D1mm1s Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Γρήγορη ερώτηση σε πιο γνώστες επειδή πάω να κάνω ένα μικρό upgrade και στην εμφάνηση (handmade με plexiglass) και στην μνήμη του PC μου. 1) Το πλέξι γκλάς παίζει να έχει κάποιο θέμα μέσα στο πισι με την θερμοκρασία? 2) Θέλω να αυξήσω την μνήμη αλλα με όλα αυτά δεν βρίσκω τις μνήμες που έχω (ίδια Mhz και ίδιο Cas)... Αν συμπληρώσω με άλλες θα έχω κάποια ασυμβατότητα ή δυσλειτουργία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Το πλεξι γενικα για να λυγισει θελει θερμοκρασιες ανω των 100 σταθερα. Για να κανουμε γωνιες πχ μπαινει θερμοπιστολο. Με μαξ 80-90 και συνηθως οχι σταθερα απο μια gpu δεν ειναι προβλημα. Αν λες τωρα για κομματια γενικα μεσα στο pc δεν θα εχεις ποτε θεμα. Σε ενα παλιο θυμαμαι ειχα κανει με ακρυλικο ενα κομματι που ακουμπαγε παντου πανω στη μητρικη. Δουλεψε μια χαρα και δεν κρακωσε ουτε λυγισε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, deafman είπε Το πλεξι γενικα για να λυγισει θελει θερμοκρασιες ανω των 100 σταθερα. Για να κανουμε γωνιες πχ μπαινει θερμοπιστολο. Με μαξ 80-90 και συνηθως οχι σταθερα απο μια gpu δεν ειναι προβλημα. Αν λες τωρα για κομματια γενικα μεσα στο pc δεν θα εχεις ποτε θεμα. Σε ενα παλιο θυμαμαι ειχα κανει με ακρυλικο ενα κομματι που ακουμπαγε παντου πανω στη μητρικη. Δουλεψε μια χαρα και δεν κρακωσε ουτε λυγισε. Οκ Θένκ Γιου!! Cover για το τροφοδοτικό θα φτιάξω να μη φαινονται τα καλώδια από το πλάινό παράθυρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, D1mm1s said: Οκ Θένκ Γιου!! Cover για το τροφοδοτικό θα φτιάξω να μη φαινονται τα καλώδια από το πλάινό παράθυρο! Κανενα θεμα δε θα εχεις. Και ειναι και πολυ ωραια μοντα σε κουτια που δεν εχουν cover. Μπορεις να δωσεις και καποιο σχημα που να ταιριαζει μεσα αντι για απλο ορθογωνιο. Το κακομοιρο κουτακι εδω ας πουμε που του ετυχε να εχει μονο ενα intake μπροστα του εκανα μια ραμπα να στελνει αερα στα γραφικα. Εβαλα και ενα ραντομ κομματι να κρυβει τους σκληρους και ισως δειχνει λιγο καλυτερα απο το να ηταν ισιο. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από deafman 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, deafman είπε Κανενα θεμα δε θα εχεις. Και ειναι και πολυ ωραια μοντα σε κουτια που δεν εχουν cover. Μπορεις να δωσεις και καποιο σχημα που να ταιριαζει μεσα αντι για απλο ορθογωνιο. Το κακομοιρο κουτακι εδω ας πουμε που του ετυχε να εχει μονο ενα intake μπροστα του εκανα μια ραμπα να στελνει αερα στα γραφικα. Εβαλα και ενα ραντομ κομματι να κρυβει τους σκληρους και ισως δειχνει λιγο καλυτερα απο το να ηταν ισιο. Ωραίο..!! Ήδη μετράω και ελπίζω να το καταφέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Λιγο προσοχη στο πως θα κοψεις γιατι ειναι λιγο ευαισθητο υλικο και μετα οσο εχεις ορεξη και φαντασια γινονται ολα. Αν κολλησεις ειναι πολλοι εδω μεσα που μπορουν να βοηθησουν παντως. Καλες μοντες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Καλησπέρα μια ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω Θεσσαλονίκη two way plexiglass? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Godless Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους!! Χρονια πολλα!! Οριστε και το δικο μου. Project SnowX Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από Godless 42 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, Godless είπε Καλησπερα σε ολους!! Χρονια πολλα!! Οριστε και το δικο μου. Project SnowX το ειδα στο set up wars... γενικα πολυ ωραιο το συνολο που εχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Περιμένω από βδομάδα και την υδροψυξη (deepcool castle 240ex) και είμαι πλήρης! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφου καθόμαστε που καθόμαστε είπα να κρίψω τα καλώδια και τους δίσκους στο PC μου οπότε πάω να καλύψω το τροφοδοτικό και τους σκληρούς με πλέξιγκλας φτιάxνοντας δικό μου shroud, εκτύπωσα δικό μου tray για τους σκληρούς ώστε να μειώσω το ύψος και ελπίζω για το καλύτερο 🤞🤞 Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από D1mm1s 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Domi 41 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 ωραια δουλεια φιλε μου το ανθρακι-χρυσαφι καλωδιο στην φωτο ειναι σαν φιδι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Έτοιμο..!!! Κάτι καταφερα να κάνω με το σαπιοκουτί μου 🤣🤣. Λίγο με την ένωση στα δύο κομμάτια με το plexiglass τα έκανα χάλια με την θερμοκόλλα, αλλά τι α κανς. Και σίγουρα όλοι εσείς που ανεβάζετε τις υπερπαραγογές σας το έχετε πολύ περισσότερο με τις φωτογραφίες σας. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μια χαρα εισαι για πρωτη δουλεια. Μεγειες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, D1mm1s είπε Έτοιμο..!!! Κάτι καταφερα να κάνω με το σαπιοκουτί μου 🤣🤣. Λίγο με την ένωση στα δύο κομμάτια με το plexiglass τα έκανα χάλια με την θερμοκόλλα, αλλά τι α κανς. Και σίγουρα όλοι εσείς που ανεβάζετε τις υπερπαραγογές σας το έχετε πολύ περισσότερο με τις φωτογραφίες σας. μια χαρα ωραιος εισαι!δυο πραγματακια μονο να πω αν επιτρεπεις. 1)το καλωδιο της μητρικης δεν μπορει να περασει απο αλλου;διπλα στην μητρικη ας πουμε,για να μην φαινονται τοσο πολυ μεσα και να μην φαινεται και η ενωση του extension 2)το καλυμμα που εφτιαξες ειναι μια χαρα αλλα στην ενωση αντι θερμοκολλας θα μπορουσες να το κολλησεις με κολλα στιγμης ή να εβαζες θρμοκολλα μονο στην εσωτερικη γωνθια,και τωρα ομως μπορεις να βρεις μια πλαστικη μαυρ γωνια να μπει πανω απο την ενωση σαν φινιρισμα. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από dalain 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα