deafman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συμφωνω με καποιον προλαλησαντα. Απλα αλλαξε κουτι. Και με 30€ θα βρεις κατι να το αναδειξει ολο τοσο κοπο εχεις κανει, μια χαρα φαινεται, ε βαλτο πλεον καπου αλλου. Ή ξεκινα μοντες να το χαρεις. Βαψιμο ολο το κουτι (καντο μαυρο/κοκκινο/ασπρο/κατι εσωτερικα), ενα ακρυλικο στο πλαι και ετοιμος. Στα κανω εγω τα ακρυλικα αν θες. Κ ενα να κρυβει τα hhd trays. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από deafman
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, deafman είπε Συμφωνω με καποιον προλαλησαντα. Απλα αλλαξε κουτι. Και με 30€ θα βρεις κατι να το αναδειξει ολο τοσο κοπο εχεις κανει, μια χαρα φαινεται, ε βαλτο πλεον καπου αλλου. Ή ξεκινα μοντες να το χαρεις. Βαψιμο ολο το κουτι (καντο μαυρο/κοκκινο/ασπρο/κατι εσωτερικα), ενα ακρυλικο στο πλαι και ετοιμος. Στα κανω εγω τα ακρυλικα αν θες. Κ ενα να κρυβει τα hhd trays. Μα η μαγκια ειναι να μπορεις σε τοσο παλιο και αβολο κουτακι να εξαφανισεις τα καλωδια. Και σιγα μην παρω καλο κουτι σε 10 χρονων παιδι. 2
deafman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 10 minutes ago, LLLEFTERIS said: Μα η μαγκια ειναι να μπορεις σε τοσο παλιο και αβολο κουτακι να εξαφανισεις τα καλωδια. Και σιγα μην παρω καλο κουτι σε 10 χρονων παιδι. Το δεχομαι απολυτα. Και το εχεις ξηγηθει πολυ σωστα. Σοβαρα στο λεω αν θες ακρυλικα για χαβαλε στα κανω.
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, deafman είπε Το δεχομαι απολυτα. Και το εχεις ξηγηθει πολυ σωστα. Σοβαρα στο λεω αν θες ακρυλικα για χαβαλε στα κανω. Ειναι κλειστο το κουτι και στο σημειο που το εχω η μερια που θα ειχε πχ παραθυρο ειναι στον τοιχο. Θελω καποια στιγμη στο σιδερο που ειναι το πολυμπριζο να του βαλω ενα ραφι περα περα και ισως να του βαλω εκει τον υπολογιστη δηλαδη πανω απο την οθονη στο πλαι τοτε θα μπορω να του βαλω κατι με παραθυρο να πουλαει μουρη στα φιλαρακια του. Απλα απο εναν απλο core 2 duo και μια 19αρα vga οθονη βρεθηκε με 4c/8t 16gb 3200mhz gtx 960 nvme 22 tv monitor Aν δεν μου φερει καλους βαθμους εκτος απο τα καλωδια θα εξαφανισω και ολοκληρο το pc Εγω πχ θελω να παρω το Lian Li PC-O11 Dynamic Black αλλα δεν χωραει η ψυκτρα μου και δεν μπορω να βαλω νερακι γιατι το εχω ακριβως διπλα απο το κρεβατι μου δεν θελω ουτε σαν κουνουπι να το ακουω. 8
deafman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, LLLEFTERIS said: Ειναι κλειστο το κουτι και στο σημειο που το εχω η μερια που θα ειχε πχ παραθυρο ειναι στον τοιχο. Θελω καποια στιγμη στο σιδερο που ειναι το πολυμπριζο να του βαλω ενα ραφι περα περα και ισως να του βαλω εκει τον υπολογιστη δηλαδη πανω απο την οθονη στο πλαι τοτε θα μπορω να του βαλω κατι με παραθυρο να πουλαει μουρη στα φιλαρακια του. Απλα απο εναν απλο core 2 duo και μια 19αρα vga οθονη βρεθηκε με 4c/8t 16gb 3200mhz gtx 960 nvme 22 tv monitor Aν δεν μου φερει καλους βαθμους εκτος απο τα καλωδια θα εξαφανισω και ολοκληρο το pc I see. Οντως ετσι δεν υπαρχει λογος για περισσοτερα. Μια χαρα ειναι παντως το μηχανιματακι οπως ειναι. Ωραια και η σκεψη για το μελλοντικο προτζεκτακι. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Αμα γινω πλουσιος και εχω να βαζω πετρελαιο και στις τσεπες θα την κανω κουτι υπολογιστη.
D1mm1s Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Ειναι κλειστο το κουτι και στο σημειο που το εχω η μερια που θα ειχε πχ παραθυρο ειναι στον τοιχο. Θελω καποια στιγμη στο σιδερο που ειναι το πολυμπριζο να του βαλω ενα ραφι περα περα και ισως να του βαλω εκει τον υπολογιστη δηλαδη πανω απο την οθονη στο πλαι τοτε θα μπορω να του βαλω κατι με παραθυρο να πουλαει μουρη στα φιλαρακια του. Απλα απο εναν απλο core 2 duo και μια 19αρα vga οθονη βρεθηκε με 4c/8t 16gb 3200mhz gtx 960 nvme 22 tv monitor Aν δεν μου φερει καλους βαθμους εκτος απο τα καλωδια θα εξαφανισω και ολοκληρο το pc Εγω πχ θελω να παρω το Lian Li PC-O11 Dynamic Black αλλα δεν χωραει η ψυκτρα μου και δεν μπορω να βαλω νερακι γιατι το εχω ακριβως διπλα απο το κρεβατι μου δεν θελω ουτε σαν κουνουπι να το ακουω. Αφού σου αρέσει να ασχολείσαι και πιανουν τα χέρια σου μη βάλεις ράφι. Φτιάξε του κατι τέτοιο: Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από D1mm1s 14 1
alldaynews Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Πως το κρεμάς στον τοίχο αυτό ρε γαμώτο.Ωραία ιδέα πάντως
deafman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Ενα δοκιμαστικο που ειχα κανει το εκανα σαν καρδο κανονικα με γατζακια αλλα αντι για προκες, με βιδες και ουπα για να αντεχει το βαρος. 3
D1mm1s Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 @alldaynews μόλις αποφασίσω να τελειώσω το δικό μου θα σου πω πως το έπιασα στον τοίχο. Αν και η ιδέα με βίδες και ούπα δεν ακούγεται κακή. 1
dalain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, D1mm1s είπε @alldaynews μόλις αποφασίσω να τελειώσω το δικό μου θα σου πω πως το έπιασα στον τοίχο. Αν και η ιδέα με βίδες και ούπα δεν ακούγεται κακή. Πριν καποια χρόνια ειχα αποδομησει ενα laptop,εφτιαξα ένα ξύλινο κουτί κ το κρεμασα στον τοίχο με ντιζοστριφωνα και παξιμάδια.πολυ σταθερο κ πολυ εύκολο στο κρεμασμα-ξεκρεμασμα.... 7
outlaw star Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλαγή καλώδια με sleeved σε καλή τιμούλα (64 €) 4
dalain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, outlaw star είπε Όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλαγή καλώδια με sleeved σε καλή τιμούλα (64 €) Πρωτον βγαλε το τζάμι και μετα τραβα φωτογραφία Δευτερον συμμαζεψε ομορφα τα καλωδια γιατι παθαίνω νευρικο κλονισμο Τριτον και κυριότερο....Πετα ρε το σεμεδακιιιιιιιιιιιιιιιι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Ταιριάζει με το λευκό case ρε συ... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα