overpower Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Ηλεκτρικη σκουπα FTW! και μαζι με ενα πινελακι και καθαριζει μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 ψιτ! Αν ξεβιδώσει και είναι στην εγγύηση goal έχασε εγγύηση. Αλλά και πάλι δεν προτείνεις άνοιγμα psu σε χρήστη. Αν βάλει swiffer παίζει να το κάψει κιόλας. Λέμε για στατικό και ιστορίες τόσο καιρό και τα swiffer με στατικό δουλεύουν. Ευχαριστω για την παρατηρηση, θα το προσεξω και γω τοτε μελλοντικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 αα εγω το βγαζω και το καθαριζω με τρομπα ή με ηλεκτρική σκουπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 NissanFan Πρέπει να βάψεις και το πάνω μέρος του κουτιού πάρε μια ιδέα διχρωμίας που μου αρέσει Τα εβαψα σημερα...το απογευμα θα τα περασω ενα 2ο χερι και θα τα βαλω αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Τα εβαψα σημερα...το απογευμα θα τα περασω ενα 2ο χερι και θα τα βαλω αυριο Ωραίος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exypnakias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Αυτό είναι το υπέροχο κουτί μου ! Λοιπόν δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με κάτι κουτιά που έβλεπα εδώ με φώτα, υπερπαραγωγές , αλλά εμένα με βολεύει κι ας είναι σαν σταύλος μέσα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Αυτό είναι το υπέροχο κουτί μου ! Λοιπόν δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με κάτι κουτιά που έβλεπα εδώ με φώτα, υπερπαραγωγές , αλλά εμένα με βολεύει κι ας είναι σαν σταύλος μέσα!!! Ενα καθαρισματακι παντως το θελει, οχι τπτ αλλο για να αποφυγεις τα χειροτερα αργοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Αυτό είναι το υπέροχο κουτί μου ! Λοιπόν δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με κάτι κουτιά που έβλεπα εδώ με φώτα, υπερπαραγωγές , αλλά εμένα με βολεύει κι ας είναι σαν σταύλος μέσα!!! Και τα καλωδιάκια σου μπορούν να μαζευτούν καλύτερα, σίγουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exypnakias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ενα καθαρισματακι παντως το θελει, οχι τπτ αλλο για να αποφυγεις τα χειροτερα αργοτερα. Σε λίγο θα τον κάνω. Το χειμώνα το έκανα κάθε 2 μήνες με τον φυσητήρα! Και τα καλωδιάκια σου μπορούν να μαζευτούν καλύτερα, σίγουρα... Πώς να τα μαζέψω; Υπάρχει κάποιος τρόπος γιατί θέλω να το κάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Με αυτό το avatar δε ξέρω πόσο σοβαρά να σε πάρω, αλλά τέσπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Με αυτό το avatar δε ξέρω πόσο σοβαρά να σε πάρω, αλλά τέσπα... Γιατί το name? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exypnakias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Γιατί το name? Με αυτό το avatar δε ξέρω πόσο σοβαρά να σε πάρω, αλλά τέσπα... Χαχαχα! Το ψευδώνυμο είπα δεν μπορώ να το αλλάξω αλλά την εικόνα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Και τα καλωδιάκια σου μπορούν να μαζευτούν καλύτερα, σίγουρα... Ναι γιατί του κάνουν ζημιά στο airflow... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red Devil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ναι γιατί του κάνουν ζημιά στο airflow... χαχαχαχα εχει ενα point Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ναι γιατί του κάνουν ζημιά στο airflow... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα