Skrez1982 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Επιτέλους ήρθαν. Τώρα αναμονή για τα sleeves . 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, stormcraft είπε πολύ όμορφο! ποιο case είναι; Thermaltake view 71,όμορφο μεν βουβάλι δε.21 κιλά άδειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Επιτέλους ήρθαν. Τώρα αναμονή για τα sleeves . Απο που τα πήρες; Μεγειεεεεεες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, dalain είπε Απο που τα πήρες; Μεγειεεεεεες Από amazon de . Δεν υπήρχαν πουθενά αλλού. Μου ήρθαν και τα sleeves για τα καλώδια πίσω από τον πύργο που μου είχες προτείνει. Τώρα περιμένω τα extensions για το τροφοδοτικό και το hub για τους ανεμιστήρες. Θερμοσυστελομενα από που παίρνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 54 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Από amazon de . Δεν υπήρχαν πουθενά αλλού. Μου ήρθαν και τα sleeves για τα καλώδια πίσω από τον πύργο που μου είχες προτείνει. Τώρα περιμένω τα extensions για το τροφοδοτικό και το hub για τους ανεμιστήρες. Θερμοσυστελομενα από που παίρνω ? Αυτα θελουν το hub της sharkoon για το argb; Μαυρα θα βρεις ευκολα σε μαγαζιά με ηλεκτρολογικο υλικό αλλιως κοιτα και στο grobotronics η AliExpress Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Ναι , το κουτί μου που είναι έκδοση rgb το δίνει μαζί. Έχει υποδοχές για 8 φανς. Μαγαζιά τύπου καφκας δηλαδή ? Η να πάω στα Leeroy Merlin ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Skrez1982 είπε Ναι , το κουτί μου που είναι έκδοση rgb το δίνει μαζί. Έχει υποδοχές για 8 φανς. Μαγαζιά τύπου καφκας δηλαδή ? Η να πάω στα Leeroy Merlin ? ναι ο καυκας εχει σιγουρα,Leroy δεν ξερω αν εχει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Ας μπω και εγώ στην παρέα με το πρώτο μου build. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οταν γινεις παλιος στο φορουμ θα αλλαξεις ονομα ομως? Καλως ηρθες και μεγειες το νεο build Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από deafman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, deafman είπε Οταν γινεις παλιος στο φορουμ θα αλλαξεις ονομα ομως? Καλως ηρθες και μεγειες το νεο build Χαχαχχ καλή ερώτηση, θα το σκεφτώ.. ευχαριστώ πολύ 🤩 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, neosstoforum είπε Ας μπω και εγώ στην παρέα με το πρώτο μου build. Θα μπει μέσα η σήμανση και θα σε πάνε αυτόφωρο. Ρε καθάρισε τα αποτυπώματα από το τζάμι και μετά βγάλε φωτό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, radiohead είπε Θα μπει μέσα η σήμανση και θα σε πάνε αυτόφωρο. Ρε καθάρισε τα αποτυπώματα από το τζάμι και μετά βγάλε φωτό Πλάκα πλάκα δε φαινόταν τόσο πολύ με το γυμνό μάτι. Το φλας του κινητού φταίει. 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καινουργιο setup.Εμεινε να βαλω το 2ο συρταρι. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από Amix 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Amix είπε Καινουργιο setup.Εμεινε να βαλω το 2ο συρταρι. ωραίο γραφείο, αν επιτρέπεται από που το έχεις αγοράσει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Amix είπε Καινουργιο setup.Εμεινε να βαλω το 2ο συρταρι. Ωραίος πολύ ωραίος. Τα ηχεία είναι τα edifier ? Είσαι ευχαριστημένος ? Πώς ακούγονται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα