Acmilangr2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Εγω λέω να του βάλεις να κρέμεται μέχρι κάτω ενα σεμεδάκι μπροστά και θα είναι μούρλια!🤣 Μα πως δεν το σκέφτηκα. Πάω
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Μα πως δεν το σκέφτηκα. Πάω Περιμένω
akoinonitos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Δυστηχως χωρίς μπροστινό πορτάκι. Δεν κλείνει ψιλοαχρειαστο νομιζω το push pull για τοσο λεπτο ψυγειο, εχεις δει μεγαλη διαφορα? Εγω θα αφηνα μονο τους Noctua να βαζουν και θα ειχα και το κάλυμμα Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από akoinonitos 6
soter79 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Καλημερα σε ολους ειχα ανεβασει πριν απο καιρο το κουτι μου αλλα τωρα τραβηξα μερικες φωτο πιο καλες (πιστευω...) μεσα στο κουτι εχω τα εξης i7 8700K - mb Aorus 7 gigabyte -ram 4*8 gb corsair -2x500 gb ssd samsung evo -1080 msi aero να παραδεχτω οτι ειναι λιγο τσιρκο με τοσα led αλλα υπαρχει δυνατοτητα απενεργοποιησης ολων των led οποτε αναλογα τα κεφια . 7
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, akoinonitos είπε ψιλοαχρειαστο νομιζω το push pull για τοσο λεπτο ψυγειο, εχεις δει μεγαλη διαφορα? Εγω θα αφηνα μονο τους Noctua να βαζουν και θα ειχα και το κάλυμμα Πολυ πιθανόν να έχεις δίκιο. Για κάποιον λόγο έχω εντυπωσιακά χαμηλή θερμοκρασία στην gpu. Με 60% τα fans μέγιστη θερμοκρασία 44βαθμους 2
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 44 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Πολυ πιθανόν να έχεις δίκιο. Για κάποιον λόγο έχω εντυπωσιακά χαμηλή θερμοκρασία στην gpu. Με 60% τα fans μέγιστη θερμοκρασία 44βαθμους νερακι... κανει δουλεια 2
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε νερακι... κανει δουλεια Όμως παντού έχω δει 50+ να έχουν
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Όμως παντού έχω δει 50+ να έχουν Με aio η με custom loop? Πόσα watt τραβάει η κάρτα σε gaming φάση?
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Με aio η με custom loop? Πόσα watt τραβάει η κάρτα σε gaming φάση? Kraken x62. Σε παιχνιδι δεν πρόσεξα αλλά σε benchmark (πχ superposition) που έχω ίδια θερμοκρασία τραβάει νομίζω 350watt 1
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Kraken x62. Σε παιχνιδι δεν πρόσεξα αλλά σε benchmark (πχ superposition) που έχω ίδια θερμοκρασία τραβάει νομίζω 350watt Στο gaming θα δεις max temps που θα παίζεις ώρα και το νερό θα ζεσταίνεται όλο και περισσότερο. Τα benchmarks τρέχουν πολύ λίγη ώρα για να βγάλεις συμπερασμα.
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Στο gaming θα δεις max temps που θα παίζεις ώρα και το νερό θα ζεσταίνεται όλο και περισσότερο. Τα benchmarks τρέχουν πολύ λίγη ώρα για να βγάλεις συμπερασμα. Χθες στο divison 2 μια ώρα έπαιζα δεν ανέβηκε παραπάνω 1
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Χθες στο divison 2 μια ώρα έπαιζα δεν ανέβηκε παραπάνω Τότε είσαι μπομπα
oddin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, soter79 είπε Καλημερα σε ολους ειχα ανεβασει πριν απο καιρο το κουτι μου αλλα τωρα τραβηξα μερικες φωτο πιο καλες (πιστευω...) μεσα στο κουτι εχω τα εξης i7 8700K - mb Aorus 7 gigabyte -ram 4*8 gb corsair -2x500 gb ssd samsung evo -1080 msi aero να παραδεχτω οτι ειναι λιγο τσιρκο με τοσα led αλλα υπαρχει δυνατοτητα απενεργοποιησης ολων των led οποτε αναλογα τα κεφια . Eνα Like για το R6 που στο 4-4 έβγαζες photo..:p 1
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Στις 4/6/2019 στις 5:03 ΜΜ, akoinonitos είπε ψιλοαχρειαστο νομιζω το push pull για τοσο λεπτο ψυγειο, εχεις δει μεγαλη διαφορα? Εγω θα αφηνα μονο τους Noctua να βαζουν και θα ειχα και το κάλυμμα Έκανα δοκιμή. Χωρίς να είναι ακριβή το νούμερο που θα πω, νομίζω ειδα 5 βαθμούς Επάνω μόλις έκλεισα τα εσωτερικά fans. Δεν ξερω όμως αν "κόβουν" αέρα κλειστά όπως είναι. Θα δοκιμάσω να τα βγάλω εντελώς 1
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Έκανα δοκιμή. Χωρίς να είναι ακριβή το νούμερο που θα πω, νομίζω ειδα 5 βαθμούς Επάνω μόλις έκλεισα τα εσωτερικά fans. Δεν ξερω όμως αν "κόβουν" αέρα κλειστά όπως είναι. Θα δοκιμάσω να τα βγάλω εντελώς Βασικά νομίζω το πιο πολύ performance θα το χάσεις μόλις βάλεις την σιτα μπροστά, αλλά χωρίς αυτήν θα παίρνει πολύ σκόνη μέσα. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από akoinonitos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα