ssns Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 και η ψύκτρα είναι στην υπογραφή True story!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 και η ψύκτρα είναι στην υπογραφή Νίκο από σένα δεν έχει επίδειξη μόδας? Που είναι το κυτίο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex00a Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Bγάλε τελείως τον ανεμιστήρα στο πάτωμα ή βαλτον πάνω πάνω στην οροφή σε θέση να βγάζει αέρα. Εκεί που τον έχεις σου βάζει σκόνη. οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeleye Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δείτε και το δικό μου κουτί... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίο...με το carbon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δείτε και το δικό μου κουτί... Εσύ μπορούσες ανετα να το βάλεις και στα αλλο θέμα για τα modaρισμένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Το έχει βάλει νομίζω αλλά ξαναπόσταρε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αλλος με την μακαροναδα!!! Καλα τα παει το νεο τοπικ.... αλλα θα πρεπει να μετονομαστεί σε ''ποιος εχει την καλυτερη μακαρονάδα''. Τωρα καταλαβα γτ οποιος είχε λιγο συμαζεμένα καλώδια στο αλλο τόπικ νομιζε ότι είχα κανει και mod! dude τι να κανω δε γίνεται και κάτι καλύτερο. και δε με ενδιαφερει κιόλας γιατι και καλοκαίρι δε το λειτουργω. και πάλι δε θα υπήρχε θέμα με θερμοκρασίες με το intake και outtake μου,κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Νίκο από σένα δεν έχει επίδειξη μόδας? Που είναι το κυτίο? To δικό μου θα το ανεβάσει η δημιουργός, μόλις μαζέψω τα χρήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 To δικό μου θα το ανεβάσει η δημιουργός, μόλις μαζέψω τα χρήματα. Ακόμη το παλεύετε με την Αγαπη εεε? Πραγματικά δεν ξέρω αν θα θέλω να το δώ όταν θα τελειώσει διοτι παιζει να γίνω και ληστής απο την ζήλια! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αν υπήρχε το μετρητό, θα είχε τελειώσει προ πολλού. Ας είναι καλά οι λογαριασμοί κάθε μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δείτε και το δικό μου κουτί... Που μπορει να βρει κανεις carbon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Στις αγγελίες του insomnia είχα δει...αλλά και ο angeleye νομίζω ότι πουλάει (νομίζω)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν να βάλω και εγώ με τη σειρά μου το δικό μου ταπεινό κουτί. Στο θέμα cable management δεν είναι και ότι καλύτερο και με κάποιες μικρές τροποποιήσεις κατάφερα πιστεύω το καλύτερο δυνατό. Οι γνώμες σας.. Επίσης έχω κάνει μερικές τροποιήσεις και στην κάρτα στην οποία έχω επιτυγχάνει 15 βαθμούς κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeleye Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Εσύ μπορούσες ανετα να το βάλεις και στα αλλο θέμα για τα modaρισμένα! Το έχει βάλει νομίζω αλλά ξαναπόσταρε εδώ Ναι το έχω βάλει στο θέμα για τα modaρισμένα αλλα είπα να το βάλω και εδώ Που μπορει να βρει κανεις carbon? Ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα