emperor4her Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, dem είπε Γιατί σίτα από μέσα στο εξαγωγής πίσω ; 3 ώρες πριν, nvidiafan είπε λολ δεν ειναι σιτα, απλως εχει κουμπωσει τον fan απεξω, ισως γιατι του αρεσει καλυτερα οπτικα αυτο ακριβως! γιατι αν το βαλω απο μεσα κριβει το led της μητρικης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δεν είναι δικό μου. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση akoinonitos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 35 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Πανεμορφο και τρελα Specs! Την 3080 απο που την τσιμπησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 να το χαρείς το τουμπανάκι, τώρα θες επειγόντως μια 4κ οθόνη θα έλεγα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, hliastsek είπε Πανεμορφο και τρελα Specs! Την 3080 απο που την τσιμπησες? Nα'σαι καλα ,απο γνωστο την πηρα Μόλις τώρα, lefstef είπε να το χαρείς το τουμπανάκι, τώρα θες επειγόντως μια 4κ οθόνη θα έλεγα Εχω την tv ,γιαυτο το εκανα ετσι μικρο για να μεταφερεται ευκολα 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dekavle Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Υπέροχοοοο🙌 συγχαρητήρια φίλε μου!! Υπόλοιπες φωτό απ όταν το έστηνες υπάρχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Dekavle είπε Υπέροχοοοο🙌 συγχαρητήρια φίλε μου!! Υπόλοιπες φωτό απ όταν το έστηνες υπάρχουν; Το κουτί το έχω καιρό, τώρα άλλαξα μόνο κάρτα και cpu στην ουσία. Έχω κάποιες φωτο και παλαιοτερες Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από akoinonitos 16 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το κουτί το έχω καιρό, τώρα άλλαξα μόνο κάρτα και cpu στην ουσία. Έχω κάποιες φωτο και παλαιοτερες Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πολύ όμορφο και καθαρό στήσιμο! Grats! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dekavle Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Η φωτό είναι από μπιλντ φίλου.. δυστυχώς δεν λειτουργεί τίποτα από μητρική κάρτα κτλ η λούπα όμως δουλεύει.. αξίζει να ασχοληθώ με αυτό η να παραμείνω στο φθηνό και ταπεινό ΙΤΧ μου;🙄 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, Dekavle είπε Η φωτό είναι από μπιλντ φίλου.. δυστυχώς δεν λειτουργεί τίποτα από μητρική κάρτα κτλ η λούπα όμως δουλεύει.. αξίζει να ασχοληθώ με αυτό η να παραμείνω στο φθηνό και ταπεινό ΙΤΧ μου;🙄 Αν η λουπα είναι ο λόγος που δεν λειτουργεί τίποτα από τα υπόλοιπα... Μάλλον όχι 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, Dekavle είπε Η φωτό είναι από μπιλντ φίλου.. δυστυχώς δεν λειτουργεί τίποτα από μητρική κάρτα κτλ η λούπα όμως δουλεύει.. αξίζει να ασχοληθώ με αυτό η να παραμείνω στο φθηνό και ταπεινό ΙΤΧ μου;🙄 όπως το βλέπω μια μνήμη είναι στραβοπατημένη , ασχολήσου λίγο μπορεί να μην έχει τίποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dekavle Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε όπως το βλέπω μια μνήμη είναι στραβοπατημένη , ασχολήσου λίγο μπορεί να μην έχει τίποτε. Δεν είναι καν κουμπωμένη αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και αφου δουλεια δεν ειχε ο διαολος.....εκανε μεταφορες σε μικροτερο κουτι.... Και καπως ετσι αναστηθηκε το παλιο μου q300l!Τα χωρεσε ολα το σκασμενο,μεχρι και push pull! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από dalain 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 dalain η φώτο δεν εμφανίζεται ακόμα και πριν την επεξεργασία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα