niko13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, Diabatiis είπε New Build New Mobo : Gigabyte Aorus X470 Ultra Gaming New CPU : Ryzen 7 2700x ++ NZXT Kraken x62 Ωραιος αλλα μη δει ο sheogorath την δευτερη φωτο με τα καλωδια να φαινονται.. Κινδυνευεις😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, niko13 είπε Ωραιος αλλα μη δει ο sheogorath την δευτερη φωτο με τα καλωδια να φαινονται.. Κινδυνευεις😁 Μπα εμένα πιο μπουρδελο είναι αδερφέ Ο Λευτέρης φτιάχνει τα καλώδια με τον χάρακα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Μπα εμένα πιο μπουρδελο είναι αδερφέ Ο Λευτέρης φτιάχνει τα καλώδια με τον χάρακα. Heat induced trolling αδεφε😁Απλα επειδη εχεις και το γερακισιο ματι την πληρωσες εσυ😁.. Με τον χαρακα? 😂 Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2020 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δεν είναι κουτί, είναι το test bench μου, αλλά δε πειράζει ας μπει. 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Εχεις κανει επικη δουλεια με τα καλωδια. Very nice. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αλλαγή κάρτας 🤘😎🤘 σε GIGABYTE RTX 2070 SUPER. Περιμένω να μου στείλουν και τον κωδικό για το Death Stranding τον οποίο δεν μου τον έδωσαν στο μαγαζί και το ανακάλυψα τυχαία από το site όταν πήγα να την περάσω σαν προϊόν για επέκταση της εγγύησης. Οι μικρές χαρές της ζωής (μου)..!! Τώρα πρέπει να συνεννοηθώ με το μέλος που φτιάχνει τα καλώδια ώστε να αντικαταστήσω το εργοστασιακό 6-pinο που έβαλα και να φτιάξω και το πίσω μέρος του κουτιού ώστε να κρίψω λίγο το σκουλίκι που φευγει από τη motherboard και να αποδείξω στην Corsair ότι και τα φτηνά κουτιά έχουν ψυχή και αξίζουν λίγο περισσότερο προσοχή. 😛 Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από D1mm1s 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsakos. D Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Να σας δείξω και το δικό μου τίμιο τερατακι Μολις το ξεσκόνισα Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από patsakos. D 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Sneak preview. Ξερετε που παει το θεμα... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μερικές φωτό απο το pc της υπογραφής: 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Ειπα να κανω μερικες αλλαγες....μεχρι να ερθει ο 3950Χ 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Doc1355 είπε Πρέπει να σου κάνω άμεσα ένα Set custom sleeved καλώδια νομίζω Για κάτι τέτοιο είσαι νομίζω: Μη βιαζεσαι θα΄ρθει και η ωρα τους😉....παντως στο χρωμα επεσες μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Οταν μπλεκεις την δουλεια σου με το χομπι... 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spamo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Τέλειο φίλε. Αλλα να ξέρεις δεν κάνει για ψυχαναγκαστικούς. Ο ένας στους δέκα έχει τρελαθεί που είδε την μαύρη ταινία από την PCI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, spamo είπε Τέλειο φίλε. Αλλα να ξέρεις δεν κάνει για ψυχαναγκαστικούς. Ο ένας στους δέκα έχει τρελαθεί που είδε την μαύρη ταινία από την PCI. χαχαχα σωστος....και εμενα με ενοχλει....θα διορθωθει μαζι με καποιες αλλες λεπτομερειες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Στις 13/7/2020 στις 10:08 ΜΜ, Xoroxronis είπε Δεν είναι κουτί, είναι το test bench μου, αλλά δε πειράζει ας μπει. Link για αγορά ? Πολύ ωραίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα