nikos16717 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 22 ώρες πριν, galanakop1974 είπε Εδω το δικο μου Πολύ ωραίος χώρος και setup ( αν και νομίζω ότι θα έπρεπε να το ποστάρεις (και) στο θέμα "Insomniac's Desks Pictures thread". Μία ερώτηση , η τηλεόραση ποια είναι ? είναι uw ή η λήψη είναι με ευρυγώνιο και φαίνεται έτσι? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanakop1974 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, nikos16717 είπε Πολύ ωραίος χώρος και setup ( αν και νομίζω ότι θα έπρεπε να το ποστάρεις (και) στο θέμα "Insomniac's Desks Pictures thread". Μία ερώτηση , η τηλεόραση ποια είναι ? είναι uw ή η λήψη είναι με ευρυγώνιο και φαίνεται έτσι? Όχι. Η cx 77 είναι. Απλά η λήψη το κάνει ευρυγώνιο πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) απλο buildακι Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από akoinonitos 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δε το έχω με τις φωτογραφίες οπότε... 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisaxa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Στις 23/1/2021 στις 11:03 ΠΜ, Shibbu είπε Καγκουριά! Από τα καλύτερα που έχω δεί! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Στις 24/01/2021 στις 2:38 ΠΜ, radiohead είπε η θερμοκρασίες τις GPU είναι ανεκτές στο mechify c?Σε ρωτάω πληροφοριακά επειδή το έχω στην κούτα του μαζί με noctua αλλά δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, ICE-T είπε η θερμοκρασίες τις GPU είναι ανεκτές στο mechify c?Σε ρωτάω πληροφοριακά επειδή το έχω στην κούτα του μαζί με noctua αλλά δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ. Φυσικά. Μπροστά και πάνω έχει σίτα άρα από τα καλύτερα airflow. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 29 λεπτά πριν, radiohead είπε Φυσικά. Μπροστά και πάνω έχει σίτα άρα από τα καλύτερα airflow. ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση 🙏. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 στην πάνω πλευρά ο μπροστά ανεμιστήρας είναι καλύτερα να μην υπάρχει, γιατί τραβάει τον παγωμένο αέρα πριν προλάβει να φτάσει στον επεξεργαστή 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios1981 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Η μπορεις να τον βαλεις αναποδα ωστε να βαζει αερα αντι να βγαζει 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, lefstef είπε στην πάνω πλευρά ο μπροστά ανεμιστήρας είναι καλύτερα να μην υπάρχει, γιατί τραβάει τον παγωμένο αέρα πριν προλάβει να φτάσει στον επεξεργαστή Για τη μόστρα είναι ίσα που γυρνάει δεν χαλάει τη ροή. Κενό φαίνεται άσχημο. Πριν είχα την kraken πάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μερικές παραλαγές σ ένα κουτί πολύ οικονομικό , με πολλές δυνατότητες imo με γύρισμα το AIO 280 σωλήνες κάτω που υποτίθεται είναι πιο σωστό πήρε και 140 μπροστά χωρίς μόντα. Τα 2 κάτω έφυγαν και έφερα ένα 120 πολύ κοντά και κάτω απο τη κάρτα. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από dem 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Ας ποστάρω και γω το Corsair 750D μου, τραβηγμένο από διαφορετική οπτική γωνία: 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, nvidiafan είπε Ας ποστάρω και γω το Corsair 750D μου, τραβηγμένο από διαφορετική οπτική γωνία: Γιατί έχεις τρεις αντλίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 29 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Γιατί έχεις τρεις αντλίες Overkill οντως. Είχα κάποιες spare D5 από άλλα builds που κάθονταν, και έψαξα αν ισχύει αυτό που δοκίμασε αυτός εδώ: https://linustechtips.com/topic/896431-does-the-flow-rate-matter-tested-single-d5-pump-at-1-3-5-and-triple-d5-pumps-at-max/ Μετά από μετρήσεις ειδα ότι είχε δίκιο, αν και οι διαφορες δεν ειναι τοσο εντυπωσιακές όσο υποστηρίζει, ωστόσο με μεγαλο rad space δεν ειναι αμελητέες οπως πιστεύουν πολλοί, οπότε το καθιέρωσα στο main μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα