Δημοφιλής ανάρτηση TekJackers Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Σήμερα τελείωσα το νέο μου Build και ελπίζω να σας αρέσει.. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από TekJackers 37 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Sheogorath είπε Και το δικό μου mini itx σύστημα για την τηλεόραση. Σε εντελώς χειροποίητο κουτάκι. Θα πρέπει να φτιάξω το εξωτερικό φινίρισμα αλλά Γουατ δε χελλ, σας το δείχνω και ετσι. Μια χαρά Γουατ δε χελλ το βρίσκω. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από nick0lis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 56 λεπτά πριν, TekJackers είπε Καλησπέρα! Σήμερα τελείωσα το νέο μου Build και ελπίζω να σας αρέσει.. Και μας αρέσει,και το περιμεναμε και ζηλεύουμε!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, TekJackers είπε Καλησπέρα! Σήμερα τελείωσα το νέο μου Build και ελπίζω να σας αρέσει.. Πανεμορφο φίλε εύγε. Βάλε κι άλλες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, TekJackers είπε Καλησπέρα! Σήμερα τελείωσα το νέο μου Build και ελπίζω να σας αρέσει.. Εχεις τρελανει κόσμο στην ομάδα στο fb χαχαχαχα.Καλορίζικο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skapodis Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Στις 2/5/2020 στις 2:13 ΠΜ, deafman είπε Τα ιδια μου εκανε σε r9 390. Μετα απο πολυ πειραγμα χωρις λογο εφτασα σε σημειο να διαβαζει την καρτα σαν x4 αντι x16 και να μαυριζει για 1 δευτερολεπτο η οθονη ανα 1-2 ωρες. Θεωρω οτι το εφτιαξα προκειμενου να ασχοληθω να κανω φορματ συντομα. 😅. Να υποθεσω σε amd καρτα και εσυ? Δυστυχώς οι R9 390 κάρτες είναι γνωστές για το "Blank Screen in Window normal mode. Screen only in Safe mode". Πολλοί λένε ότι διόρθωσαν το issue κάνοντας underclock την GPU και κάποιοι την RAM της VGA. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, TekJackers είπε Καλησπέρα! Σήμερα τελείωσα το νέο μου Build και ελπίζω να σας αρέσει.. Δεν επιδεχεται αμφισβητησης, απλα πανεμορφο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, skapodis είπε Δυστυχώς οι R9 390 κάρτες είναι γνωστές για το "Blank Screen in Window normal mode. Screen only in Safe mode". Πολλοί λένε ότι διόρθωσαν το issue κάνοντας underclock την GPU και κάποιοι την RAM της VGA. Αν είναι το ίδιο θέμα που είχα στη 290 μου...undervolt the f.ck out of it και πετούσε... Περισσότερα, εδώ. Δεν αναφέρω το πρόβλημα, αλλά πίστεψέ με ήταν εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Tenshi Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Άργησαν οι μεταθέσεις με την πανδημία.Το μπάτλστέσιο είναι άδειο. Σήμερα επιστρέφουμε στην κανονικότητα.Κάποιοι στρατιώτες δέν χάρηκαν... Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από Tenshi 30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) καθαρισμα στον παππου και συμπληρωμα υγρων φρενων 🤣🤣🤣🤣 πολυ χαλια βγαινουν οι φωτο ρε γμτ....... Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από alexcrx 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bax Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Καλησπέρα κι απο εμένα. Την προηγούμενη εβδομάδα, μετά απο δεκαδες μεταχειρισμένα κουτιά που έχουν περάσει απο τα χέρια μου λόγω δουλειάς είπα να αγοράσω ένα καινούριο να βάλω μέσα το hardware που είχα. ήμουν έτοιμος για to pure base 500 μέχρι που είδα οτι βγήκε το 500dx και περίμενα μερικές ημέρες για να παραλάβει ο προμηθευτής. Φοβερό κουτί για τα λεφτά του. Περιμένω μερικά φαν splitters και να δώ με τι θα αντικαταστήσω την stock ψυκτρα και ίσως καποια sleeved extensions. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denthnpalevw Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Ένα νέο κουτί για τον μικρό. Άρεσε. Οπότε χαλάλι. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μετά από ένα δίωρο φτάσαμε σχεδόν στο τελικό αποτέλεσμα.Αλλαγη σε προβληματικους σωλήνες αλλαγή υγρού σε μπλέ και αλλαγή θέσης της αντλίας Μένει να μπει κάθετα η Gpu,κάποια βαψιματακια και θα έχουμε το τελικό αποτελεσμα μέχρι το επόμενο 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Στις 4/5/2020 στις 5:43 ΜΜ, Tenshi είπε Άργησαν οι μεταθέσεις με την πανδημία.Το μπάτλστέσιο είναι άδειο. Σήμερα επιστρέφουμε στην κανονικότητα.Κάποιοι στρατιώτες δέν χάρηκαν... Απόκρυψη περιεχομένων Τέρας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Aμα δεν βαρεθηκατε ακομα.. Ι7 9700Κ +2080 super custom loop.. Και μια χωρις rgb εμετουλι.. 😁 Στις 4/5/2020 στις 11:57 ΜΜ, Bax είπε Καλησπέρα κι απο εμένα. Την προηγούμενη εβδομάδα, μετά απο δεκαδες μεταχειρισμένα κουτιά που έχουν περάσει απο τα χέρια μου λόγω δουλειάς είπα να αγοράσω ένα καινούριο να βάλω μέσα το hardware που είχα. ήμουν έτοιμος για to pure base 500 μέχρι που είδα οτι βγήκε το 500dx και περίμενα μερικές ημέρες για να παραλάβει ο προμηθευτής. Φοβερό κουτί για τα λεφτά του. Περιμένω μερικά φαν splitters και να δώ με τι θα αντικαταστήσω την stock ψυκτρα και ίσως καποια sleeved extensions. Για σχετικα φθηνα sleeve extensions κοιτα στο amazon.de για ezdiy extension. Πολυ ποιοτικα με κανα 30 ευρο 13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα