Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ASDIC είπε

απεσταγμενο, οχι απιονισμενο. με τις αντιστοιχες σταγονες και αλλαγη καθε Χ μηνες δεν εχει θεμα. πεφτει και το κοστος δραματικα. και ο Jay καποιες φορες ετσι το εχει. ολα οκ.

δεν εχει θεση αλλου φιλε. δυστυχως

Ντάξει θα πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να χάσει από fitting.

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απεσταγμενο = δεν εχει μικροργανισμους

απιονισμενο = δεν εχει ιοντα αρα ειναι κακος αγογος του ηλεκρισμου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Πολύ ωράιο, αλλά γνώμη μου, βάψε το εσωτερικό με κάποιο σπρευ ματ μαυρο ή κάτι παρόμοιο. Το αλουμινί, χτυπάει λίγο.

Καλή δουλειά με τα καλώδια.

Ειναι ακριβως αυτο που σκεφτομαι. Το αλλο που σκεφτομαι ειναι να καλυψω με καποιο υλικο (πλεξι κ βαψιμο μου φαινεται ακριβο κ δυσκολα να το επεξεργαστω) το κατω μερος με τροφοδοτικο μεχρι τους δισκους κ επειτα ολο μεχρι επανω. Φυσικα απο πισω ,καθαρα λογο fps, rgb/led φωτακια... 😁 

Βεβαια ολαυτα οταν ερθουν τα τζιτζιμπλονια και βρω εγω ξανα τον χρονο ... 😋

Επεξ/σία από Dubstepforum.gr
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα είπα και εγώ να βάλω και το δικό μου κουτί αν και δεν το έχω τελειοποιήσει ακόμα θέλω να βάλω καποια ανεμηστηρια επησεις το πλαϊνό καπάκι είναι σε σκούρο φόντο και φενονται λίγο τα rgb φωτάκια,λέω να πάω για plexiclass διάφανο με φωτισμό στο σοκορο ενώ έχω αμοβολησει γράμματα και να δω πως θα βάλω rgb led σε μια γωνιά στο πλαινο καπάκι ζήτω οι καγκουρες :-) λεμε :-)

1.jpeg

2.jpeg

• Like 13
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kosgreece είπε

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα είπα και εγώ να βάλω και το δικό μου κουτί αν και δεν το έχω τελειοποιήσει ακόμα θέλω να βάλω καποια ανεμηστηρια επησεις το πλαϊνό καπάκι είναι σε σκούρο φόντο και φενονται λίγο τα rgb φωτάκια,λέω να πάω για plexiclass διάφανο με φωτισμό στο σοκορο ενώ έχω αμοβολησει γράμματα και να δω πως θα βάλω rgb led σε μια γωνιά στο πλαινο καπάκι ζήτω οι καγκουρες :-) λεμε :-)

1.jpeg

2.jpeg

Ποια υδροψηξη έχεις και πόσο ευχαριστημένος είσαι?

Δημοσ.

Είναι η Arctic Liquid Freezer 120 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απίστευτη απόδοση σε όλα της φυσικά θυσίασα λίγο την ομορφιά γιατί με τα rgb έχω ένα θέμα γενικά αλλά με έχει ανταμηψη πολύ δεν ξέρω αν μπορείς να την βρεις πλέον ελλαδα,να φανταστείς πήρα 3 για 3 υπολογιστές και δεν είχε μπρακετακι για am4 και έστειλα mail στην εταιρία και μου το έστειλε δωρεάν για τις 2

https://www.skroutz.gr/s/7881378/Arctic-Liquid-Freezer-120.html

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kosgreece είπε

Είναι η Arctic Liquid Freezer 120 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απίστευτη απόδοση σε όλα της φυσικά θυσίασα λίγο την ομορφιά γιατί με τα rgb έχω ένα θέμα γενικά αλλά με έχει ανταμηψη πολύ δεν ξέρω αν μπορείς να την βρεις πλέον ελλαδα,να φανταστείς πήρα 3 για 3 υπολογιστές και δεν είχε μπρακετακι για am4 και έστειλα mail στην εταιρία και μου το έστειλε δωρεάν για τις 2

https://www.skroutz.gr/s/7881378/Arctic-Liquid-Freezer-120.html

Ωραίος! Από θόρυβο? Έχεις τα στοκ ανεμιστηράκια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι τελείως αθόρυβη και δύσκολα θα φύγω από αυτήν την εταιρία ναι το stock από μέσα και ένα άλλο από έξω 

Επεξ/σία από kosgreece
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοράω ryzen 2600 με overclock στα 4 ghz και idle 26 και φουλ load από 58 έως 63 βαθμούς για 15 λεπτά φοβερή αποδοση

1.png

2.jpg

Επεξ/σία από kosgreece
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσα το δικό μου σύστημα, με αφορμή την μεγάλη πτώση τιμής του Ryzen 7 1700.

Παραθέτω μερικές εικόνες από το στήσιμο και το τελικό αποτέλεσμα.

mhbtOmN.jpg

5IAjXUj.jpg

repsnwd.jpg

EYhpipu.jpg

sl1ez7x.jpg

m9f6G5z.jpg

dKuywoY.jpg

y7rhhpf.jpg

qQKKK5Z.jpg

lAMlKkv.jpg

BnZviPx.jpg

n8AonWM.jpg

IdAT3dC.jpg

Για όσους δεν χορτάσαν (αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος τέτοιος είναι η αλήθεια 😅), το έχω παρουσιάσει και σε video.

Εννοείται πως σχόλια και παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτα ή ότι ερώτηση έχετε, ευχαρίστως να βοηθήσω.

Αν κάποιος τύχει και δει το video και του αρέσει, θα εκτιμούσα ένα Like.

Link : https://www.youtube.com/watch?v=MnBVl9vQxY8

Επεξ/σία από teoChnologist
  • Like 28
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...