Prospector8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρονια ηθελα να παω σε ασπρομαυρο build και σχεδον τα καταφερα. Δεν ειναι φουλ ετοιμο ακομα αλλα παρτε μια πρωτη γευση. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από Prospector8 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 @Prospector8 Η Olivia Wilde είναι η κορασίδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Θεαρα και αυτή που ανέφερες, μου άρεσε πολύ παλια αλλα το νεο Meta ειναι Margot Robbie 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Έχετε να προτείνετε κανένα GPU Bracket γιατί η κάρτα έχει αρκετό sag? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Έχετε να προτείνετε κανένα GPU Bracket γιατί η κάρτα έχει αρκετό sag? Έχει ειπωθεί πολλές φορές. Πετονιά. Ουτε φαίνεται και είναι η πιο οικονομική λύση. Μετά αν δε θες να μπλέξεις με εξωτερικό έχει εδώ κάποιες επιλογες https://www.bestprice.gr/search?q=vga+holder https://www.amazon.de/EASYDIY-Support-Videokarte-Holster-Halterung-Raumfahrt-Aluminium-Doppelsteckplatzkarten-Schwarz/dp/B076JJP2XJ/ref=sr_1_7?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&keywords=Gpu+holder&qid=1572993994&sr=8-7 https://www.amazon.de/upHere-Support-Videokarte-Sehnenhalter-Doppelsteckplatzkarten-Gaming-GL28CF/dp/B07TJGS1LP/ref=sr_1_6?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&keywords=Gpu+holder&qid=1572994043&sr=8-6 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Ήρθαν και τα rgbακια... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ήρθαν και τα rgbακια... Κάνουν δουλειά; Ποια είναι; Αυτά που έβλεπα ήταν κάπου 40-45 cfm και δεν τα βλέπω αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, radiohead είπε Έχει ειπωθεί πολλές φορές. Πετονιά. Ουτε φαίνεται και είναι η πιο οικονομική λύση. Μετά αν δε θες να μπλέξεις με εξωτερικό έχει εδώ κάποιες επιλογες https://www.bestprice.gr/search?q=vga+holder https://www.amazon.de/EASYDIY-Support-Videokarte-Holster-Halterung-Raumfahrt-Aluminium-Doppelsteckplatzkarten-Schwarz/dp/B076JJP2XJ/ref=sr_1_7?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&keywords=Gpu+holder&qid=1572993994&sr=8-7 https://www.amazon.de/upHere-Support-Videokarte-Sehnenhalter-Doppelsteckplatzkarten-Gaming-GL28CF/dp/B07TJGS1LP/ref=sr_1_6?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&keywords=Gpu+holder&qid=1572994043&sr=8-6 Θενξ! Να την περάσω δηλαδή μέσα από το Backplate και να την δέσω επάνω; Βρήκα ένα από CM πολύ όμορφο και διακριτικό και μετά σκέφτηκα για vertical mount αλλά δε ξέρω κατά ποσο είναι ιδανικό για το Η700 που έχω, φοβάμαι ότι θα πνίξει την κάρτα γιατι θα είναι κοντά στο TG Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από thetiesthatbind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Θενξ! Να την περάσω δηλαδή μέσα από το Backplate και να την δέσω επάνω; Βρήκα ένα από CM πολύ όμορφο και διακριτικό και μετά σκέφτηκα για vertical mount αλλά δε ξέρω κατά ποσο είναι ιδανικό για το Η700 που έχω, φοβάμαι ότι θα πνίξει την κάρτα γιατι θα είναι κοντά στο TG Δεν έχω παρατηρήσει κάτι και έχω 2080 strix. Που πιστεύεις ότι οφείλεται το λύγισμα? στην μητρική σου? Επίσης αν βρεις κάτι καλό για vertical ή το κάνεις πες μου, και εγώ το 700i red έχω. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από Dinoel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Στις 3/11/2019 στις 10:58 ΜΜ, lawlezz είπε ειναι update απο τα πιο παλιά μου post σε αυτο το thread 9900κ i9 32 gb ram royal g skill 2080ti aorus extreme seasonic prime ultra 1000 titanium 3x 970 evo plus custom υδροψυξη δεν βάζω πλεον γιατι αλλαζω τα πράγματα συνεχως phanteks evolv X me custom κοψίματα Τα κοψίματα που έγιναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Sheogorath είπε Κάνουν δουλειά; Ποια είναι; Αυτά που έβλεπα ήταν κάπου 40-45 cfm και δεν τα βλέπω αρκετά. Ψοφιμακια όντως είναι, οι arctic των 5€ είναι καλυτεροι, ευτυχώς το κουτί είναι εύκολο στο airflow. Ας όψεται το εικαστικό θέμα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Τα κοψίματα που έγιναν; Σε cnc λογικά. Λοιπόν πάρε πετονιά την πιο λεπτή που θα βρεις όχι για καρχαρίες που έλεγε και ο ασπροδοντης. Αν δε σου κάνει πας για ψάρεμα ρε τρελέ μην είσαι χαζός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, leros2004 είπε Ψοφιμακια όντως είναι, οι arctic των 5€ είναι καλυτεροι, ευτυχώς το κουτί είναι εύκολο στο airflow. Ας όψεται το εικαστικό θέμα... Δεν είναι για airflow αυτά τα fans ρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν είναι για airflow αυτά τα fans ρε... radiator i know... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lousy Offcomer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Στις 27/10/2019 στις 12:24 ΠΜ, dalain είπε Καινούριο setup καινουρια φωτό!!!Νεοι ενοικοι του κουτιού ενας ryzen 5 με μια b450 aorus pro και δυο trident z στα 3200 με συνολικα 16 gb Αυτή τη μητρική έχω με το r5 3600. Με την υδρόψυξη δείχνει πιο ωραίο το σύνολο..! Εγώ έχω το τούβλο της αερόψυξης από την coolermaster και τα κρύβει όλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα