vins Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, alldaynews είπε Καλύτερα με σιλικόνη Καλύτερα και με τα 2... Όταν το έβαζα μόνο με σιλικόνη, στο 3ο Bud Spencer μπουκέτο που έτρωγε το γραφείο επεφτε το πολυπριζο παντα πανω στο δαχτυλακι του ποδιου 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, alldaynews είπε Καλύτερα με σιλικόνη Η σιλικόνη χρειάζεται αυτό το "πιστόλι" ή υπάρχει και έτοιμη σε σωληνάριο; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Η σιλικόνη χρειάζεται αυτό το "πιστόλι" ή υπάρχει και έτοιμη σε σωληνάριο; Καλύτερα ναι γιατί στεγνώνει άμεσα η άλλη σιλικόνη νομίζω είναι για μόνωση μόνο και αργεί, αυτά τα πιστόλια 5/10€ έχουν εκτός και αν πας σε κανα φουλ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopilot Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Η σιλικόνη χρειάζεται αυτό το "πιστόλι" ή υπάρχει και έτοιμη σε σωληνάριο; Θα σου πρότεινα θερμο- σιλικόνη.. Έτσι έχω κολλήσει το δικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Στις 24/1/2020 στις 12:59 ΠΜ, DEADLAZARUS είπε Louqe ghost s1. Μικρό και θαυματουργό. Εξαίσιο φίλε! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, geopilot είπε Θα σου πρότεινα θερμο- σιλικόνη.. Έτσι έχω κολλήσει το δικό μου. ναι θερμοσιλικονη κανει καλη δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα σας, Θέλω να φτιάξω λίγο την εσωτερική εμφάνιση του pc μου βάζοντας sleeved extension cables και βρήκα αυτό το kit: https://www.aliexpress.com/item/32882388192.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.24d82e0emds1fc από τα βάθη της Κίνας. Εσείς που κάνετε κατασκευές, με τους κόκκινους προς μοβ χρωματισμούς που βγάζουν τα φαν μου με το rgb της κάρτας γρφικών πιο κιτ λέτε να πάρω? Το black-red ή το black-grey? Σοβαροί προβληματισμοί Δευτέρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, D1mm1s είπε Καλημέρα σας, Θέλω να φτιάξω λίγο την εσωτερική εμφάνιση του pc μου βάζοντας sleeved extension cables και βρήκα αυτό το kit: https://www.aliexpress.com/item/32882388192.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.24d82e0emds1fc από τα βάθη της Κίνας. Εσείς που κάνετε κατασκευές, με τους κόκκινους προς μοβ χρωματισμούς που βγάζουν τα φαν μου με το rgb της κάρτας γρφικών πιο κιτ λέτε να πάρω? Το black-red ή το black-grey? Σοβαροί προβληματισμοί Δευτέρας Στειλε μια φωτογραφία το κουτί να δουμε τι υπόλοιπο build φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, D1mm1s είπε Καλημέρα σας, Θέλω να φτιάξω λίγο την εσωτερική εμφάνιση του pc μου βάζοντας sleeved extension cables και βρήκα αυτό το kit: https://www.aliexpress.com/item/32882388192.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.24d82e0emds1fc από τα βάθη της Κίνας. Εσείς που κάνετε κατασκευές, με τους κόκκινους προς μοβ χρωματισμούς που βγάζουν τα φαν μου με το rgb της κάρτας γρφικών πιο κιτ λέτε να πάρω? Το black-red ή το black-grey? Σοβαροί προβληματισμοί Δευτέρας Πάρε το γκρι που είναι safe και θα χρησιμοποιηθεί ακόμα κι αν αλλάξεις parts με άλλο χρωματισμό. Το κόκκινο δεσμεύει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Σωστο point. Αλλα ας μας δειξει πως εχουν τα πραγματα τρ για να πουμε αποψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Νέο κουτάκι,νέο στήσιμο hardware και νερά. 25 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση akoinonitos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, nikpoth είπε Νέο κουτάκι,νέο στήσιμο hardware και νερά. Σουπερ εγινε φιλε! Με παίδεψε λίγο άλλα ολοκληρώθηκε Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από akoinonitos 29 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 58 λεπτά πριν, nikpoth είπε Νέο κουτάκι,νέο στήσιμο hardware και νερά. Τουμπανος. Σαν τα πουκάμισα ρε τα αλλάζετε τα κουτια 34 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Σουπερ εγινε φιλε! Με παίδεψε λίγο άλλα ολοκληρώθηκε Κ@ΥΛ@ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Λοιπόν επέστρεψα σπίτι και έβγαλα τις φωτό. Και εγω το Γκρι σκεφτομαι για πιο ουδέτερο αλλα δεν θέλω να ειναι και παράορο για αυτό θέλω γνώμες. Επίσης το ΣΚ θα βγει blower για καθαριότητα. Έπαθα ΣΟΚ..!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, D1mm1s είπε Λοιπόν επέστρεψα σπίτι και έβγαλα τις φωτό. Και εγω το Γκρι σκεφτομαι για πιο ουδέτερο αλλα δεν θέλω να ειναι και παράορο για αυτό θέλω γνώμες. Επίσης το ΣΚ θα βγει blower για καθαριότητα. Έπαθα ΣΟΚ..!! Άσε τα καλώδια και πάρε κανένα κουτί ρε 'συ με καλύπτρα. Αγγλιστί shroud και θα σουλουπωθει από μόνο του εφόσον θες οπτικό αποτέλεσμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα