BlueBlood7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Αυτό θα πει δείξτε το κουτί σας. Στην κυριολεξία.
dalain Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Στις 18/8/2019 στις 3:48 ΜΜ, tommybertsen είπε Κάτι κατάλαβα, ειδικά τα μακαρόνια πίσω είναι χάρμα οφθαλμών! Το χόμπι είναι χόμπι. Και ακριβούτσικο αλλά, αν αλλάζεις απλά κουτιά, οκ, παλεύεται 😛 Βάλε και την κυρά στο παιχνίδι των αλλαγών, εμένα μιας και ασχολείται από παλιά, έχει μια σχετική γνώση Πχ βοήθησε με τον φωτισμό όσο να πεις. Το κουτί της αρέσει αλλά της άρεσε και ένα της raijintek (όλο γυαλί , coeus evo tc λέγεται). Βέβαια είμαι δύσκολος στα κουτιά, σπάνια να μου αρέσει κάτι τόσο ώστε να το έχω τόσα χρόνια (4 έκλεισε το enthoo pro, τον τελευταίο είναι απλά το refresh του). Το enthoo luxe θα με βάλει σε κακά μονοπάτια, οπότε κάνω πως δεν το είδα 😛 Φοβερό κουτί με απίστευτους χώρους!!! Ρε παιδιά ρε παιδιά μη μας μπριζωνεται έτσι ασχημα κ έχει βαρύ χέρι η κυρά....
tommybertsen Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, dalain είπε Φοβερό κουτί με απίστευτους χώρους!!! Ρε παιδιά ρε παιδιά μη μας μπριζωνεται έτσι ασχημα κ έχει βαρύ χέρι η κυρά.... Δεν ήταν σκόπιμο, ζητώ συγγνώμη 😛
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Του παππου το cable managment σε κουτι Asus V8 Η φωτο ειναι απο κινητο βαριεμαι να βγαζω την A6500 16 1
godslayerxp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 23 ώρες πριν, akoinonitos είπε στολίδι... ... αλλά το usb 3.0 καλώδιο μου κάθεται λίγο στο λαιμό, δεν βολεύει να το κρύψεις;
akoinonitos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, godslayerxp είπε στολίδι... ... αλλά το usb 3.0 καλώδιο μου κάθεται λίγο στο λαιμό, δεν βολεύει να το κρύψεις; Εμενα να δεις....Το ξέχασα και το πήρα πρέφα ότι το είχα ξεκουμπωτο στο τέλος. Κανονικά το κουμπωνω κάτω από την τροφοδοσία της μητρικης αλλά δεν έμπαινε το χέρι μετά... Σε καμία βδομάδα θα αλλάξω tubes οπότε θα το φτιάξω. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από akoinonitos 2
Sheogorath Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Στις 24/8/2019 στις 7:11 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Του παππου το cable managment σε κουτι Asus V8 Η φωτο ειναι απο κινητο βαριεμαι να βγαζω την A6500 Είσαι μαστόρι, στα παλιά κουτιά φαίνεται το μεράκι. 5
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 14 ώρες πριν, akoinonitos είπε Εμενα να δεις....Το ξέχασα και το πήρα πρέφα ότι το είχα ξεκουμπωτο στο τέλος. Κανονικά το κουμπωνω κάτω από την τροφοδοσία της μητρικης αλλά δεν έμπαινε το χέρι μετά... Σε καμία βδομάδα θα αλλάξω tubes οπότε θα το φτιάξω. Αυτο το κολο usb 3 τι το έχουν κάνει τόσο ογκώδες το βύσμα δεν μαζεύεται με τιποτα , έχω σκεφτεί να πάρω κατι σε sleeve που κάνει και γωνία https://store.cablemod.com/product/cablemod-modflex-right-angle-internal-usb-3-0-extension-50cm/ μήπως παλευτεί λίγο η κατάσταση
akoinonitos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, SPANK είπε Αυτο το κολο usb 3 τι το έχουν κάνει τόσο ογκώδες το βύσμα δεν μαζεύεται με τιποτα , έχω σκεφτεί να πάρω κατι σε sleeve που κάνει και γωνία https://store.cablemod.com/product/cablemod-modflex-right-angle-internal-usb-3-0-extension-50cm/ μήπως παλευτεί λίγο η κατάσταση Μόνο στο κάτω μέρος της μητρικής κουμπωνεις εσένα? Εγώ άμα το κουμπωσω στο πλάι είναι κομπλέ δεν φαίνεται τπτ.
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 36 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μόνο στο κάτω μέρος της μητρικής κουμπωνεις εσένα? Εγώ άμα το κουμπωσω στο πλάι είναι κομπλέ δεν φαίνεται τπτ. Τραγικό οχι δεν έχει τις έχουν βάνει και τις 2 δίπλα δίπλα , οπότε μαλλον θα παίξω με sleeve γωνιακό
dalain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μόνο στο κάτω μέρος της μητρικής κουμπωνεις εσένα? Εγώ άμα το κουμπωσω στο πλάι είναι κομπλέ δεν φαίνεται τπτ. Εγω παλι δεν το εχω συνδεσει καθολου κ ξεμπερδεψα!
godslayerxp Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, SPANK είπε Τραγικό οχι δεν έχει τις έχουν βάνει και τις 2 δίπλα δίπλα , οπότε μαλλον θα παίξω με sleeve γωνιακό Εγώ έχω πάρει ένα τέτοιο https://www.moddiy.com/products/USB-3.0-20%2dPin-Internal-Header-MF-Extension-Cable-(Low-Profile-Connector).html 5
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Εγώ έχω πάρει ένα τέτοιο https://www.moddiy.com/products/USB-3.0-20%2dPin-Internal-Header-MF-Extension-Cable-(Low-Profile-Connector).html Ωπ ελα ρε καλό αυτο φαίνεται μαλλον ειναι καλύτερη λύση 2
Δημοφιλής ανάρτηση akoinonitos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Στις 25/8/2019 στις 10:03 ΜΜ, godslayerxp είπε στολίδι... ... αλλά το usb 3.0 καλώδιο μου κάθεται λίγο στο λαιμό, δεν βολεύει να το κρύψεις; fixed 😛 31 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα