Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dekavle είπε

Επειδή βλέπω πολλά pc με υδροψυξη θέλω να κάνω μια ερώτηση εδώ γιατί εδώ ειστε όλοι μαζεμένοι, αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί χωρίς ρεζερβουάρ; Να γίνει αυτό το ρεζερβουάρ δηλαδή ώστε να γλιτώσετε χώρο στο πισι σας και να τα κάνει κάπως πιο «ανοιχτά» στο μαύρο 

http://www.phanteks.com/PH-D140.html

αν η ερώτηση μου προσβάλει κάποιον εδώ μέσα ευχαρίστως να τη διαγράψω αμέσως 

Ναί θα μπορούσε,ογκομετρικά όμως είναι τόσο μικρό που θα σε ταλαιπωρούσε τόσο στην πλήρωση όσο και στο bleeding αέρα απο το σύστημα.Αν θές να κινηθείς έτσι για τον όποιο λόγο,τουλάχιστον κάνε λίγο πιο εύκολη την ζωή σου επιλέγοντας ψυγεία με 4 ports.Γεμίζεις τα ψυγεία όσο μπορείς,τα σφραγίζεις και αποτελειώνεις την πλήρωση απο το distroplate.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, outlaw star είπε

που τη βρήκες τη founders ρε θηρίο;;

Για ρίξε τη σοφία σου, το κινητό πως το έκανες panel ενδείξεων;

Mε πολύ κόπο κ τροπο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, billeiros είπε

Να μαι κι εγω

IMG_20201121_162434.jpg

Τα ανεμιστήρια ποια είναι? Επίσης η καρτα τι περιθώρια έχει από το side panel? Εχω ακούσει διάφορα για τις 3090, με το ζόρι θα χωρέσει στο o11 dynamic μου. 

Η founders είναι όμορφη αλλά φαίνεται πιο ωραία στην 3070,η 90αρα είναι τρελή γκουμουτσα 😋

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.

Εντωμεταξύ που πήγαν τα Corsair hd ρε παιδιά; Δεν έχει μείνει κανένα; Παλιά έβλεπα αμέτρητα build με αυτά!

Δημοσ.

Ας ανεβάσω και εγώ το 750D μου, έγινε update τον περασμένο Ιούλιο:

Ξερίζωμα του περιττού/ενοχλητικού 5.25 bay με dremel :P

750D_1.jpg.d8d50b1a42c03e88ba680025100d85d8.jpg

Στημένο έτοιμο:

750D_2.jpg.5d3123b148cb909e6754b64802476e4a.jpg

750D_3.jpg.e3e10131302054411cd826c2ef0c5d26.jpg

750D_4.jpg.02d04cccae36d3b09ee3c05d7fefbf40.jpg

• Like 19
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gaspari είπε

Το μπροστινό κομμάτι τι μόντα του έκανες ;

Το πλαινό τζάμι το έχεις μαμά ;

μπροστα τιποτα αλλο εκτος απτο να βγαλω το 5.25 bay (σπας ορισμενα rivets αλλα θελει και κατα μηκος κοψιμο η λαμαρινα με το dremel και στα 2 πλαινα!)

μπροστα κατω εχει το κλασικο mesh add-on του 750D airflow edition (το πηρα κατευθειαν απο corsair uk) ;)

το πλαινο παράθυρο ειναι βελτιωμενη εκδοση plexiglass απο Coldzero.eu, απο εκει πηρα επισης και το full mobo tray

Αυτα!

Δημοσ.

Έφερα όλα τα 8pina της κάρτας μπροστά, σε αναμονή να μπεί το θηρίο. Cable managing από τα LIDL πρός το παρόν, την Παρασκευή θα μπούν όλα στη θέση τους με την Φάνη Πάλιτ Πετραλιά

IMG_20201124_184725.jpg

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...