Snoo2 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, sarpan είπε Το Phanteks ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Δοκιμασμενα κουτια απο εμενα ειναι το Be Quiet 500DX, Fractal Design Meshify C και Lian Li O11 το οποιο θεωρω πως ειναι απο τα καλυτερα κουτια, με την τιμη του αυτη τη στιγμη στα 140€ περιπου. Το "κακο" ειναι οτι δεν εχει fans πανω, αλλα με ενα σετακι 5 Arctic P12 στα 25€ εισαι κομπλε. Σε καθε περιπτωση σημαντικο ειναι να δεις αν το κουτι μπορει να χωρεσει την καρτα γραφικων σου. Αυτα στα του κουτιου. Απο κει και περα, τσεκαρε οτι εχει κουμπωσει σωστα το μπλοκ στον επεξεργαστη, αλλαξε και παστα και δες αν εχεις διαφορες. Μια λυση ακομα ειναι να πας και σε μεγαλυτερη υδροψυξη. Παντως για θεμα airflow και γω θα το αλλαζα το Coolermaster. Πάστες κλπ έχω αλλάξει αλλά δεν είδα φως. Για να καταλάβεις παίζω εδώ και κανα 3ωρο με το καπάκι το μπροστά ανοιχτό, δεν έχει ξεπεράσει τους 71 βαθμούς ο cpu και η gpu τους 66. Έχεις να μου προτείνεις και κάτι σε RGB; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, billeiros είπε Να μαι κι εγω που τη βρήκες τη founders ρε θηρίο;; 51 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Για ρίξε τη σοφία σου, το κινητό πως το έκανες panel ενδείξεων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Snoo2 είπε Πάστες κλπ έχω αλλάξει αλλά δεν είδα φως. Για να καταλάβεις παίζω εδώ και κανα 3ωρο με το καπάκι το μπροστά ανοιχτό, δεν έχει ξεπεράσει τους 71 βαθμούς ο cpu και η gpu τους 66. Έχεις να μου προτείνεις και κάτι σε RGB; https://www.skroutz.gr/s/20851415/Corsair-iCUE-465X-RGB-Black.html Κατι τετοιο ισως? Ειναι μια καλη επιλογη. Αν και παλι θεωρω το Lian Li ανωτερο, με την προυποθεση ομως οτι πρεπει να αγορασεις δικα σου fans 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisnemm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, outlaw star είπε Για ρίξε τη σοφία σου, το κινητό πως το έκανες panel ενδείξεων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dekavle Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Επειδή βλέπω πολλά pc με υδροψυξη θέλω να κάνω μια ερώτηση εδώ γιατί εδώ ειστε όλοι μαζεμένοι, αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί χωρίς ρεζερβουάρ; Να γίνει αυτό το ρεζερβουάρ δηλαδή ώστε να γλιτώσετε χώρο στο πισι σας και να τα κάνει κάπως πιο «ανοιχτά» στο μαύρο http://www.phanteks.com/PH-D140.html αν η ερώτηση μου προσβάλει κάποιον εδώ μέσα ευχαρίστως να τη διαγράψω αμέσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Dekavle είπε Επειδή βλέπω πολλά pc με υδροψυξη θέλω να κάνω μια ερώτηση εδώ γιατί εδώ ειστε όλοι μαζεμένοι, αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί χωρίς ρεζερβουάρ; Να γίνει αυτό το ρεζερβουάρ δηλαδή ώστε να γλιτώσετε χώρο στο πισι σας και να τα κάνει κάπως πιο «ανοιχτά» στο μαύρο http://www.phanteks.com/PH-D140.html αν η ερώτηση μου προσβάλει κάποιον εδώ μέσα ευχαρίστως να τη διαγράψω αμέσως Ναί θα μπορούσε,ογκομετρικά όμως είναι τόσο μικρό που θα σε ταλαιπωρούσε τόσο στην πλήρωση όσο και στο bleeding αέρα απο το σύστημα.Αν θές να κινηθείς έτσι για τον όποιο λόγο,τουλάχιστον κάνε λίγο πιο εύκολη την ζωή σου επιλέγοντας ψυγεία με 4 ports.Γεμίζεις τα ψυγεία όσο μπορείς,τα σφραγίζεις και αποτελειώνεις την πλήρωση απο το distroplate. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, outlaw star είπε που τη βρήκες τη founders ρε θηρίο;; Για ρίξε τη σοφία σου, το κινητό πως το έκανες panel ενδείξεων; Mε πολύ κόπο κ τροπο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, billeiros είπε Να μαι κι εγω Τα ανεμιστήρια ποια είναι? Επίσης η καρτα τι περιθώρια έχει από το side panel? Εχω ακούσει διάφορα για τις 3090, με το ζόρι θα χωρέσει στο o11 dynamic μου. Η founders είναι όμορφη αλλά φαίνεται πιο ωραία στην 3070,η 90αρα είναι τρελή γκουμουτσα 😋 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slayer305 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 @Slayer305 αρχικά θα έλεγα πως δέν γεμίζει με τίποτα το ρημάδι.Μετά είχα ένα "wait for it" moment στην δεύτερη φωτό! 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppkstat Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 @Slayer305 Βλέπω Mo-ra 420 με NF-A20 και μετά βλέπω 9 case fans και βραχυκυκλώνω. Έπαθα does not compute. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 1η φωτό: Ώπα, κάτι λείπει...από πού ψύχει το υγρό? Πού είναι οι σουλήνες? Πού είναι το ψυγείο? 2η φωτό: Α... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Το ταπεινό κουτάκι μου... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από nik69 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheRiddler Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 NZXT 210i 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα