life is music Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) σε λιγο καιρο θα μεταφερω το pc της υπογραφης σε νεο κουτι antec gx909 Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από life is music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannos7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Νομίζω ο γεράκος μου θέλει και το sleeved extension kit της Phanteks λίγο πριν γίνει και το upgrade. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toutsos Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Καλησπέρα! Εδώ είναι και το δικο μου κουτί! Έχω θέματα με τις θερμοκρασίες είναι η αλήθεια, αλλα ψάχνω για μια υδρόψυξη AIO και 3 φανάκια rgb (μιας και θα θεωρηθει βλασφημία σε αυτό το κουτί αν δεν είναι) όπως και τα sleeved καλωδια phanteks για να ολοκληρώσω την πρώτη φάση! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Καλημερες! μια βοηθεια, σχετικα με αρνητικη πιεση κουτιου κλπ.. το κουτι που εχω ειναι αυτο Και θελω να βαλω την υδροψυξη σε καθετη θεση και να βγαζει αερα προς τα εξω στο πλαινο του κουτιου. οι υπολοιποι ανεμηστηρες που πρεπει να φυσανε? εχω 3 μπροστα, 2 πανω, 1 πισω Για να καταλαβετε που θα μπουν θα ειναι οπως τη δευτερη φωτο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, emperor4her είπε Καλημερες! μια βοηθεια, σχετικα με αρνητικη πιεση κουτιου κλπ.. το κουτι που εχω ειναι αυτο Και θελω να βαλω την υδροψυξη σε καθετη θεση και να βγαζει αερα προς τα εξω στο πλαινο του κουτιου. οι υπολοιποι ανεμηστηρες που πρεπει να φυσανε? εχω 3 μπροστα, 2 πανω, 1 πισω Για να καταλαβετε που θα μπουν θα ειναι οπως τη δευτερη φωτο Η βασική αρχή είναι ότι οι ανεμιστήρες του ψυγείου πρέπει να φέρνουν κρύο αέρα από έξω προς τα μέσα (εκτός και αν δε γίνεται αλλιώς λόγω πολλών ψυγείων). Οπότε οι 3 του ψυγείου μέσα και οι άλλοι 2-3 (πάνω+πίσω) να βγάζουν αέρα εκτός του κουτιού. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από purif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Καραντίνα, βαρεμάρα, αλλαγή διάταξης λούπας. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Νέο setup i9 9900k Asus Rog Strix Z370-E Gaming Gskill Trident Z 3200c14 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από obijuan1983 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/4/2020 στις 4:33 ΜΜ, nikpoth είπε Καραντίνα, βαρεμάρα, αλλαγή διάταξης λούπας. Vertical βασουλα ποια εχεις παρει; Στις 2/4/2020 στις 7:18 ΜΜ, toutsos είπε Καλησπέρα! Εδώ είναι και το δικο μου κουτί! Έχω θέματα με τις θερμοκρασίες είναι η αλήθεια, αλλα ψάχνω για μια υδρόψυξη AIO και 3 φανάκια rgb (μιας και θα θεωρηθει βλασφημία σε αυτό το κουτί αν δεν είναι) όπως και τα sleeved καλωδια phanteks για να ολοκληρώσω την πρώτη φάση! Να κρυψεις τον δισκο απο πισω. Δεν ταιριαζει σε αυτο το κουτι μεγαλη καρτα γραφικων αν μπορεις παρε βαση να την βαλεις ορθια τουλαχιστον. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Vertical βασουλα ποια εχεις παρει; Να κρυψεις τον δισκο απο πισω. Δεν ταιριαζει σε αυτο το κουτι μεγαλη καρτα γραφικων αν μπορεις παρε βαση να την βαλεις ορθια τουλαχιστον. Cooler master έβαλα, αλλά..αν έχεις στο πρόγραμμα, ψυγείο κάτω,πάρε lian li o11d 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, nikpoth είπε Cooler master έβαλα, αλλά..αν έχεις στο πρόγραμμα, ψυγείο κάτω,πάρε lian li o11d 1. Οχι ανεμιστηρες θα βαλω και ισως χωρις φωτισμο γιατι θα πρεπει να μπουν αναποδα για να ριχνουν αερα μεσα και ειναι ασχημοι αναποδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 γαταακιαα😛 .....και η θεια Liza! .....και μια ψυχεδελικια 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Παμε και μια με τα φωτα αναμμενα! 24 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, dalain είπε Παμε και μια με τα φωτα αναμμενα! .....και βαρια! 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilion10 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα, διάβασα το νήμα τους τελευταίους 6 μήνες που έχουν μπει φωτογραφίες και έπαθα πλάκα... Είμαι εντυπωσιασμενος, μπράβο πραγματικά. Από την άλλη ντρέπομαι για εμένα, γτ νόμιζα ότι ξέρω να φτιάξω κουτί και άμα δείτε το κουτί μου, θα κλαίτε. Όλα τα καλώδια μεσα στην μέση σαν άχυρα. Μου δώσατε τρομερές ιδέες και αφορμή να κάνω αναβάθμιση και να πάω για το επόμενο build μου. Θα γράψω στο φόρουμ για να με βοηθήσετε, ηδη έχω επιλέξει κάποια κομμάτια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Η αληθεια ειναι οτι εχει ανεβει πολυ το level στην ομαδα μας. Βλεπουμε πολυ ομορφα πραγματα καθημερινα. Παμε τα επομενα. Και φυσικα ποτε δεν ειναι ντροπη να ανεβασουμε το pc μας, οτι και να ειναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα