεσταίνεται

Για αυτό τώρα θα το γυρίσω σε Dual loop με δύο ψυγεία στην κάρτα γραφικών να μην μπλέκεται το cpu καθόλου ενδιάμεσα

Ειναι πολλοι παραγοντες που παιζουν ρολο (fanspeeds, θεση ψυγειων, push/pull/push-pull, και χιλια δυο αλλα που επηρεαζουν).. Ελπιζω να βρεις το βελτιστο για σενα! Υποθετω πως δεν το χεις τερματισει τελειως κανοντας lap το gpu waterblock ομως χαχαχα! ;)

Δημοσ.
  Στις 1/2/2021 στις 12:24 ΠΜ, nvidiafan είπε

Ειναι πολλοι παραγοντες που παιζουν ρολο (fanspeeds, θεση ψυγειων, push/pull/push-pull, και χιλια δυο αλλα που επηρεαζουν).. Ελπιζω να βρεις το βελτιστο για σενα! Υποθετω πως δεν το χεις τερματισει τελειως κανοντας lap το gpu waterblock ομως χαχαχα! ;)

Το έχω τερματίσει :) :)

Push/pull είναι τα ψυγεία :)

Θα δούμε σε λίγο μόλις έρθουν τα πράγματα για να βάλω και την κάρτα στο νερό

τις θερμοκρασίες που ανέφερα ήταν με την 2080 ti με την 3090 θα δούμε σε λίγο θα υπάρξει φωτορεπορτάζ:)

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 31/1/2021 στις 11:18 ΜΜ, merchant είπε

Μετα απο καθάρισμα και λιγο σετάρισμα τωρα μένει το μπλοκ για την κάρτα οταν το βρουμε και μια αλλαγη σε πράσινα υγρα

1B33392A-B166-4B2A-99AA-70372D79528C.jpeg

084ADCCC-A817-4F5E-99E4-104B2BC5E63D.jpeg

Εσύ πρέπει να είσαι ο αδερφός του Ηλία που σας έφτιαξα τα sleeved καλώδια ε; :P

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 1/2/2021 στις 8:04 ΜΜ, Doc1355 είπε

Χαχα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα;

Άπλα οτι καλύτερο εχει περάσει απο τα χέρια μου...και περάσαν αρκέτα..μιλάμε για πολύ σοβαρή δουλειά και ειλικρινά μπράβο σου Μάνο..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 1/2/2021 στις 8:32 ΜΜ, merchant είπε

Άπλα οτι καλύτερο εχει περάσει απο τα χέρια μου...και περάσαν αρκέτα..μιλάμε για πολύ σοβαρή δουλειά και ειλικρινά μπράβο σου Μάνο..

Να’σαι καλά φίλε, χαίρομαι που σου αρέσουν!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μια αποψη για το παρακατω παρακαλω. 

Αγορασα Corsair 4000D και μια Corsair H115i Pro την οποια λεω να την βαλω στο πανω μερος του κουτιου να ρουφαει αερα απ εξω. 

Τι προτεινετε για αλλα ανεμιστηράκια αθορυβα (και rgb δε θα με χαλαγαν) και σε τι διαταξη? Εχει κανεις την συγκεκριμένη υδροψυξη, μηπως θελει και αυτη αλλα ανεμιστηράκια ? 

ΥΓ φωτογραφιες, μολις μου ερθουν ολα τα κομματια

Επεξ/σία από hliastsek
Δημοσ.
  Στις 2/2/2021 στις 1:09 ΜΜ, hliastsek είπε

Αγορασα Corsair 4000D και μια Corsair H115i Pro την οποια λεω να την βαλω στο πανω μερος του κουτιου να ρουφαει αερα απ εξω. 

Τι προτεινετε για αλλα ανεμιστηράκια αθορυβα (και rgb δε θα με χαλαγαν) και σε τι διαταξη? Εχει κανεις την συγκεκριμένη υδροψυξη, μηπως θελει και αυτη αλλα ανεμιστηράκια ? 

Επέκταση  

Έχω την Η150i και τα ανεμιστήρια της είναι άψογα. Τον θόρυβο τον ρυθμίζεις, και πίστεψέ με, αν δεν κάνεις κάτι βαρύ, δεν θα τα ακούσεις ποτέ, ούτε χρειάζεται να παίζουν στο maximum. Για μένα είναι περιττή αγορά άλλα ανεμιστηράκια. 

Αν θες και σε RGB κιόλας, πρέπει να τα "σκάσεις" 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για την απαντηση, γενικα αναφερομουν και σε ανεμιστηράκια του κουτιου

Επεξ/σία από hliastsek
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 2/2/2021 στις 1:09 ΜΜ, hliastsek είπε

Επέκταση  

Arctic P14 pwm ( PST έκδοση ) 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για τις απαντησεις, σε τι διαταξη λετε ρε παιδες? 2 να βαζουν απο μπροστα και ενα να βγαζει απο πισω? (Πανω θα μπει η υδροψυξη να βαζει αερα)

Παρτε και μερικες φωτογραφιες

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επεξ/σία από hliastsek
  • Like 4
Δημοσ.
  Στις 5/2/2021 στις 11:34 ΠΜ, Firefighter1 είπε

Μετά από πολύ καιρό, καλημέρα και από μένα. Όπως λένε και σε κάποια βιντεάκια, in the meanwhile 😆😅... είχα το χρόνο να φτιάξω αυτό...⬇️

Με ειδική παραγγελία διακόπτες power on και reset( και όχι μόνο..), και ΠΟΛΥ μέτρημα. Κάτι ξέραν οι παλιοί. Δέκα μέτρα, μία κόψε. 👍

Μάλλον είναι και προφανές ποιο παιχνίδι παίζουμε στο σπίτι, ε; Έχω κι ένα βιντεάκι αλλά λόγω όγκου δεν μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας.Στις παρούσες εικόνες η ρύθμιση του AURA είναι μόνο μπλε χρώμα αλλά με addressable LED ταινίες, το αποτέλεσμα είναι τέλειο!!

IMG_20210116_213407_1.jpg

IMG_20210116_213304_9.jpg

IMG_20210116_213333_0.jpg

Επέκταση  

Απίστευτη δουλειά! Έχεις σκεφτεί να το βάλεις σε κάνα contest?

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...