Federacion Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Aμην ρε Λευτέρη. Έπρεπε να γίνει παγκόσμιος εγκλεισμός για να το τελειώσεις. Εύγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, Federacion είπε Aμην ρε Λευτέρη. Έπρεπε να γίνει παγκόσμιος εγκλεισμός για να το τελειώσεις. Εύγε. Δεν εχω τελειωσει ακομα θελω να παραγγειλω απο Ali βαση και καλωδιο να βαλω την καρτα ορθια. Τα λεφτα τελειωσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Ρε μια χαρά είναι η κάρτα έτσι. Καλά σκίζει τo pc, αν και κρίμα που έχεις μικρό SSD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 31 λεπτά πριν, Federacion είπε Ρε μια χαρά είναι η κάρτα έτσι. Καλά σκίζει τo pc, αν και κρίμα που έχεις μικρό SSD. Γιατι μικρος αφου δεν παιζω παιχνιδια για να θελω χωρο για games μονο επεξεργασια βιντεο κανω. Εχω 144GB ελευθερα και εχω κανει Over Provisioning 10% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δεν είναι δικό μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Ελα ρε 'συ, αυτο ειναι Lanister, οχι Stark. Για να ήταν, θα ήθελε και προβιές πέρα απο το λευκό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δεν ξέρω τι είναι το Lanister, Stark. Κουτί σαν τάφος από μάρμαρο φαίνεται🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 αν και εχει γινει καταπληκτικη δουλεια ,αυτο το χρυσο ειναι τρισαθλιο και το ακυρωνει ολο....κριμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Στις 25/3/2020 στις 9:02 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Να ρωτησω κατι; Και οι 6 ανεμιστηρες 3 υδροψυξη και τρεις στο πλαϊ βγαζουν τον αερα εξω απο το κουτι. Προβλημα με θερμοκρασιες δεν εχω σε stress test με σχετικα αθορυβη την υδροψυξη εφτασα 74 βαθμους σε επεξεργαστη και 63 σε καρτα γραφικων. Να βαλω τρεις στο πατωμα να βαζουν αερα μεσα η δεν χρειαζεται; Με ποιο stress test έφτασες 74 βαθμούς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, dem είπε Με ποιο stress test έφτασες 74 βαθμούς ; RealBench 2.56 30 λεπτα το εβαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2020 στις 9:02 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Να ρωτησω κατι; Και οι 6 ανεμιστηρες 3 υδροψυξη και τρεις στο πλαϊ βγαζουν τον αερα εξω απο το κουτι. Προβλημα με θερμοκρασιες δεν εχω σε stress test με σχετικα αθορυβη την υδροψυξη εφτασα 74 βαθμους σε επεξεργαστη και 63 σε καρτα γραφικων. Να βαλω τρεις στο πατωμα να βαζουν αερα μεσα η δεν χρειαζεται; Έχεις αρνητική πίεση στο κουτί και πολύ μάλιστα... Σε χρόνο dt το κουτί θα είναι τίγκα στην σκόνη. Γύρνα τους ανεμιστήρες που έχεις στο πλάι να βάζουν αέρα. Το ιδανικό θα ήταν να τους βγάλεις και να τους βάλεις στο πάτωμα και τους 3 να βάζουν αέρα στο κουτί και να ψύχουν και τη gpu. Μη βάλεις άλλους ανεμιστήρες, δεν έχει νόημα, μόνο περισσότερο θόρυβο θα κερδίσεις. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από purif 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, purif είπε Έχεις αρνητική πίεση στο κουτί και πολύ μάλιστα... Σε χρόνο dt το κουτί θα είναι τίγκα στην σκόνη. Γύρνα τους ανεμιστήρες που έχεις στο πλάι να βάζουν αέρα. Το ιδανικό θα ήταν να τους βγάλεις και να τους βάλεις στο πάτωμα και τους 3 να βάζουν αέρα στο κουτί και να ψύχουν και τη gpu. Μη βάλεις άλλους ανεμιστήρες, δεν έχει νόημα, μόνο περισσότερο θόρυβο θα κερδίσεις. Αν τους βγαλω και τους βαλω κατω θα μεινει μια μεγαλη τρυπα εκει. Αναποδα ειναι ασχημοι θα επρεπε να βγαζουν ανεμιστηρες με εντιθετη ροη αερα. Θορυβο δεν εχω παροτι οι τρεις στο πλαϊ δεν ειναι συνδεμενοι στην μητρικη αλλα σε Molex που παει να πει οτι δουλεουν στο full περιμενω ενα καλωδιο 1 σε 3 για να τους βαλω στην μητρικη. Κατω για να βαλω ανεμιστηρες πρεπει να παρω ενα μαλακο καλωδιο για το USB3.0 γιατι ειναι χοντρο και βρισκει. Έβαλα δύο ανεμιστήρες στο πάτωμα που είχα και τρέχω τεστ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Και τι θερμοκρασια εχει η CPU? Δε φαινεται τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Αν τους βγαλω και τους βαλω κατω θα μεινει μια μεγαλη τρυπα εκει. Αναποδα ειναι ασχημοι θα επρεπε να βγαζουν ανεμιστηρες με εντιθετη ροη αερα. Θορυβο δεν εχω παροτι οι τρεις στο πλαϊ δεν ειναι συνδεμενοι στην μητρικη αλλα σε Molex που παει να πει οτι δουλεουν στο full περιμενω ενα καλωδιο 1 σε 3 για να τους βαλω στην μητρικη. Κατω για να βαλω ανεμιστηρες πρεπει να παρω ενα μαλακο καλωδιο για το USB3.0 γιατι ειναι χοντρο και βρισκει. Ισχύει αυτό που λες αλλά δυστυχώς αυτό το κουτί σχεδιάστηκε εξ αρχής για custom loops με 2+ ψυγεία και distro plate. Έχει πάρα πολλούς χώρους για μόνο 1 ΑΙΟ. (έχω το μεγάλο του αδελφάκι, το Ο11-XL) Μπορείς μελλοντικά να βάλεις την ΑΙΟ στο πλάι. Είναι καλύτερα να μπει εκεί καθώς δε θα τραβάει το ζεστό αέρα μέσα από το κουτί για να ψύχεται και βάλε τους ανεμιστήρες σε pull διάταξη και τους άλλους 3 πάνω να βγάζουν το ζεστό αέρα από το κουτί. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από purif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Ξέρει κανένας ένα πολύ καλό fan controller με δικό του πρόγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα