emperor4her Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Σε δουλεια να βρισκομαστε, τακτοποιησα τα καλωδια! δυστυχως τα display port καλωδιο δεν ειναι αρκτετα μεγαλο αλλιως θα κατεβαινε απο πιο αριστερα πισω απο τις βασεις των οθονων... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, gaspari είπε dalain η φώτο δεν εμφανίζεται ακόμα και πριν την επεξεργασία. Εγω την βλέπω κανονικά,η επεξεργασία εγινε στο κείμενο....Τι να πω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, dalain είπε Και αφου δουλεια δεν ειχε ο διαολος.....εκανε μεταφορες σε μικροτερο κουτι.... Και καπως ετσι αναστηθηκε το παλιο μου q300l!Τα χωρεσε ολα το σκασμενο,μεχρι και push pull! 39 λεπτά πριν, gaspari είπε dalain η φώτο δεν εμφανίζεται ακόμα και πριν την επεξεργασία. Βρε επειδη ειναι τοσο μικρο το κουτι δεν το βλεπουμε!! 14 λεπτά πριν, dalain είπε Εγω την βλέπω κανονικά,η επεξεργασία εγινε στο κείμενο....Τι να πω; περα απ την πλακα, αυτο βλεπουμε εμεις Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από emperor4her 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Κι εγώ βλέπω αυτή την εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, gaspari είπε dalain η φώτο δεν εμφανίζεται ακόμα και πριν την επεξεργασία. 1 ώρα πριν, emperor4her είπε Βρε επειδη ειναι τοσο μικρο το κουτι δεν το βλεπουμε!! περα απ την πλακα, αυτο βλεπουμε εμεις τωρα παιδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Τώρα μάλιστα. Τα edifier ποια είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, gaspari είπε Τώρα μάλιστα. Τα edifier ποια είναι; Τελεια! Ειναι τα R1280T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, emperor4her είπε Σε δουλεια να βρισκομαστε, τακτοποιησα τα καλωδια! δυστυχως τα display port καλωδιο δεν ειναι αρκτετα μεγαλο αλλιως θα κατεβαινε απο πιο αριστερα πισω απο τις βασεις των οθονων... Ευχαριστημένος είσαι με την AIO, τι θερμοκρασίες έχεις foul load ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, dalain είπε Τελεια! Ειναι τα R1280T Τωρα δεν την βλεπω εγω ομως, αλλα οκ, την ειχα δει τοτε που δεν την εβλεπαν οι αλλοι ! Μαλλον καποιο bug του site θα ειναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, nik69 είπε Τωρα δεν την βλεπω εγω ομως, αλλα οκ, την ειχα δει τοτε που δεν την εβλεπαν οι αλλοι ! Μαλλον καποιο bug του site θα ειναι. Εγω ούτε πριν ούτε τώρα @dalain 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nick0lis είπε Ευχαριστημένος είσαι με την AIO, τι θερμοκρασίες έχεις foul load ; Δεν εχω την Aurus Liquid 360 σε αυτο το build. εχω την NZXT x72 με αλλαγμενα ανεμηστηρια σε αυτα με την aurus -> oc στα 4,4 ειμαι στους 60-62 σε full load με αυτην ειμαι στους 64 σε full load. μην κρινεις ομως απο τις θερμοκρασιες για συμπερασματα γιατι στην nzxt τα ανεμηστιρια δεν ειναι ρυμθμιζομενες οι στροφες και τα εχω βαλει να δουλευουν στο sillent mode Μονιμα. οποτε δεν ανεβαζουν στροφες οπως τα μαμα να ψυξουν περισσοτερο. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από emperor4her 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2020 στις 6:03 ΜΜ, radiohead είπε Εγω ούτε πριν ούτε τώρα @dalain Ξανα ανεβαζω την φωτο μπας και λυθει το μυστηριο σορρυ για το σπαμ παιδες..... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από dalain 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, dalain είπε Ξανα ανεβαζω την φωτο μπας και λυθει το μυστηριο σορρυ για το σπαμ παιδες..... Κουκλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, dalain είπε Ξανα ανεβαζω την φωτο μπας και λυθει το μυστηριο σορρυ για το σπαμ παιδες..... Κούταρος είναι για το μέγεθός του! Πολύ καλός αερισμός επίσης αλλα λόγω αυτού και άπειρη σκόνη! Είχα αγοράσει φυσητήρι μόνο γι αυτο γιατί δεν ήθελα να αλλάξω κουτι 😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dalain είπε Ξανα ανεβαζω την φωτο μπας και λυθει το μυστηριο σορρυ για το σπαμ παιδες..... Τίποτα, επίσης ούτε πριν ούτε τώρα. Από FFox είμαι, τελευταία stable αν βοηθά, με το σκούρο θέμα του forum. edit: Τα ίδια και με το φωτεινό, αλλά και με Edge. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από Πέτρος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα