Karanikolis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ε ναι ρε συ ,αν είναι να πας σε micro μείνε με αυτό που είσαι δεν έχει και τόση διαφορά. Εγώ αν πήγαινα τώρα σε μικρό θα πήγαινα στο coolermaster με κλειστά ματια Φοβάμαι λίγο με τις θερμοκρασίες σε gaming το καλοκαίρι.. βέβαια δεν ξέρω μέσα στο coolermaster που μου έστειλες πως θα είναι από θέμα θερμοκρασίας κ αν περνει καμία ΑΙΟ ή ψιλό καστομια.. θα το τσεκαρω όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, Papanikolis είπε Φοβάμαι λίγο με τις θερμοκρασίες σε gaming το καλοκαίρι.. βέβαια δεν ξέρω μέσα στο coolermaster που μου έστειλες πως θα είναι από θέμα θερμοκρασίας κ αν περνει καμία ΑΙΟ ή ψιλό καστομια.. θα το τσεκαρω όμως Τώρα τι ψύξη έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τώρα τι ψύξη έχεις? Καστομ με μαλακό σωληνα κ 360 ψυγείο. Σίγουρα με μια ματιά που το είδα από το κινητό δεν το χωράει το ψυγείο 😂 αλλά αν περνει κάποιο άλλο μέγεθος θα το αλλάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, Papanikolis είπε Καστομ με μαλακό σωληνα κ 360 ψυγείο. Σίγουρα με μια ματιά που το είδα από το κινητό δεν το χωράει το ψυγείο 😂 αλλά αν περνει κάποιο άλλο μέγεθος θα το αλλάξω Παίρνει 240 και 280 ανάλογα το στησιμο. Ισως μπορείς να χωρέσεις και 2 ψυγεία. Βάζεις και ένα τέτοιο και είσαι κομπλέ. Εγώ το έχω βάλει στην λίστα για αγορά http://www.barrowint.com/news/x/1607.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Παίρνει 240 και 280 ανάλογα το στησιμο. Ισως μπορείς να χωρέσεις και 2 ψυγεία. Βάζεις και ένα τέτοιο και είσαι κομπλέ. Εγώ το έχω βάλει στην λίστα για αγορά http://www.barrowint.com/news/x/1607.html Πες μου ότι περνει κ την κάρτα κάθετα κ με έχεις ψήσει ήδη!! 😛 Πάντα την βάζω κάθετα, δεν μου αρέσει ορίζοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, Papanikolis είπε Καστομ με μαλακό σωληνα κ 360 ψυγείο. Σίγουρα με μια ματιά που το είδα από το κινητό δεν το χωράει το ψυγείο 😂 αλλά αν περνει κάποιο άλλο μέγεθος θα το αλλάξω Παίρνει 240 και 280 ανάλογα το στησιμο. Ισως μπορείς να χωρέσεις και 2 ψυγεία. Βάζεις και ένα τέτοιο και είσαι κομπλέ. Εγώ το έχω βάλει στην λίστα για αγορά http://www.barrowint.com/news/x/1607.html 3 λεπτά πριν, Papanikolis είπε Πες μου ότι περνει κ την κάρτα κάθετα κ με έχεις ψήσει ήδη!! 😛 Πάντα την βάζω κάθετα, δεν μου αρέσει ορίζοντα Ναι βγαζει και το nr200p που έρχεται με επιπλέον tempered glass panel και pcie riser. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Παίρνει 240 και 280 ανάλογα το στησιμο. Ισως μπορείς να χωρέσεις και 2 ψυγεία. Βάζεις και ένα τέτοιο και είσαι κομπλέ. Εγώ το έχω βάλει στην λίστα για αγορά http://www.barrowint.com/news/x/1607.html Ναι βγαζει και το nr200p που έρχεται με επιπλέον tempered glass panel και pcie riser. Αν κ θα προτιμούσα να περνει από την μια μεριά την κάρτα κ από την αλλη μεριά την μητρική.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, Papanikolis είπε Αν κ θα προτιμούσα να περνει από την μια μεριά την κάρτα κ από την αλλη μεριά την μητρική.. Αυτά τα κουτιά όμως σε περιορίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Με nvme παραφωνία προς το παρόν. 20 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Xoroxronis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 FormD T1 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnila Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Καλησπερα! Εχω ενα 570x της corsair και θελω να βαλω ενα οπτικο μεσο να γραφω κανα cd... εχετε καμια ιδεα? Δεν εχει υποδοχη για οπτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 28 λεπτά πριν, Garnila είπε Καλησπερα! Εχω ενα 570x της corsair και θελω να βαλω ενα οπτικο μεσο να γραφω κανα cd... εχετε καμια ιδεα? Δεν εχει υποδοχη για οπτικο με ενα εξωτερικο θα κανεις δουλιτσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Από το τσαντίρι... Spoiler ... στο Lian-Li O11 Dynamic 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 29 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Από το τσαντίρι... Απόκρυψη περιεχομένων ... στο Lian-Li O11 Dynamic Με γειες ! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pc mod lab Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Και λίγο old school case modding! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα