renaxan Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 minutes ago, akoinonitos said: οχι δεν ειναι στο νερο αλλα δες ποσο περιπου εχει ενα κιτ απο δαυτα που εχει 6 μεσα ,εγω θελω δυο κιτ τετοια 😛 https://www.amazon.com/Thermaltake-Pacific-Premium-Fitting-Fittings/dp/B07MJW3ZWC Φοβερό έχει γίνει το case σου.. Απίστευτα ωραίο και απλό ταυτόχρονα.. Απίστευτο, έφτιαξαν και νερό-σωλήνες RGB.. Τι έχουμε να δούμε ακόμα!!
DEADLAZARUS Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, renaxan είπε Φοβερό έχει γίνει το case σου.. Απίστευτα ωραίο και απλό ταυτόχρονα.. Απίστευτο, έφτιαξαν και νερό-σωλήνες RGB.. Τι έχουμε να δούμε ακόμα!! Το πρώτο κουτί-ντισκομπάλα. Χορεύει rave/progressive και δεν ιδρώνει🤣... 1
Stamer Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε οχι δεν ειναι στο νερο αλλα δες ποσο περιπου εχει ενα κιτ απο δαυτα που εχει 6 μεσα ,εγω θελω δυο κιτ τετοια 😛 https://www.amazon.com/Thermaltake-Pacific-Premium-Fitting-Fittings/dp/B07MJW3ZWC Κατάλαβα πως δουλεύουν, ναι. Ντάξει... δεν είναι και τόσο ακριβά (μιλώντας πάντα στα γενικότερα πλαίσια της ακρίβειας των rgb). Πάντως σίγουρα θα είναι φοβερά!
renaxan Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το Σ/Κ έπεσε ξανά καθάρισμα, μπήκε ένα ακόμα fan + το Commander Pro (που δεν μπορώ να το αξιοποιήσω πλήρως).. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από renaxan 22
Nemo1776 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 μια μέρα μετά το post μου κάηκε η vega 64 nitro+ LOL ευτυχώς εντός εγγίσεις οπότε πείρα τον διάδοχο. τώρα sleeve στο μέλλον βλέπουμε. 14
radiohead Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Φτιάξε ρε 'συ τη μακαρονάδα πίσω +10fps και θα βοηθάς και τη γυναίκα στο καθάρισμα 2
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, radiohead είπε Φτιάξε ρε 'συ τη μακαρονάδα πίσω +10fps και θα βοηθάς και τη γυναίκα στο καθάρισμα Τι εννοείς? Δεν βλέπεις οτι είναι αναρριχώμενος κισσός? Η γυναίκα τον έβαλε για ομορφιά!🤣 2
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, Nemo1776 είπε μια μέρα μετά το post μου κάηκε η vega 64 nitro+ LOL ευτυχώς εντός εγγίσεις οπότε πείρα τον διάδοχο. τώρα sleeve στο μέλλον βλέπουμε. Με τα noctua είναι φάση so ugly its beautiful... 3
leros2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, radiohead είπε Φτιάξε ρε 'συ τη μακαρονάδα πίσω +10fps και θα βοηθάς και τη γυναίκα στο καθάρισμα Και είπα να κάνω ενα photoshop να τα κρύψω ρε
life is music Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, leros2004 είπε Και είπα να κάνω ενα photoshop να τα κρύψω ρε μπορει να ειναι παλιο το κουτακι αλλα τα σπαει .Οποτε μπράβο για το μεράκι σου και για τον κοπώ σου να βγάλεις αυτο το υπεροχο αποτέλεσμα ....Θα ηθελα να δω ομως και μια φωτο απο το εσωτερικο του κουτιου !!!! 1
outlaw star Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Στις 9/5/2019 στις 3:52 ΠΜ, leros2004 είπε Ο Δεινόσαυρος +5fps απο σήμερα Το προηγούμενο κουτί μου (χωρίς τον πλαϊνό fan), με υπηρέτησε περίπου 8 χρόνια πριν το αλλάξω τώρα. Τρομερά στιβαρή κατασκευή, θεόβαρο, τώρα το χρησιμοποιώ για να κάθομαι
leros2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Στις 9/5/2019 στις 5:35 ΜΜ, life is music είπε μπορει να ειναι παλιο το κουτακι αλλα τα σπαει .Οποτε μπράβο για το μεράκι σου και για τον κοπώ σου να βγάλεις αυτο το υπεροχο αποτέλεσμα ....Θα ηθελα να δω ομως και μια φωτο απο το εσωτερικο του κουτιου !!!! Αλητάκο ... ξέρεις ότι μέσα γίνεται της Arctic το κάγκελο και ψάχνεσαι για ''Παρασκευατικες'' ονειρώξεις.... Έχε χάρη που σήμερα είπα να το ανοίξω να το καθαρίσω... 12 ώρες πριν, outlaw star είπε Το προηγούμενο κουτί μου (χωρίς τον πλαϊνό fan), με υπηρέτησε περίπου 8 χρόνια πριν το αλλάξω τώρα. Τρομερά στιβαρή κατασκευή, θεόβαρο, τώρα το χρησιμοποιώ για να κάθομαι Τι κουτί διάλεξες? Γιατί εγώ δυσκολεύομαι να το αποχωριστώ, κοιτάζω τα σύγχρονα full tower και δεν έχω ερωτευτεί κανένα.. Ειδικά μετά το modαρισμα που του έκανε, βελτιώθηκε η εργονομία (καλώδια απο πίσω) αλλά και το airflow (στη κάρτα γραφικών)... 8 1
life is music Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 48 λεπτά πριν, leros2004 είπε Αλητάκο ... ξέρεις ότι μέσα γίνεται της Arctic το κάγκελο και ψάχνεσαι για ''Παρασκευατικες'' ονειρώξεις.... Έχε χάρη που σήμερα είπα να το ανοίξω να το καθαρίσω... Τι κουτί διάλεξες? Γιατί εγώ δυσκολεύομαι να το αποχωριστώ, κοιτάζω τα σύγχρονα full tower και δεν έχω ερωτευτεί κανένα.. Ειδικά μετά το modαρισμα που του έκανε, βελτιώθηκε η εργονομία (καλώδια απο πίσω) αλλά και το airflow (στη κάρτα γραφικών)... Ωραίος
outlaw star Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Αλητάκο ... ξέρεις ότι μέσα γίνεται της Arctic το κάγκελο και ψάχνεσαι για ''Παρασκευατικες'' ονειρώξεις.... Έχε χάρη που σήμερα είπα να το ανοίξω να το καθαρίσω... Τι κουτί διάλεξες? Γιατί εγώ δυσκολεύομαι να το αποχωριστώ, κοιτάζω τα σύγχρονα full tower και δεν έχω ερωτευτεί κανένα.. Ειδικά μετά το modαρισμα που του έκανε, βελτιώθηκε η εργονομία (καλώδια απο πίσω) αλλά και το airflow (στη κάρτα γραφικών)... Εμένα δεν πέρναγαν καλώδια απο πισω, οπότε γινόταν πανηγύρι... Το budget σφιχτό, οπότε πήρα phanteks enthoo pro σε λευκό στα 115 ευρα. Ευχαριστημένος για τα λεφτά του, πολύ καλό για modding Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από outlaw star 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα