dalain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Βρηκα σήμερα λιγο χρόνο να συμμαζεψω τα καλωδια εκτός κουτιού...Νομιζω εγινε καλη δουλιτσα!!! 29
Ryzenlake Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από Ryzenlake 20
outlaw star Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 16 ώρες πριν, dalain είπε Βρηκα σήμερα λιγο χρόνο να συμμαζεψω τα καλωδια εκτός κουτιού...Νομιζω εγινε καλη δουλιτσα!!! Πολύ ωραία τα εξωτερικά καλώδια, μπορέις να δώσεις κάνα ink, γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά.
dalain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, outlaw star είπε Πολύ ωραία τα εξωτερικά καλώδια, μπορέις να δώσεις κάνα ink, γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά. Να΄σαι καλα!Λοιπον τα καλωδια τα εντυσα με sleeves κι οπου μπορεσα στις ακρες εβαλα θερμοσυστελλομενο.Ριξε μια ματια γενικοτερα γιατι υπαρχουν και σε αλλα χρωματα! 1
outlaw star Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, dalain είπε Να΄σαι καλα!Λοιπον τα καλωδια τα εντυσα με sleeves κι οπου μπορεσα στις ακρες εβαλα θερμοσυστελλομενο.Ριξε μια ματια γενικοτερα γιατι υπαρχουν και σε αλλα χρωματα! Αδερφέ σε ευχαριστώ!! Και εγώ λευκό κουτάκι έχω, οπότε με κάλυψες απόλυτα! 1
dalain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, outlaw star είπε Αδερφέ σε ευχαριστώ!! Και εγώ λευκό κουτάκι έχω, οπότε με κάλυψες απόλυτα! Απλα αν θα βαλεις θερμοσυστελλομενα στις ακρες (που στο προτεινω) βρες πιο μεγαλα γιατι αυτα που σου εστειλα ειναι σχετικα μικρα.Εγω θα παρω διαφορα νουμερα επιπλεον γιατι για παραδειγμα σε ενα usb που εχω και στο καλωδιο του τροφοδοτικου δεν μπορεσα να βαλω...Εβαλα ταινια λευκη και δεν φαινεται αλλα και μονο που ξερω οτι δεν ειναι οπως το θελω τρελενομαι! 1
greg.chalk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα! ελπίζω να σας αρέσει: cpu: 6700k (not delidded) ram: 2x8gb g.skill trident z rgb 3000mhz motherboard: evga z270 stinger itx vga: Evga 1080 superclocked reference pcb ssd: m.2 nvme samsung 960 pro 500gb with ek heatsink psu: silverstone sx800-lti sfx-l titanium with cablemod cables fans: 4x nf-a12x25 120mm pwm noctua sterrox case: matx cerberus (sliger) watercooling hardware: pump/reservoir: ek compo d5 pwm with glass reservoir 100ml cpu block: EK-Supreme HF Nickel Acetal (very old block) gpu block: aquacomputer kryographics black edition, nickel plated version with backplate fittings: ek black fittings radiators: 2x lp240 darkside tube: PrimoChill PrimoFlex Advanced LRT 13/10 Elegant White 21
Sheogorath Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 40 λεπτά πριν, greg.chalk είπε Καλησπέρα! ελπίζω να σας αρέσει: cpu: 6700k (not delidded) ram: 2x8gb g.skill trident z rgb 3000mhz motherboard: evga z270 stinger itx vga: Evga 1080 superclocked reference pcb ssd: m.2 nvme samsung 960 pro 500gb with ek heatsink psu: silverstone sx800-lti sfx-l titanium with cablemod cables fans: 4x nf-a12x25 120mm pwm noctua sterrox case: matx cerberus (sliger) watercooling hardware: pump/reservoir: ek compo d5 pwm with glass reservoir 100ml cpu block: EK-Supreme HF Nickel Acetal (very old block) gpu block: aquacomputer kryographics black edition, nickel plated version with backplate fittings: ek black fittings radiators: 2x lp240 darkside tube: PrimoChill PrimoFlex Advanced LRT 13/10 Elegant White Πολύ ωραίο. Προσωπικά θα γυρνούσα το τροφοδοτικό αναποδα για να υπάρχει airflow πάνω από τα VRM. 3
greg.chalk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Πολύ ωραίο. Προσωπικά θα γυρνούσα το τροφοδοτικό αναποδα για να υπάρχει airflow πάνω από τα VRM. Σ'ευχαριστώ! Δεν ξέρω. Το έβαλα έτσι ώστε να παίρνει φρέσκο αέρα από έξω. Παρατήρησα ότι το chipset(pch) ανεβάζει θερμοκρασία σχεδόν 70°. Για τα vrm δεν ξέρω θερμοκρασίες. Μπορεί να το γυρίσω, μήπως δω διαφορά στις θερμοκρασίες του pch
Sheogorath Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, greg.chalk είπε Σ'ευχαριστώ! Δεν ξέρω. Το έβαλα έτσι ώστε να παίρνει φρέσκο αέρα από έξω. Παρατήρησα ότι το chipset(pch) ανεβάζει θερμοκρασία σχεδόν 70°. Για τα vrm δεν ξέρω θερμοκρασίες. Μπορεί να το γυρίσω, μήπως δω διαφορά στις θερμοκρασίες του pch Δες το ναι, δεν έχει μεγάλη ψυκτρα η μητρική δυστυχώς. 1
radiohead Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Στις 13/6/2019 στις 3:46 ΜΜ, dalain είπε Βρηκα σήμερα λιγο χρόνο να συμμαζεψω τα καλωδια εκτός κουτιού...Νομιζω εγινε καλη δουλιτσα!!! Κούκλος λέμε φτου φτου φτου! 3 1
Nemo1776 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Στις 13/6/2019 στις 3:46 ΜΜ, dalain είπε Βρηκα σήμερα λιγο χρόνο να συμμαζεψω τα καλωδια εκτός κουτιού...Νομιζω εγινε καλη δουλιτσα!!! τι λες τώρα απίστευτο πολύ καλό 👍🤩 1
jimakos89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Τέλος , δεν κάνω τπτ άλλο γιατί αυτό το πράγμα δεν έχει σταματημο 😂😂😂 22
Δημοφιλής ανάρτηση Ronnie1985 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Γεια σας παιδια ωρα να δειξω και το δικο μου κουτι. Αν αλλαχτει κατι μελλοντικα ια ειναι να προσθεσω αλλες δυο μνημες κ μια evga καρτα γραγικων white edition να ταιριαζει με το black and white theme. 30
Pstathece Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Γεια σας παιδια ωρα να δειξω και το δικο μου κουτι. Αν αλλαχτει κατι μελλοντικα ια ειναι να προσθεσω αλλες δυο μνημες κ μια evga καρτα γραγικων white edition να ταιριαζει με το black and white theme. Τα led στα φανάκια θα είχαν περισσότερη φάση αν ήταν κόκκινα και έκαναν αυτό το εφέ.. κάτι σε Knight Rider XD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα