D1mm1s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, obijuan1983 είπε Μια χαρά παίζεις και με αυτά...τo πληκτρολόγιο άλλωστε είναι gaming(άλλης εποχής...!) Φίλε το Πλαίσιο(δεν έχω καμία σχέση ή μετοχές) μας εκανε οverclockers ομως...RMA άψογο. TurboX λοιπον σαν φόρο τιμής... Να φανταστείς κλοκαρω i7 8700Κ στα 6GHz με TurboX τροφοδοτικό από πεποίθηση... Ολα καλά αλλα πονάει η ψυχή μου με τον επεξεργαστή που τον βλέπω πάνω στο τραπέζι έτσι χύμα... 😖 Θέλω να περάσω το χέρι μου μέσα από την οθόνη να τον ακουμπήσω κάπου αλλού.. 😂 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από D1mm1s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, D1mm1s είπε Ολα καλά αλλα πονάει η ψυχή μου με τον επεξεργαστή που τον βλέπω πάνω στο τραπέζι έτσι χύμα... 😖 Θέλω να περάσω το χέρι μου μέσα από την οθόνη να τον ακουμπήσω κάπου αλλού.. 😂 Τι να πουν αυτοί εδώ...! Περιμένουν την σειρά τους για να καθαριστούν και να μπουν στο κουτί! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από DiaperCh@nger101 21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, DiaperCh@nger101 said: Έχουμε το ίδιο τροφοδοτικό. 3 PC άλλαξα και αυτό το σκυλί το έχω κρατήσει. Απλά κτήνος το EVGA Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από glight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε Το πρωην κουτι μου. Και σχεδον το ιδιο τροφοδοτικο εχω το 750 εγω. Να βαλεις τον ssd αναποδα να περασεις απο μπροστα τα καλωδια το ειχα κανει πριν βαλω NVME 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pansar24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Επομενη αναβαθμιση μεγαλυτερο γραφειο και ενα δευτερο gaming monitor 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Με τα φωτα σβηστα..... 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Πριν Μετά 24 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Πριν Μετά Πάνω από δύο ώρες δε νομίζω να σου πήρε με τίποτα. 😁 Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από radiohead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Team Red αυτά τα dvd δεξιά πρέπει να φεύγουν σιγά σιγά, δυστυχώς έχω χάσει το cover case για το τροφοδοτικό.. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραίος, θα πρότεινα να περάσεις τα καλώδια τροφοδοσίας της κάρτας στα γκρομετς δεξιά @LIGHT1NG πιστεύω θα βοηθήσει και στο να μη τραβάνε τη κάρτα κάτω και λυγίζει περισσότερο Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από 7nisiotis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Πριν Μετά Πριν ήταν σαν να είχε περάσει τυφώνας. Μετά το αποτέλεσμα πολύ ομορφο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Το τρολ ειναι να τα εστειλε ολα μπροστα για τη φωτο. 😉 Δε λεω οτι εγινε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Ωραίος, θα πρότεινα να περάσεις τα καλώδια τροφοδοσίας της κάρτας στα γκρομετς δεξιά @LIGHT1NG πιστεύω θα βοηθήσει και στο να μη τραβάνε τη κάρτα κάτω και λυγίζει περισσότερο Είναι λίγο στραβά τραβηγμένη η φωτογραφία. Edit: εντωμεταξύ ο Μ2 δεν φαίνεται καν 😂 Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από LIGHT1NG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα