Silok Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίδες ετοιμάζομαι σιγά σιγά για νέο κουτί γιατί το thermaltake θα το πετάξω από το παράθυρο και φοβάμαι μήπως σκοτώσω κανένα μικρό ελέφαντα που θα περνάει από κάτω. Δεν έχω καταλήξει ακόμη σε ποιό,είμαι ανάμεσα στα thermaltake P5 και Cougar Conquer. Η απορία μου είναι η εξής,έχω superflower leadex 650w τροφοδοτικό και αν πάω σ'ένα από τα δύο κουτιά θέλω να φτιάξω custom καλώδια στο μήκος που θα χρειαστώ και ν'ακολουθήσουν την διαδρομή που θέλω. Το 24πινο του psu μου είναι κάπως περίεργο,έχει και 2 λεπτότερα καλώδια και περίεργη διάταξη στις τρύπες του pin που σημαίνει ότι πρέπει να τα μαρκάρω 1 προς 1 τα καλώδια για το που πάνε. Πιθανόν να το πουλήσω σε φίλο αλλά αν πάρω corsair ξέρω πως έχει κάτι πυκνωτές τυλιγμένους στα καλώδια,Τι κάνουμε μ'αυτούς? Σκάλωσα τώρα να καταφέρω να φτιάξω κάτι τέτοιο Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Silok 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_Tz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ταπεινο PC 10+ετιαs....Με την παλια Gigabyte GA-P55M-UD2 Motherboard και εναν Intel i5 μετα απο αλλαγη τροφοδοτικου...αλλαγη DVD drive....προσθηκη ενοs 500gb μηχανικου + ενοs 120αρι PNY SSD και βγαλσιμο επεξεργαστη να μπει καινουργια παστα θερμοαγωγιμη για λιφτινγκ φρεσκαρισμα... Πανω που ελεγα οτι θα παει ανακυκλωση..πλεον τρεχει σφαιρακι τα Win10 pro...ολα τα Ram slots γεματα..συνολο 12gb ram.... Θα με βγαλει ακομα καποια χρονακια για τα βασικα.... Κοστοs μηδεν ευρω....πινω αγιασμο στο ονομα του κολλητου φιλου τεχνικου που μου ειπε φερτο μου στο γραφειο να το σενιαρω γιατι μου περισσευουν πολλα hardware πραγματακια εδω μεσα....... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Christos_Tz 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 12 minutes ago, Christos_Tz said: Ταπεινο PC 10+ετιαs....Με την παλια Gigabyte GA-P55M-UD2 Motherboard και εναν Intel i5 μετα απο αλλαγη τροφοδοτικου...αλλαγη DVD drive....προσθηκη ενοs 500gb μηχανικου + ενοs 120αρι PNY SSD και βγαλσιμο επεξεργαστη να μπει καινουργια παστα θερμοαγωγιμη για λιφτινγκ φρεσκαρισμα... Πανω που ελεγα οτι θα παει ανακυκλωση..πλεον τρεχει σφαιρακι τα Win10 pro...ολα τα Ram slots γεματα..συνολο 12gb ram.... Θα με βγαλει ακομα καποια χρονακια για τα βασικα.... Κοστοs μηδεν ευρω....πινω αγιασμο στο ονομα του κολλητου φιλου τεχνικου που μου ειπε φερτο μου στο γραφειο να το σενιαρω γιατι μου περισσευουν πολλα hardware πραγματακια εδω μεσα....... Why not? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_Tz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, glight είπε Why not? Αφου κοστοs μηδεν ευρω.....δεν το λεω ουτε στον παπα..μονο στο Insomnia....χαχα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Τι λες να γράφουν επάνω ? Πώς να είναι δηλαδή ? Είτε μονόχρωμο πχ κόκκινο, είτε με κάποιο (γεωμετρικό) σχέδιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Είτε μονόχρωμο πχ κόκκινο, είτε με κάποιο (γεωμετρικό) σχέδιο... https://www.skroutz.gr/s/19775527/Διακοσμητική-ταινία-από-PVC-3D-τύπου-Ανθρακόνημα-Μαύρο-30x127cm-51353.html#shops έχω δει αυτό που βγαίνει και σε κόκκινο. Σε κόκκινο φοβάμαι μήπως είναι σαν τσίρκο Medrano 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Skrez1982 είπε https://www.skroutz.gr/s/19775527/Διακοσμητική-ταινία-από-PVC-3D-τύπου-Ανθρακόνημα-Μαύρο-30x127cm-51353.html#shops έχω δει αυτό που βγαίνει και σε κόκκινο. Σε κόκκινο φοβάμαι μήπως είναι σαν τσίρκο Medrano 😋 Μια χαρά. Αν μπορείς να το κόψεις όμορφα αλλιώς πας και στο κόβουν στη διάμετρο που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Μια χαρά. Αν μπορείς να το κόψεις όμορφα αλλιώς πας και στο κόβουν στη διάμετρο που θες. Ναι πιάνουν τα χέρια μου. Θα μετρήσω διάμετρο και με διαβήτη θα χαράξω και θα το κόψω. Summon @dalain . Τι διάμετρο έκοψες το πλεξι Γκλας ? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Skrez1982 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Silok είπε Σκάλωσα τώρα να καταφέρω να φτιάξω κάτι τέτοιο Εγώ για να κάτσω να κάνω κάτι τέτοιο θα χρειαστώ το λιγότερο 2 κουτιά lexotanil των 6mg. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Skrez1982 είπε Ναι πιάνουν τα χέρια μου. Θα μετρήσω διάμετρο και με διαβήτη θα χαράξω και θα το κόψω. Summon @dalain . Τι διάμετρο έκοψες το πλεξι Γκλας ? με ποτηροτρυπανο 44χιλιοστα το εκοψα αρα ωφελιμο πρεπει να βγηκε 41 με 42 χιλιοστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, dalain είπε με ποτηροτρυπανο 44χιλιοστα το εκοψα αρα ωφελιμο πρεπει να βγηκε 41 με 42 χιλιοστα Εισωραιος αγόρι μμμμμ 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δεν αντεξα και εβαλα την ψυκτρα απο τον 2600 του γιου μου που ειχα. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δεν ειναι τιποτα exreme εμένα πάντως μου αρέσει. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν αντεξα και εβαλα την ψυκτρα απο τον 2600 του γιου μου που ειχα. Τελικά αυτό το κουτί είναι βλαμμένο. Αν έχεις ATX μητρική και το βύσμα των USB 3 της μητρικής είναι κάτω δεν μπορείς να βάλεις ανεμιστήρες κάτω βρίσκουν πάνω στο βύσμα. Αν είναι δυνατόν έχει τόσο χώρο πάνω και την μητρική την κόλλησε στο πάτωμα του κουτιού. Lian Li και μπλε κατσίκες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Τελικά αυτό το κουτί είναι βλαμμένο. Αν έχεις ATX μητρική και το βύσμα των USB 3 της μητρικής είναι κάτω δεν μπορείς να βάλεις ανεμιστήρες κάτω βρίσκουν πάνω στο βύσμα. Αν είναι δυνατόν έχει τόσο χώρο πάνω και την μητρική την κόλλησε στο πάτωμα του κουτιού. Lian Li και μπλε κατσίκες. Κακώς δεν λέω,αλλα αυτο το κουτί ειναι για να βάλεις υδρόψυξη γι'αυτο κ ο χώρος πανω και η θεση για ψυγείο στην πλατη.Υπαρχουν μητρικες που δεν έχουν σε εκείνο το σημείο το usb3.Δεν γνωριζω τι έχεις σκοπό να κανεις αλλα το κουτί ετσι οπως είναι τωρα ειναι άδειο κ δεν δείχνει την ομορφιά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα