ppetr Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, nik69 είπε Προσφατο Upgrade. Περιμενω τα fans τωρα να την παθουμε σιγουρα την επιλειψια. Δε φαινεται τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamerz Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Το νέο μου pc build!!! 24 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, gamerz είπε Το νέο μου pc build!!! Τουμπαναρα!Να τον χαιρεσαι τον Γοριλλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 17 ώρες πριν, azazil1190 είπε Λιτό και μικρό κουτάκι! NZXT H500 Just simple Πανέμορφο.να το χαρείς...με τέτοιο θηρίο βέβαια μέσα μόνο λιτό δεν το λες...😛😛😛 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, billeiros είπε Πανέμορφο.να το χαρείς...με τέτοιο θηρίο βέβαια μέσα μόνο λιτό δεν το λες...😛😛😛 Ευχαριστώ Μπιλ! Πρέπει να έχει ουσία η ομορφιά 😉 Βάλε και το δικό σου κάποια στιγμή Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από azazil1190 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση mcrae13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Ξεσκόνισμα και στη βεράντα για πόζα 29 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannos7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Ξεσκόνισμα και στη βεράντα για πόζα Πραγματικά πολύ όμορφο! Έτσι να την προσέχεις την κουκλάρα! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Στις 16/4/2020 στις 2:41 ΜΜ, ppetr είπε Δε φαινεται τιποτα Ειναι τραβηγμενη με το iphone xs που εχει καταπληκτικη καμερα για αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilion10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Στις 13/4/2020 στις 9:20 ΜΜ, Demon Lord είπε Κάναμε ένα καθαρισματάκι, κουμπώσαμε και την 2080... σιγά σιγά θα αναβαθμιστεί και το υπόλοιπο σύστημα και θα γίνει μετάβαση σε ryzen 9. edit: μετά κατάλαβα πως βιδωσα ανάποδα τον πίσω ανεμιστήρα, τον έβαλα σωστά να βγάζει. 16 ώρες πριν, mcrae13 είπε Ξεσκόνισμα και στη βεράντα για πόζα Στις 16/4/2020 στις 9:11 ΠΜ, azazil1190 είπε Λιτό και μικρό κουτάκι! NZXT H500 Just simple Φοβερές δουλειές, μπράβο σας Η κάρτα γραφικών σε κάθετη διάταξη, πέραν του εμφανισιακου, πετυχαίνουμε κάτι άλλο; Σε μνήμες θα προτείνατε rgb πέραν των χαρακτηριστικών που πρέπει να έχουν; Είμαι κοντά στο να χτίσω και το δικό μου, μνήμες μείναν και τροφοδοτικό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, nik69 είπε Ειναι τραβηγμενη με το iphone xs που εχει καταπληκτικη καμερα για αυτο. Με τα λεφτα που εχει παιρνεις ναυαρχιδα σε android, και σου μενουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, ilion10 είπε Η κάρτα γραφικών σε κάθετη διάταξη, πέραν του εμφανισιακου, πετυχαίνουμε κάτι άλλο; Σε κουτιά που έχουν θύρες για vertical gpu κοντά στο τζάμι , πετυχαίνουμε να έχουμε χειροτερες θερμοκρασίες στην κάρτα Σε λύση με bracket ,όπως της φωτό δεν υπάρχει τέτοιο θέμα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, ilion10 είπε Φοβερές δουλειές, μπράβο σας Η κάρτα γραφικών σε κάθετη διάταξη, πέραν του εμφανισιακου, πετυχαίνουμε κάτι άλλο; Σε μνήμες θα προτείνατε rgb πέραν των χαρακτηριστικών που πρέπει να έχουν; Είμαι κοντά στο να χτίσω και το δικό μου, μνήμες μείναν και τροφοδοτικό Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, μη φανταστείς, πέραν της κάρτας και του ssd είναι hardware του 2016. Το RGB είναι καθαρα προσωπική υπόθεση. Εγώ πέρα από τη ledοταινία σε σκούρο μοβ και της κάρτας σε rainbow επιλογή δε θα έβαζα. Ξαναλέω πως είναι η δική μου αισθητική. Βέβαια αν τις συνδυάσεις με μια καλή μητρική, λογικά θα μπορείς να έχεις ένα χρώμα σε όλα τα εξαρτήματα και να αποφύγεις το "τσίρκο". πχ οι γνωστές gskill rgb συνεργάζονται καλά με το aura της asus. Αν μπορείς να κουμπώσεις και ledοταινία πάνω στη μητρική, πιστεύω πως θα ναι ένα όμορφο ενιαίο αποτέλεσμα. Τώρα για την κάρτα σε κάθετη διάταξη δεν έχω άποψη μιας και δε το έχω δοκιμάσει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilion10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 49 λεπτά πριν, Demon Lord είπε Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, μη φανταστείς, πέραν της κάρτας και του ssd είναι hardware του 2016. Το RGB είναι καθαρα προσωπική υπόθεση. Εγώ πέρα από τη ledοταινία σε σκούρο μοβ και της κάρτας σε rainbow επιλογή δε θα έβαζα. Ξαναλέω πως είναι η δική μου αισθητική. Βέβαια αν τις συνδυάσεις με μια καλή μητρική, λογικά θα μπορείς να έχεις ένα χρώμα σε όλα τα εξαρτήματα και να αποφύγεις το "τσίρκο". πχ οι γνωστές gskill rgb συνεργάζονται καλά με το aura της asus. Αν μπορείς να κουμπώσεις και ledοταινία πάνω στη μητρική, πιστεύω πως θα ναι ένα όμορφο ενιαίο αποτέλεσμα. Τώρα για την κάρτα σε κάθετη διάταξη δεν έχω άποψη μιας και δε το έχω δοκιμάσει ποτέ. Με βοηθάς να πάρω μνήμες, γτ πήρα την Asus strix b450 f gaming και είμαι μεταξύ corsair μνήμες και gskill μνήμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, ilion10 είπε Με βοηθάς να πάρω μνήμες, γτ πήρα την Asus strix b450 f gaming και είμαι μεταξύ corsair μνήμες και gskill μνήμες καλά και οι άλλες δε νομίζω πως θα χουν πρόβλημα, οι gskill μου αρέσουν και σαν σχέδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα