D1mm1s Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 27 λεπτά πριν, deafman είπε Μια χαρα εισαι για πρωτη δουλεια. Μεγειες Ευχαριστώ!! 24 λεπτά πριν, dalain είπε μια χαρα ωραιος εισαι!δυο πραγματακια μονο να πω αν επιτρεπεις. 1)το καλωδιο της μητρικης δεν μπορει να περασει απο αλλου;διπλα στην μητρικη ας πουμε,για να μην φαινονται τοσο πολυ μεσα και να μην φαινεται και η ενωση του extension 2)το καλυμμα που εφτιαξες ειναι μια χαρα αλλα στην ενωση αντι θερμοκολλας θα μπορουσες να το κολλησεις με κολλα στιγμης ή να εβαζες θρμοκολλα μονο στην εσωτερικη γωνθια,και τωρα ομως μπορεις να βρεις μια πλαστικη μαυρ γωνια να μπει πανω απο την ενωση σαν φινιρισμα. Ευχαριστώ!! Εννοειται ότι προτασεις ειναι καλοδεχούμενες.. 1) Ναι θα μπορουσε να περασει αλλα μετα δεν κλείνει (ή κλείνει με πολύ ζόρι) το πλαϊνό καπάκι. Μια σκέψη που κάνω είναι να κόψω πάλι λίγο πλεξιγκλας (κιτρινο πλαισιο) και να του κανω άνοιγμα να περασει το καλώδιο της motherboard και να το κρίβω έτσι. και μπορώ να πιασω το πλεξι με βίδες πάνω στο κουτί κατευθείαν. 2) Ναι εκανα βλακεία γιατι νόμιζα ότι δεν είχα κόλλα στιγμής.. Και ξεκίνησα βάζοντας θερμοκόλλα πρώτα από την εσωτερική πλευρά αλλά είδα ότι έπαιζε οπότε έβαλα και από έξω για να είμαι σίγουρος. Τεσπα θα κοιτάξω αυτό που λες για καμιά γωνιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, D1mm1s είπε Ευχαριστώ!! Ευχαριστώ!! Εννοειται ότι προτασεις ειναι καλοδεχούμενες.. 1) Ναι θα μπορουσε να περασει αλλα μετα δεν κλείνει (ή κλείνει με πολύ ζόρι) το πλαϊνό καπάκι. Μια σκέψη που κάνω είναι να κόψω πάλι λίγο πλεξιγκλας (κιτρινο πλαισιο) και να του κανω άνοιγμα να περασει το καλώδιο της motherboard και να το κρίβω έτσι. και μπορώ να πιασω το πλεξι με βίδες πάνω στο κουτί κατευθείαν. 2) Ναι εκανα βλακεία γιατι νόμιζα ότι δεν είχα κόλλα στιγμής.. Και ξεκίνησα βάζοντας θερμοκόλλα πρώτα από την εσωτερική πλευρά αλλά είδα ότι έπαιζε οπότε έβαλα και από έξω για να είμαι σίγουρος. Τεσπα θα κοιτάξω αυτό που λες για καμιά γωνιά. 1) ναι θα ηταν μια ωραια λυση! 2) κατι τετοιο λεω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ορίστε και το σύστημα της υπογραφής μετά την αναβάθμιση σε κουτί και ανεμιστήρες για λόγους θερμοκρασιών και σκόνης. Αναμένω κράξιμο για την ασχήμια της noctua, αλλά τι να κάνω είμαι fan! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από kosegdit 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannos7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Πρώτη προσπάθεια για το πειραματόζωο setup και για τη καταπολέμηση της βαρεμάρας του Covid-19. DIY Open Air Test Bench όπως λένε και στο χωριό μου. 😋 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Στις 26/4/2020 στις 4:57 ΜΜ, Giannos7 είπε Πρώτη προσπάθεια για το πειραματόζωο setup και για τη καταπολέμηση της βαρεμάρας του Covid-19. DIY Open Air Test Bench όπως λένε και στο χωριό μου. 😋 Σλοτ 1 μητρική στον τοίχο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannos7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, Sheogorath είπε Σλοτ 1 μητρική στον τοίχο; Είχα την GTX 970 που παρέδωσε πνεύμα αλλά την έβγαλα να την δώσω για ανταλλακτικά και μου έμειναν οι πρόκες, κάτι έπρεπε να βάλω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Αλλαγή Waterblock σε ΕΚWB Velocity Είναι φοβερό από όλες τις απόψεις, επιτέλους ο i9 9900k δροσιστηκε... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μπήκε και η υδροψυξη και ολοκληρώθηκε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Στις 26/4/2020 στις 4:08 ΜΜ, kosegdit είπε Ορίστε και το σύστημα της υπογραφής μετά την αναβάθμιση σε κουτί και ανεμιστήρες για λόγους θερμοκρασιών και σκόνης. Αναμένω κράξιμο για την ασχήμια της noctua, αλλά τι να κάνω είμαι fan! Γιατί δεν πήρες chromax; Στις 18/4/2020 στις 12:51 ΠΜ, mcrae13 είπε Ξεσκόνισμα και στη βεράντα για πόζα Κούκλος νο1 Στις 16/4/2020 στις 9:11 ΠΜ, azazil1190 είπε Λιτό και μικρό κουτάκι! NZXT H500 Just simple Κούκλος νο2 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, radiohead είπε Γιατί δεν πήρες chromax; Ήθελα να το ταιριάξω με τους ήδη υπάρχοντες ανεμιστήρες της U12A, εκτός του ότι μου αρέσει κιόλας αυτό το ιδιαίτερο(και για τους περισσότερους απαίσιο) χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 50 λεπτά πριν, kosegdit είπε Ήθελα να το ταιριάξω με τους ήδη υπάρχοντες ανεμιστήρες της U12A, εκτός του ότι μου αρέσει κιόλας αυτό το ιδιαίτερο(και για τους περισσότερους απαίσιο) χρώμα. Έχουμε το ίδιο κουτι και σε λίγο βάζω u12s μαύρη. Να δεις το contrast 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση radiohead Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν αφού αποχαιρέτησα την kraken x52 αποφάσισα να το κάνω όλο Noctua. Ήρθαν λοιπόν τα εξής Μία φωτογραφία με μαμά την u12s και οι υπόλοιπες με το λευκό προφίλ hc2 Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από radiohead 52 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 41 λεπτά πριν, radiohead είπε Λοιπόν αφού αποχαιρέτησα την kraken x52 αποφάσισα να το κάνω όλο Noctua. Ήρθαν λοιπόν τα εξής Μία φωτογραφία με μαμά την u12s και οι υπόλοιπες με το λευκό προφίλ hc2 Kατα πρωτον στειλτες στην noctua για δαφημιση κατα δευτερον δεν εχω λογια να πω κατι απλα το κοιταω σαν χαζος. Πολλα μπραβο φιλε.... Που να το εβλεπες κιολας εκει που το εχεις χωμενο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) πρωτη φορα που ολοκληρωνω απο το μηδεν ενα build σημερα παρελαβα το καρτονι ΥΓ οτιδηποτε εχετε να μου πειτε για καλυτερο build ευχαριστως να το ακουσω ΥΓ2 στο μελλον σκεφτομαι για εναν nvme 500ari μια αλλη ψυκτρα σε noctua d15 κατα προτιμηση και ραμ καμια 3200 με λεντ αλλα πρωτα για χωρο μιας και με 2 παιχνιδια γεμιζω τωρα Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από sozz 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, radiohead είπε Λοιπόν αφού αποχαιρέτησα την kraken x52 αποφάσισα να το κάνω όλο Noctua. Ήρθαν λοιπόν τα εξής Μία φωτογραφία με μαμά την u12s και οι υπόλοιπες με το λευκό προφίλ hc2 Το έκλεισες το μαγαζί. Πολλά μπράβο. Λευκός ιππότης on the rocks. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα