radiohead Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 19 ώρες πριν, lefterisv είπε Ας ανεβάσω και εγώ το δικό μου! White walker edition 😛 Πολύ δυνατό το λευκό εύγε! 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/7/2020 στις 11:10 ΜΜ, lefterisv είπε Ας ανεβάσω και εγώ το δικό μου! White walker edition 😛 Πολύ ωραίος. Ποιο συνδυασμό R G B χρησιμοποιείς για το μπλε των "White Walkers" ? ( για το ποντίκι αναφέρομαι ) Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisv Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Πολύ ωραίος. Ποιο συνδυασμό R G B χρησιμοποιείς για το μπλε των "White Walkers" ? ( για το ποντίκι αναφέρομαι ) Καλησπέρα το παρακάτω και άλλο combo με άλλο πληκτρολόγιο για ακόμα περισσότερο 'χρώμα' Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από lefterisv 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Στις 2/7/2020 στις 11:10 ΜΜ, lefterisv είπε Ας ανεβάσω και εγώ το δικό μου! White walker edition 😛 Πολύ όμορφο. Μου διαλύει τα ψυχαναγκαστικά μου όμως η φιγούρα που μπλοκάρει τον κάτω ανεμιστήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, kosegdit είπε Πολύ όμορφο. Μου διαλύει τα ψυχαναγκαστικά μου όμως η φιγούρα που μπλοκάρει τον κάτω ανεμιστήρα. Η συγκεκριμενη μονο καλο κανει στις θερμοκρασιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Sidenote: Γενικα αν δε μπλοκαρεις τον ανεμιστηρα τελειως με καποια επιφανεια τετοια αντικειμενα δεν θα αλλαξουν σχεδον τπτ σε θερμοκρασιες και ροη αερα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Για εσάς τους ψυχαναγκαστικους, να βάλετε κουφιες φιγούρες diy από σίτα, μέσα φίλτρο απορροφητήρα να μαζεύει και τη σκόνη. Ε μα πια 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/7/2020 στις 7:39 ΜΜ, niko13 είπε Εκτος θεματος μη βαρατε.. Αλλου αφου ολοι ψυχαναγκαστικοι ειμαστε εδω αν καποιος σαν εμενα θελει να μην τρωει σκονη το pc οταν καθεται ετυχε κ πηρα αυτα.. Τους δινεις διαστασεις και στο φτιαχνουν https://www.amazon.de/ROTRi-reg-maßgenaue-Staubschutzhülle-Drucker/dp/B012LUPYES/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=Rotri%2Bpc%2Bcover&qid=1593621238&sr=8-1&th=1&psc=1 Υπαρχει το ιδιο καλυμα κ για οθονη. Τιποτα ιδιαιτερο αλλα κανει τη δουλεια του Α δεν είμαι ο μόνος που τα σκεπάζω με σακούλες φύλαξης ρούχων τελικά Η θηκούλα του keyboard ποια είναι ( αριστερά αυτό με τη φάτσα για σχέδιο ) Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Α δεν είμαι ο μόνος που τα σκεπάζω με σακούλες φύλαξης ρούχων τελικά Η θηκούλα του keyboard ποια είναι ( αριστερά αυτό με τη φάτσα για σχέδιο ) Οχι αδερφε ειμαστε πολλοι! Η θηκουλα ειναι απο εδω.... https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07VFHKJYQ/ref=sspa_mw_detail_5?ie=UTF8&psc=1... Απο την ιδια εταιρια εχει διαφορα μεγεθοι στο amazon τσεκαρε διαστασεις πιο πριν😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diabatiis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 CPU: Ryzen 5 1600x GPU: Gigabyte gtx 1060 6GB Ram PCU: Super Flower 550W Platinum Mobo: ASROCK Fatality AB350 Gaming K4 RAM: G.SKILL Aegis DDR4 3200 C16 2x8GB CPU COOLER: Aero 120T CASE: NZXT H510 Blue SSD: Patriot Burst 500GB M.2: XPG Gammix S11 pro 512 GB 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Στις 5/7/2020 στις 8:49 ΜΜ, Diabatiis είπε CPU: Ryzen 5 1600x GPU: Gigabyte gtx 1060 6GB Ram PCU: Super Flower 550W Platinum Mobo: ASROCK Fatality AB350 Gaming K4 RAM: G.SKILL Aegis DDR4 3200 C16 2x8GB CPU COOLER: Aero 120T CASE: NZXT H510 Blue SSD: Patriot Burst 500GB M.2: XPG Gammix S11 pro 512 GB Αδερφέ μήπως έχεις βάλει αναποδα τον ανεμιστήρα στην ψυκτρα; Δοκίμασε να τον βαλεις από δεξιά να σπρώχνει αέρα πάνω στην ψυκτρα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spamo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, Sheogorath είπε Αδερφέ μήπως έχεις βάλει αναποδα τον ανεμιστήρα στην ψυκτρα; Δοκίμασε να τον βαλεις από δεξιά να σπρώχνει αέρα πάνω στην ψυκτρα. Αν τον έχει βάλει να τραβάει αέρα δεν είναι λάθος...Ασε που θα τουρμπιζει που είναι και κολλητά με το φαν του κουτιού . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Αν παρατηρησεις 19 λεπτά πριν, spamo είπε Αν τον έχει βάλει να τραβάει αέρα δεν είναι λάθος...Ασε που θα τουρμπιζει που είναι και κολλητά με το φαν του κουτιού . Αν παρατηρησεις θα δεις απο το καλωδιο του ανεμιστηρα πως δεν τον εχει βαλει να τραβαει αλλα να σπρωχνει😁.... Τα καλωδιο φευγει παντα απο την πισω μερια του fan 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, Sheogorath είπε Αδερφέ μήπως έχεις βάλει αναποδα τον ανεμιστήρα στην ψυκτρα; Δοκίμασε να τον βαλεις από δεξιά να σπρώχνει αέρα πάνω στην ψυκτρα. Α ρε πως φαίνεται το αετισιο μάτι του 25χρονου γεροντα!!! Σ'ωραιος Sheo 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diabatiis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 New Build New Mobo : Gigabyte Aorus X470 Ultra Gaming New CPU : Ryzen 7 2700x ++ NZXT Kraken x62 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα