tommybertsen Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Off & On και εγώ, είχα ένα θέμα παράξενο... Κάθε 4-5-6 λεπτά, το PC έκανε κάτι στιγμαία παγώματα (ουσιαστικά πήγαινε σα χελώνα) για 3-4 sec. Μετά όλα καλά. Σαν να ένιωθα ότι φταίει το μtorrent (το έκλεινα και φαινόταν να είναι κομπλέ). Μετά τα ίδια. Προχτές, πήρα την μεγάλη απόφαση. Το ανοίγω, το καθαρίζω (είχα ένα 9μηνο). Έβγαλε τα άντερά του από μέσα. Το ανάβω, δεν κάνει boot (κολλούσε στο loading των windows). Στο bios και γρήγορα, βλέπω να αναγνωρίζει 5 (από τους 6) δίσκους μου. Τον boot disk κανονικά. Λογικά τους είχε αλλάξει σειρά και για αυτό δεν μπούταρε. Πειράζω τα καλώδια (δεν φαινόταν αν βγήκε κάποιο κατά το καθάρισμα - τους δίσκους όμως τους είχα βγάλει από τα συρτάρια γιατί είχαν αλλάξει χρώμα από τη σκόνη), το ανάβω, όλα καλά, μπουτάρει. Μέχρι σήμερα, το παραπάνω πρόβλημα με τα παγώματα, δεν έχει ξαναγίνει. Go Figure. Κάποιο καλώδιο; Η σκόνη; Τι στην ευχή; Δεν ήταν και το OC (το είχα γυρίσει default) και με έλουζε κρύος ιδρώτας (μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να είναι HW ή να θέλω φορμάτ 😛 ). Μ'αυτά και μ'αυτά, έβγαλα και 1-2 νυχτερινές. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Με τα κουκλιά σας εδώ μέσα, με βάλατε να καθαρίσω το στάβλο το 800D μου, σήμερα. Ξήλωσα GPU, πείραξα ανεμιστήρες-φίλτρα-διαμερίσματα, όλα καλά. Πάω να βάλω και μια ηλ. σκούπα στο τέλος, στη μητρική (ναι...βρίστε) και ακούω να ρουφάει κάτι μεταλλικό...κρύος ιδρώτας... Βρίσκω φωτό της μητρικής, κοιτάζω αρκετή ώρα σπιθαμή προς σπιθαμή, δεν βρίσκω να λείπει κάτι, εκτός ίσως από μια βίδα που δεν είχε πιάσει ποτέ στον αποστάτη (δεν θυμάμαι, εννοείται 100%). Το στήνω ξανά, βάζω μπρος, λειτουργεί μια χαρά, μέχρι που τραβάει ένα κολλημα την ώρα που έπαιζα (1+ ώρα κλεισμένη), με μήνυμα ότι η gpu αποσυνδέθηκε (!!!) και ξαναμπήκε. Λέω, τυχαίο θα είναι (δεν έσβησε ο υπολογιστής ή οτιδήποτε). Ξαναμπαίνω στο παιγνίδι, συνεχίζω κανονικά, όλα καλά. Το αφήνω μετά, να διπλώνει πρωτεΐνες...κάπου στη μια ώρα, το ίδιο. Κι άλλος κρύος ιδρώτας... Επειδή, βέβαια, πήρε update των Win ακριβώς πριν τον κλείσω για καθάρισμα, πέταξα οδηγούς, καθάρισα, επανεγκατέστησα, και από εκείνη τη στιγμή φαίνεται να δουλεύει σωστά (1.5 .ωρα δίπλωμα). Αν το ξανακάνει, πρώτα θα ξαναβγάλω-βάλω την κάρτα και όλα τα καλώδια και μετά θα ξεκοιλιάσω τη σακούλα της σκούπας, να βρω τι έχει ρουφήξει. Απολογούμαι για το offtopic, αλλά εσείς φταίτε! Βασανίστηκες Πετρο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, σου λένε μετά😛. Εμένα, μετά από windows update, χωρίς να πειράξω το παραμικρό, είχε πειράξει τον ήχο και δεν άκουγα το παραμικρό. Το βράδυ είχα ήχο κανονικά, το πρωί τίποτα. Άλλαξα την κατάλληλη ρύθμιση και ο ήχος επανήλθε. Πρόλαβα τη σταγόνα του κρύου ιδρώτα στο μέτωπο😜. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Καλησπέρα καλό και λευτερο μήνα να έχουμε.Μια πρώτη προσπάθεια για midplate στο Corsair 900D από μακετοχαρτο.Ερχονται αλλαγες σε tubes θεση αντλιας και cpu block 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Sapaki update ήρθαν τα extension της Phanteks, γράφουν πολύ ωραία τα άτιμα! ΥΓ. Πάλι φαίνεται η ψήκτρα να γέρνει αλλά είναι από την φωτό μην με φάτε! 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 19 ώρες πριν, Πέτρος είπε Με τα κουκλιά σας εδώ μέσα, με βάλατε να καθαρίσω το στάβλο το 800D μου, σήμερα. Ξήλωσα GPU, πείραξα ανεμιστήρες-φίλτρα-διαμερίσματα, όλα καλά. Πάω να βάλω και μια ηλ. σκούπα στο τέλος, στη μητρική (ναι...βρίστε) και ακούω να ρουφάει κάτι μεταλλικό...κρύος ιδρώτας... Βρίσκω φωτό της μητρικής, κοιτάζω αρκετή ώρα σπιθαμή προς σπιθαμή, δεν βρίσκω να λείπει κάτι, εκτός ίσως από μια βίδα που δεν είχε πιάσει ποτέ στον αποστάτη (δεν θυμάμαι, εννοείται 100%). Το στήνω ξανά, βάζω μπρος, λειτουργεί μια χαρά, μέχρι που τραβάει ένα κολλημα την ώρα που έπαιζα (1+ ώρα κλεισμένη), με μήνυμα ότι η gpu αποσυνδέθηκε (!!!) και ξαναμπήκε. Λέω, τυχαίο θα είναι (δεν έσβησε ο υπολογιστής ή οτιδήποτε). Ξαναμπαίνω στο παιγνίδι, συνεχίζω κανονικά, όλα καλά. Το αφήνω μετά, να διπλώνει πρωτεΐνες...κάπου στη μια ώρα, το ίδιο. Κι άλλος κρύος ιδρώτας... Επειδή, βέβαια, πήρε update των Win ακριβώς πριν τον κλείσω για καθάρισμα, πέταξα οδηγούς, καθάρισα, επανεγκατέστησα, και από εκείνη τη στιγμή φαίνεται να δουλεύει σωστά (1.5 .ωρα δίπλωμα). Αν το ξανακάνει, πρώτα θα ξαναβγάλω-βάλω την κάρτα και όλα τα καλώδια και μετά θα ξεκοιλιάσω τη σακούλα της σκούπας, να βρω τι έχει ρουφήξει. Απολογούμαι για το offtopic, αλλά εσείς φταίτε! Τίποτα δεν τράβηξες που να έχει σχέση με αυτά που σου κάνει η gpu . Δηλαδή σκέψου λογικά τι μπορεί να τράβηξες, καμία βίδα μάλλον . Εγώ παντα βάζω σκούπα το πλαστικό μόνο μπροστά και να μην ακουμπάει πάνω και μετά blower . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, dem είπε Τίποτα δεν τράβηξες που να έχει σχέση με αυτά που σου κάνει η gpu . Δηλαδή σκέψου λογικά τι μπορεί να τράβηξες, καμία βίδα μάλλον . Εγώ παντα βάζω σκούπα το πλαστικό μόνο μπροστά και να μην ακουμπάει πάνω και μετά blower . Ωρέ μαζί σου...απλά εκείνη την ώρα, το σκέφτεσαι. Σε κάθε περίπτωση, folding κοντά 20 ώρες τώρα, κιχ. Όλα καλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Έτοιμος. Έφτασε σήμερα πρωί η υδρόψυξη, οπότε έκατσα και μόλις πριν λίγο τελείωσα... 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Και το δικό μου mini itx σύστημα για την τηλεόραση. Σε εντελώς χειροποίητο κουτάκι. Θα πρέπει να φτιάξω το εξωτερικό φινίρισμα αλλά Γουατ δε χελλ, σας το δείχνω και ετσι. 26 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Και το δικό μου mini itx σύστημα για την τηλεόραση. Σε εντελώς χειροποίητο κουτάκι. Θα πρέπει να φτιάξω το εξωτερικό φινίρισμα αλλά Γουατ δε χελλ, σας το δείχνω και ετσι. Δεν έχεις θέμα με θερμοκρασίες με τόσο υλικό ηχομόνωσης? Επίσης απλά θα μπορούσες να βάλεις μια πιο ήσυχη από την μαμά της intel! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Δεν έχεις θέμα με θερμοκρασίες με τόσο υλικό ηχομόνωσης? Επίσης απλά θα μπορούσες να βάλεις μια πιο ήσυχη από την μαμά της intel! Όχι δεν έχω θέμα με θερμοκρασίες λόγω υλικού, έχω θέμα λόγω μεγέθους Τι ψυκτρα προτείνεις; Έχω χώρο μαξ 50mm όπως το κόβω Cinebench έφτασε 82 βαθμούς που το έτρεξα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Όχι δεν έχω θέμα με θερμοκρασίες λόγω υλικού, έχω θέμα λόγω μεγέθους Τι ψυκτρα προτείνεις; Έχω χώρο μαξ 50mm όπως το κόβω Cinebench έφτασε 82 βαθμούς που το έτρεξα. Ανάλογα τα λεφτά που θες να δώσεις αν και δεν παίζουν πολλά sta 50mm! Ωραίες εποχές πάντως με την μαμα, με τον δικό μου έπρεπε να κάνω render σε μικρά βίντεο φάση 2-3 λεπτά και έβαζα ένα βίντεο φτάναμε 100+ περίμενα να πέσει θερμοκρασία για να πάω στο επόμενο:P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Όχι δεν έχω θέμα με θερμοκρασίες λόγω υλικού, έχω θέμα λόγω μεγέθους Τι ψυκτρα προτείνεις; Έχω χώρο μαξ 50mm όπως το κόβω Cinebench έφτασε 82 βαθμούς που το έτρεξα. Πώς και δεν μόνταρες απλά έναν μεγαλύτερο ανεμιστήρα πάνω στην υπάρχουσα ψύκτρα, να τραβάει τα πάντα σε χαμηλότερες στροφές? Άκυρο...από όσο βλέπω δεν έχεις πουθενά χώρο στα πλάγια...εκτός κι αν βάλεις "μπουρί" από χαρτόνι πχ για να σηκώσεις τον μεγαλύτερο ανεμιστήρα πιο πάνω. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Πέτρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα