Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, deafman είπε

Που βρισκω ρεταλια πλεξι? Γιατι μεχρι και τελευταια πηγαινα και επαιρνα απο leroy 

Σε ένα μαγαζί με επιγραφές κοντά σου βαλε γουγλη https://www.google.gr/search?client=safari&hl=el-gr&sxsrf=ALeKk00qxnSqKa-JL6dei1ZQHAqEQArN0A%3A1588282534567&ei=pkSrXsaZIsmmmwX1vYLoCg&q=επιγραφες+plexi+glass&oq=επιγραφες+plexi+glass&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzIECAAQDTIECAAQDTIGCAAQDRAeMggIABAIEA0QHjoECAAQRzoECCMQJzoCCAA6BggAEBYQHjoICAAQFhAKEB46BQghEKABOgkIIRAKEKABECo6BwghEAoQoAFQ7lFYp3tg6XxoAHACeACAAbsBiAGLGZIBBDAuMjCYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwjGhJrCjZHpAhVJ06YKHfWeAK0Q4dUDCAs&uact=5

Επεξ/σία από radiohead
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μου εβγαλε τον εναν που ειχα παει παλια να ρωτησω και μονο που δε με εβρισε 😅. Αλλα δεν ηξερα και εγω τι εψαχνα τοτε. 

Θα μεγαλωσω την ακτινα μου την επομενη φορα. Αλλα δεν ηξερα οτι παιζει να σου δωσουν απο τετοια μαγαζια. Cool

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την παρέα. Αλλαγή κουτιού μετά από δυο χρόνια. Από το φοβερό meshify c στο καταπληκτικό O11D XL της Lian li. Απίστευτα ευρύχωρο και με καταπληκτικό airflow. Οι ανεμιστήρες ql της Corsair πανέμορφοι αν και θορυβώδεις πάνω από 1000rpm. Θερμοκρασίες στον 2700x 45-65οC @4.00Ghz και στην 1070ti 43-75oC, 15 βαθμούς κάτω σε σχέση με αυτές που είχα στο meshify c.

91036466-90BA-49E6-B17C-FFA02E45C834.jpeg.c78ce19b1cd97e55abc8223854a3121f.jpeg

00248373-C0B7-4097-90CE-DAE70A6E7911.jpeg.4636ec5ba0909b72eacce69baf7f4a2a.jpeg

84A42B0C-20D3-4419-9E27-B9E4B853AE4B.jpeg.80f08cb7b6a80f9bb06c060f39ec1093.jpeg

Σίγουρα φαίνεται άδειο, αλλά είμαι στο ψάξιμο για full custom loop. Σχόλια για βελτιώσεις εννοείται ευπρόσδεκτα. 

Επεξ/σία από sarpan
  • Like 21
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλό μήνα....

Ήρθε και το κουτί των ονείρων μου, μετά από αναμονή 8 ημερών και περιμένω όλος νεύρα, να φτάσει και η υδρόψηξη της coolermaster που περιμένω ακόμη.... 

Προς το παρόν λοιπόν, σας το δείχνω όπως το βλέπω και γω 3η μέρα και μου έρχεται να το κάνω με τα.... κρεμμυδάκια που έχω στον κήπο... 

805869858_1(1).jpg.7c8b3589d3cbd4394212dd3b1af0d2e5.jpg

1 (2).jpg

1 (4).jpg

1 (7).jpg

Επεξ/σία από cuprakatos
  • Like 20
Δημοσ.
23 ώρες πριν, radiohead είπε

Λοιπόν αφού αποχαιρέτησα την kraken x52 αποφάσισα να το κάνω όλο Noctua. Ήρθαν λοιπόν τα εξής

noctua.JPG.98d044059e9f254e4d60c6fa30d169cf.JPG

xVU225q.jpg

Μία φωτογραφία με μαμά την u12s και οι υπόλοιπες με το λευκό προφίλ hc2

QPQweEJ.jpg

MtORSN4.jpg

J1aX5rM.jpg

lcm6sYI.jpg

srDce3s.jpg

VV9F9fk.jpg

Συγχαρητήρια, εντυπωσιακό 

Παιδια επειδή βλέπω ότι πάνω δεξιά κάποια θέματα έχουν μια καρδούλα, σαν sticky, μπορούμε να τα δούμε μαζεμένα; 

Ευχαριστώ 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilion10 είπε

Συγχαρητήρια, εντυπωσιακό 

Παιδια επειδή βλέπω ότι πάνω δεξιά κάποια θέματα έχουν μια καρδούλα, σαν sticky, μπορούμε να τα δούμε μαζεμένα; 

Ευχαριστώ 

Όταν ξεπερνάς έναν αριθμό από αντιδράσεις αν δεν κάνω λάθος 30 βγαίνει αυτό. Να τα δεις μαζεμένα δε νομίζω. 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, radiohead είπε

Όταν ξεπερνάς έναν αριθμό από αντιδράσεις αν δεν κάνω λάθος 30 βγαίνει αυτό. Να τα δεις μαζεμένα δε νομίζω. 

Σε ευχαριστω, πάντως θα ήταν πολύ ωραίο αν θα μπορούσε να γίνει, να υπάρχει μόνο θεμα με φωτογραφιες 

Δημοσ.
Στις 30/4/2020 στις 8:07 ΜΜ, kostiger είπε

Αντε να δειξω κι εγω καμια φωτογραφια. αν και δεν ειμαι τοσο ομορφος. 

Πρέπει να έχεις καλό ήχο όμως....😁

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tasvar είπε
Στις 30/4/2020 στις 8:07 ΜΜ, kostiger είπε

Αντε να δειξω κι εγω καμια φωτογραφια. αν και δεν ειμαι τοσο ομορφος. 

Πρέπει να έχεις καλό ήχο όμως....😁

Το κατά δύναμιν..

Δημοσ.

Με τα κουκλιά σας εδώ μέσα, με βάλατε να καθαρίσω το στάβλο το 800D μου, σήμερα.

Ξήλωσα GPU, πείραξα ανεμιστήρες-φίλτρα-διαμερίσματα, όλα καλά.

Πάω να βάλω και μια ηλ. σκούπα στο τέλος, στη μητρική (ναι...βρίστε) και ακούω να ρουφάει κάτι μεταλλικό...κρύος ιδρώτας...

Βρίσκω φωτό της μητρικής, κοιτάζω αρκετή ώρα σπιθαμή προς σπιθαμή, δεν βρίσκω να λείπει κάτι, εκτός ίσως από μια βίδα που δεν είχε πιάσει ποτέ στον αποστάτη (δεν θυμάμαι, εννοείται 100%).

Το στήνω ξανά, βάζω μπρος, λειτουργεί μια χαρά, μέχρι που τραβάει ένα κολλημα την ώρα που έπαιζα (1+ ώρα κλεισμένη), με μήνυμα ότι η gpu αποσυνδέθηκε (!!!) και ξαναμπήκε. Λέω, τυχαίο θα είναι (δεν έσβησε ο υπολογιστής ή οτιδήποτε). Ξαναμπαίνω στο παιγνίδι, συνεχίζω κανονικά, όλα καλά.  Το αφήνω μετά, να διπλώνει πρωτεΐνες...κάπου στη μια ώρα, το ίδιο.

Κι άλλος κρύος ιδρώτας...

Επειδή, βέβαια, πήρε update των Win ακριβώς πριν τον κλείσω για καθάρισμα, πέταξα οδηγούς, καθάρισα, επανεγκατέστησα, και από εκείνη τη στιγμή φαίνεται να δουλεύει σωστά (1.5 .ωρα δίπλωμα).

Αν το ξανακάνει, πρώτα θα ξαναβγάλω-βάλω την κάρτα και όλα τα καλώδια και μετά θα ξεκοιλιάσω τη σακούλα της σκούπας, να βρω τι έχει ρουφήξει.

Απολογούμαι για το offtopic, αλλά εσείς φταίτε!

• Like 2
Δημοσ.

off topic και γω αλλα πριν κανα 10ημερο τα ιδια εκανε και σε μενα μετα απο update των windows αλλα εφτανε μεχρι να μπει windows και μετα μαυρα ολα.Εκανα φορματ και ξαναπερασα windows

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα ιδια μου εκανε σε r9 390. Μετα απο πολυ πειραγμα χωρις λογο εφτασα σε σημειο να διαβαζει την καρτα σαν x4 αντι x16 και να μαυριζει για 1 δευτερολεπτο η οθονη ανα 1-2 ωρες. Θεωρω οτι το εφτιαξα προκειμενου να ασχοληθω να κανω φορματ συντομα. 😅.  Να υποθεσω σε amd καρτα και εσυ?  

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, deafman είπε

Τα ιδια μου εκανε σε r9 390. Μετα απο πολυ πειραγμα χωρις λογο εφτασα σε σημειο να διαβαζει την καρτα σαν x4 αντι x16 και να μαυριζει για 1 δευτερολεπτο η οθονη ανα 1-2 ωρες. Θεωρω οτι το εφτιαξα προκειμενου να ασχοληθω να κανω φορματ συντομα. 😅.  Να υποθεσω σε amd καρτα και εσυ?  

Ναι, ναι. V56

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...