D1mm1s Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, deafman είπε Σε ενιωσα που το πας. Εγω ελεγα να κανεις δικη σ βαση αλλου τυπου. Να καθονται δυο βασεις στο psu shroud πχ και να αραζει η καρτα εκει πανω. Α, κατάλαβα τι λες. Ενα από τα αρχεία που δινει για εκτυπωση είναι και η βάση που λές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Έβγαλα το shroud για να δροσιστεί το συστημα με ένα έξτρα φαν και μπήκε κ ο fenix... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, billeiros είπε Έβγαλα το shroud για να δροσιστεί το συστημα με ένα έξτρα φαν και μπήκε κ ο fenix... Ωραιο ειναι και χωρίς το shroud. Pοιο κουτί ειναι? EDIT: Το είδα ότι το έχεις στην υπογραφή Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από D1mm1s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μπήκε και το νεράκι λοιπόν στην κάρτα πριν μερικές μέρες και σήμερα έβαλα push pull στα ψυγεία τους τα φανάκια....Arctic P12 βέβαια... Η διαφορά ήταν εμφανής....Γύρω στους 5-6C στον cpu και ακόμα παραπάνω στην κάρτα...Κάπου λίγο πριν τους 50C load.... Φανάκια ήσυχα στις 1200rpm daisy chained... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 αρε ψύκτρα μου 🤣 ίσως αν βρεις κάποιον να σου φτιάξει κάτι με πλεξιγκλάς να φανεί ποιο όμορφη η κάρτα γραφικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio81 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Που να βάλει πλέξυ;; Πλαϊνό γυαλί δεν έχει αυτο κουτί;; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2020 από gio81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μλορει να γινει ενα λεπτο ακρυλικο κομματι να μπει στο πλαι να μοιαζει πιο ενιαια η καρτα δεν ειναι δυσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, gio81 είπε Που να βάλει πλέξυ;; Πλαϊνό γυαλί δεν έχει αυτο κουτί;; Για χαζο custom πραγματακια μπορεις να δεις κ εδω... https://www.coldzero.eu/ Ειχα παρει για φιλο ενα fan grill και ηταν μαυρο ακρυλικο αλλα γενικα αν εχεις υπομονη στη συνενοηση μπορεις να παραγγειλεις οτι θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε αρε ψύκτρα μου 🤣 ίσως αν βρεις κάποιον να σου φτιάξει κάτι με πλεξιγκλάς να φανεί ποιο όμορφη η κάρτα γραφικών Καλά τα σπάει ο Κινέζος....κάνει καλή δουλειά λέμε.... Δεν με χαλάει έτσι όπως φαίνεται παιδιά.... Μόνο το μήκος των σωλήνων με χαλάει πολύ θα έλεγα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Νεο κουτί και τέλος πια με το Σαπάκι..!! Θελει 1-2 μαζέματα αλλα σιγούλια σιγούλια... 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Κουταρα το άτιμο.... Κι εγώ το P400A το δικο μου το έχω ερωτευτεί..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, giorgos th. είπε Κουταρα το άτιμο.... Κι εγώ το P400A το δικο μου το έχω ερωτευτεί..... Ισχύει... Δεν έδινα ποτέ ιδιαίτερη σημασία στα κουτιά αλλα δεν ήξερα τι έχανα 🤣. έχει απειρο χώρο. Δεν το έχω τεσταρει ακόμα με τις θερμοκρασίες αλλα απο τα reviews που διάβασα δεν θα έχει θέμα νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRat Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Αν βάλεις το ψυγείο μπροστά αντί για πάνω θα πέσουν θερμοκρασίες και άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, GRat είπε Αν βάλεις το ψυγείο μπροστά αντί για πάνω θα πέσουν θερμοκρασίες και άλλο. Ο λόγος που το έχω έτσι είναι ότι με αυτά που έχω τωρα οι 3 μπροστινοί ανεμιστήρες ειναι οι μόνοι που με το controller και το control panel τους μπορώ να απενεργοποιήσω το βραδυ να μην έχουν φως. Μέχρι που έβγαλα τους εργοστασιακούς που ειχε μπροστά οι οποίοι δεν έχουν επιλογή απενεργοποίησης του LED εκτος αν βγάλω τελείως το ring, και έβαλα τον 1 από τους 2 πίσω για να διωχνω αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRat Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Καλά και έτσι οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Όμορφο το κουτάκι πάντως έκανες καλή επιλογή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα