STORM1978 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τίποτα, επίσης ούτε πριν ούτε τώρα. Από FFox είμαι, τελευταία stable αν βοηθά, με το σκούρο θέμα του forum. edit: Τα ίδια και με το φωτεινό, αλλά και με Edge. Το ίδιο και εγώ με Chrome last update. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μόνο από chrome φαίνεται. Οι άλλοι browsers έχουν πάθει αchromeματοψία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonPitbull Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα σας ... αυτό είναι το νέο setup μου, καθώς και το setup που έστησα για τα παιδιά. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Οι φωτογραφίες είναι βιαστικές, αλλά αξίζει να δείτε το εσωτερικό ενός workstation. Δεν είναι προσωπικό μου pc, αλλά μου το αγόρασαν στο γραφείο. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, dalain είπε Ξανα ανεβαζω την φωτο μπας και λυθει το μυστηριο σορρυ για το σπαμ παιδες..... Τίποτα. Ενώ για κάποιο λόγο τις υπόλοιπες φώτο τις βλέπω just fine. Με Chrome κι εγώ. Την περνάς εδώ ή από άλλο site με φωτό κλπ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Τίποτα. Ενώ για κάποιο λόγο τις υπόλοιπες φώτο τις βλέπω just fine. Με Chrome κι εγώ. Την περνάς εδώ ή από άλλο site με φωτό κλπ; απο το google photos την ανεβαζω οπως ολες τις φωτογραφιες μου βαζω στο ινσομνια..... θα κανω edit να την ανεβασωσ το site απ ευθειας κανε αν θες εναν κοπο και κοιτα λιγο πιο πανω αν εμφανιζεται.... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από dalain 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, dalain είπε απο το google photos την ανεβαζω οπως ολες τις φωτογραφιες μου βαζω στο ινσομνια..... θα κανω edit να την ανεβασωσ το site απ ευθειας κανε αν θες εναν κοπο και κοιτα λιγο πιο πανω αν εμφανιζεται.... Σε μένα εμφανίζεται κανονικά η φωτό με ff ver. 83.0 (x64) πάντως. Η συγκεκριμένη που έχεις στην αρχή αυτής της σελίδας. Το παρακάτω link την ανοίγει: https://cdn-bb-eu1.insomnia.gr/file/insomnia-s3/monthly_2020_12/cm1.jpg.50a55944caba0274d691cbe979eaf088.jpg 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, unforgiven είπε Οι φωτογραφίες είναι βιαστικές, αλλά αξίζει να δείτε το εσωτερικό ενός workstation. Δεν είναι προσωπικό μου pc, αλλά μου το αγόρασαν στο γραφείο. που δουλευεις? που κανω αιτηση? 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, dalain είπε απο το google photos την ανεβαζω οπως ολες τις φωτογραφιες μου βαζω στο ινσομνια..... θα κανω edit να την ανεβασωσ το site απ ευθειας κανε αν θες εναν κοπο και κοιτα λιγο πιο πανω αν εμφανιζεται.... Τώρα κομπλέ Μάλλον κάτι τρέχει με το gphotos αλλά όχι με όλους μας 😛 Ωραία φτιαγμένο το κουτάκι! 9 ώρες πριν, dpolal είπε Το παρακάτω link την ανοίγει: Αυτό, φαντάζομαι, είναι αφού αλλάχτηκε σε απευθείας ανέβασμα στο ινσόμνια! Πριν έδειχνε άλλο λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Στις 30/11/2020 στις 8:46 ΜΜ, akoinonitos είπε Case; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, emperor4her είπε που δουλευεις? που κανω αιτηση? 🤣 Σε μια πολυεθνική, κορυφαία παγκοσμίως στον χώρο της. Κάθε 3 χρόνια αγοράζουν καινούργια workstation της τάξης των 20Κ ευρώ. Αλλά ένα παιχνίδι δεν μπορούμε να βάλουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, unforgiven είπε Σε μια πολυεθνική, κορυφαία παγκοσμίως στον χώρο της. Κάθε 3 χρόνια αγοράζουν καινούργια workstation της τάξης των 20Κ ευρώ. Αλλά ένα παιχνίδι δεν μπορούμε να βάλουμε απαπα..κριμα!! σκεψου τωρα να παιζεις τελευταια Games με αυτα τα θυρια! 2x rtx 6000.. μονο αυτες πανε 6χιλιαρικα για πλακα!! βασικα, τωρα που το σκεφτομαι, ολο το pc μου οριακα φτανει την τιμη της μιας καρτας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, unforgiven είπε Σε μια πολυεθνική, κορυφαία παγκοσμίως στον χώρο της. Κάθε 3 χρόνια αγοράζουν καινούργια workstation της τάξης των 20Κ ευρώ. Αλλά ένα παιχνίδι δεν μπορούμε να βάλουμε Ρε παιδια ενα benchmark να τρέξω μόνο και θα το κάνω uninstall Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από D1mm1s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, emperor4her είπε απαπα..κριμα!! σκεψου τωρα να παιζεις τελευταια Games με αυτα τα θυρια! 2x rtx 6000.. μονο αυτες πανε 6χιλιαρικα για πλακα!! βασικα, τωρα που το σκεφτομαι, ολο το pc μου οριακα φτανει την τιμη της μιας καρτας! 5 χιλιάρικα η μία κάρτα. Βάλε και 192GB Ram. Βάλε και δύο Xeon 6240... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Nik1239 είπε Case; Streacom DA2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα