dem Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, nick0lis είπε Στην αρχή μου φάνηκε εύκολο μετά έχασα την μπάλα δυο πρωινά. 131 τρύπες από τρεις φορές με τρία διαφορετικά τρυπάνια σύνολο 393 φορές. Μετά διαφορές βούρτσες να φύγουν τα γρέζια. Σκέφτομαι να το βάψω γρι του ποντικού. Inwin 904 plus. i Αρρωστακι , ωραίο και σωστό το γκρι του ποντικού ! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 38 minutes ago, nick0lis said: Στην αρχή μου φάνηκε εύκολο μετά έχασα την μπάλα δυο πρωινά. 131 τρύπες από τρεις φορές με τρία διαφορετικά τρυπάνια σύνολο 393 φορές. Μετά διαφορές βούρτσες να φύγουν τα γρέζια. Σκέφτομαι να το βάψω γρι του ποντικού. Inwin 904 plus. i Μερακλης κανονικος. Και αλφαδι ολα. Very nice 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, nick0lis είπε Στην αρχή μου φάνηκε εύκολο μετά έχασα την μπάλα δυο πρωινά. 131 τρύπες από τρεις φορές με τρία διαφορετικά τρυπάνια σύνολο 393 φορές. Μετά διαφορές βούρτσες να φύγουν τα γρέζια. Σκέφτομαι να το βάψω γρι του ποντικού. Inwin 904 plus. i Ζηλέψαμε;;; Πέρα από την πλάκα, απίστευτη δουλειά. Είχα επιχειρήσει να ανοίξω μερικές τρύπες στον παλιό μου πύργο και το αποτέλεσμα ήταν... ας πούμε καμία σχέση με το δικό σου. Congrats! 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Για να γίνουν σωστά οι τρύπες αφού φτιάξετε τους σταυρούς στις παράλληλες και κάθετες ρίγες με το μολύβι ή το στιλό θα πάρετε ένα μικρό καρφί και θα κάνετε ένα μικρό σημάδι με σφυρί στο κέντρο του σταυρού έτσι φτιάχνεται τους οδηγούς. Ανοίξτε τις πρώτες τρύπες με το πιο μικρό τρυπάνι που έχετε, σταδιακά προχωράτε με μεγαλύτερα τρυπάνια να φτάσετε το επιθυμητό μήκος. Εμένα το τελευταίο τρυπάνι ηταν 11 χιλιοστά. Με αυτόν τον τροπο δεν θα βγάλετε στραβές τρύπες. Η αλήθεια ειναι ότι ειχα στο νου μου τον τρίφτη της Apple 🤣 Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από nick0lis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Το δικο σου ομως δε μοιαζει με τριφτη. Απλα industrialακι ομορφο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Αύριο θα ψάξω αστάρι και ένα απαλό γκρι τύπου macOS να το βάψω, δεν θα βάλω τελικά το ποντικό γκρίζο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Έκανα κάτι πειραματισμούς για μελλοντικά σχέδια με τον παππούλη και ένα ξεχασμένο tablet. Το αποτέλεσμα δεν ήταν και τόσο άσχημο. Thanks to Remote System monitor 20 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 59 λεπτά πριν, glight είπε Έκανα κάτι πειραματισμούς για μελλοντικά σχέδια με τον παππούλη και ένα ξεχασμένο tablet. Το αποτέλεσμα δεν ήταν και τόσο άσχημο. Thanks to Remote System monitor Δές και το sensor panel του AIDA64, με odospace remote panel. Επειδή το sensor panel είναι πλήρως παραμετροποίησιμο,αν δουλέψεις λίγο photoshop κάνεις παπάδες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Ας βάλω κ εγώ το πισί της υπογραφής μ. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, Coppermine είπε Εγκρίνω πατέντα με φανάκι Απο κανέναν P3/P4 είναι; 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Φαίνεται το έμπειρο το μάτι respect 🤣 'Εκατσε ακριβώς, χρωματικά βάφτηκε μαύρο με ακρυλικό και από απόδοση από 58 βαθμούς passive cooled τα vrms πλέον max 48 Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από Coppermine 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση nick0lis Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αστάρι, μεταλλικό γκρι με τον φόβο να μην σπάσει η μπογιά το πέρασα βερνίκι, γυαλίζει λίγο 🧐 Κόστος υλικών 20€ Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από nick0lis 39 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Asylon Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Καλησπέρα insomniacs.Αυτό από εμένα.Χθεσινο build σε meshify c.RGB μόνο η ram και η mb και λευκη λεντοταινια για λίγο φως. 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis9700 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Στις 17/5/2020 στις 1:22 ΠΜ, Asylon είπε Καλησπέρα insomniacs.Αυτό από εμένα.Χθεσινο build σε meshify c.RGB μόνο η ram και η mb και λευκη λεντοταινια για λίγο φως. Εχω παραγγείλει το ιδιο κουτι, σε μαύρο βέβαια, τι λεντοταινία έβαλες και σε ποιο μέρος του κουτιού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα