Duck Dodgers Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, deafman είπε Αρα εγερνε το φανακι ή μιλας για τις θερμοκρασιες μονο? Εγερνε το φανακί, τις θερμοκρασίες τα ίδια με πριν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Εγω γιατι βλεπω και τα heat pipes στραβα; Ισως να φταει και η φωτογραφια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω γιατι βλεπω και τα heat pipes στραβα; Ισως να φταει και η φωτογραφια. Μπορεί να έφταιγε και η φωτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Στις 24/2/2020 στις 2:00 ΜΜ, Duck Dodgers είπε Μπορεί να έφταιγε και η φωτό! Πάντως ωραίος ο i5 που έχεις....για αυτό κράτα το pc σου και οσο αντέξει ...δεν είμαι της άποψης να αλλαζει ο καθένας μας pc χωρίς λόγο όταν αυτό π έχουμε κάνει την δουλιτσα του !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει να την ακούει, αλλά έχει περάσει τόσα και ακόμα σκυλί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Duck Dodgers είπε Η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει να την ακούει, αλλά έχει περάσει τόσα και ακόμα σκυλί! Εγώ είμαι με έναν phenom.1090 ακόμη και δεν σκέφτομαι να αλλάξω pc αν δεν τα παιξει τελείως !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση προς χειμώνα μεριά... αλλά μέχρι τότε βλέπουμε! Για να το κρατήσω κάνα 7ρι χρόνια 🤣 Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από Duck Dodgers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Φιλαράκι ήθελε να χτίσει σταθερό PC. Έπρεπε να βγει κάτι σχετικά βάλιου, κάτι που θα του κρατήσει χρόνια, κάτι όμορφο, να αντέχει light gaming για χρόνια από τώρα, και κυρίως να είναι γρήγορο σε 3d/Cad κλπ. Μετά από λίγο πρήξιμο και ψάξιμο, καταλήξαμε στο εξής parts list : NZXT H210, Gigabyte Aorus B450, Antec Eag Pro 650 Gold, Ryzen 7 3700x, 16gb Corsair DDR4 3200, Gigabyte 1660, 860 evo 1tb Και ενα κιτ fans & led strip argus το οποιο βγηκε πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα! Μερικά σημεία και στάδια του build με ζόρισαν λίγο (χοντρά δάχτυλα βλέπεις) Αλλά εν τέλει κρύφτηκε πολύ πράγμα, βγήκε αρκετά κλιν. Θέλει λίγη ακόμη δουλίτσα αλλά είναι ήδη αρκετά καλά. Pics! Εδώ απλά μητρική στο άδειο κουτί Πολύ έξυπνη αυτή η λευκή λορίδα, κρύβει πολύ πράγμα, όπως και λεντοταινίας! Εδώ σβηστό με μόνο τα led της μητρικής Και εδώ το lightfest. Η λεντοταινία πρέπει να κολληθεί σωστά. Αυτά! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, AMD Expert είπε Φιλαράκι ήθελε να χτίσει σταθερό PC. Έπρεπε να βγει κάτι σχετικά βάλιου, κάτι που θα του κρατήσει χρόνια, κάτι όμορφο, να αντέχει light gaming για χρόνια από τώρα, και κυρίως να είναι γρήγορο σε 3d/Cad κλπ. Μετά από λίγο πρήξιμο και ψάξιμο, καταλήξαμε στο εξής parts list : NZXT H210, Gigabyte Aorus B450, Antec Eag Pro 650 Gold, Ryzen 7 3700x, 16gb Corsair DDR4 3200, Gigabyte 1660, 860 evo 1tb Και ενα κιτ fans & led strip argus το οποιο βγηκε πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα! Μερικά σημεία και στάδια του build με ζόρισαν λίγο (χοντρά δάχτυλα βλέπεις) Αλλά εν τέλει κρύφτηκε πολύ πράγμα, βγήκε αρκετά κλιν. Θέλει λίγη ακόμη δουλίτσα αλλά είναι ήδη αρκετά καλά. Pics! Εδώ απλά μητρική στο άδειο κουτί Πολύ έξυπνη αυτή η λευκή λορίδα, κρύβει πολύ πράγμα, όπως και λεντοταινίας! Εδώ σβηστό με μόνο τα led της μητρικής Και εδώ το lightfest. Η λεντοταινία πρέπει να κολληθεί σωστά. Αυτά! Τα φανακια ποια είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Τα φανακια ποια είναι? https://www.skroutz.gr/s/15749927/Inter-Tech-Argus-RGB-Fan-Set-RS03-120mm.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Αναβαθμιση σε push/pull για το μπροστα ψυγειο, νεο mesh front cover απο το p400a, νεο arrangement στην λουπα, βαψιμο μπλοκ/σωληνες σε μαυρο ματ, νεο color scheme στα leds. 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, Razor333 είπε Αναβαθμιση σε push/pull για το μπροστα ψυγειο, νεο mesh front cover απο το p400a, νεο arrangement στην λουπα, βαψιμο μπλοκ/σωληνες σε μαυρο ματ, νεο color scheme στα leds. πολυ καλο 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anemosrider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Στις 5/12/2012 στις 11:06 ΠΜ, veteranos123 είπε Καλημέρα.Φτιάχνω αυτό το θέμα με σκοπό να δείχνουμε το k κουτί μας γιατί το thread "Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases..." το οποίο είναι για modαρισμένα κουτιά πλέον έχει χαλάσει (έχω συμβάλει και εγώ σ'αυτό) και περισσότερα είναι τα απλά κουτιά από τα modαρισμένα. Έτσι προτείνω κάποιος moderator αν θέλει να κάνει μια εκκαθάριση και να βάλει τα απλά κουτιά εδώ. Για αρχή ξεκινάω εγώ με 2 φωτογραφίες από το δικό μου. Ευχαριστώ πολύ. 43 λεπτά πριν, anemosrider είπε 54 λεπτά πριν, anemosrider είπε 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Κάνε κάτι με τα καλώδια ΑΜΕΣΩΣ! Αδικείς το κουτί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα