DigitalElf Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 On 27/04/2019 at 10:08, outlaw star said: Ρε παίδες δεν υπάρχει κάνας διεθνής διαγωνισμός, αντίστοιχος με αυτούς ομορφιάς σκύλων για τα pc, να παμε να δείξουμε τα κουτιά μας να σηκώσουμε όλα τα τρόπαια ? https://builds.gg/ 1
Dubstepforum.gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Χαιρετω ολη την παρεα, Δεν καθησα να διαβασω ΟΟΟΟΛΟ το feed ( καμμια 20αρια σελιδες ειδα) αλλα βλεπω γινεται 'δουλιτσα' ! Προσφατα εκανα την αναβαθμηση μου απο 2η σε 9η γενια (καιρος ηταν) και γενικως τρωγομε να πειραξω το αγαπημενο μου HAF 932 (χωρις side window panel δυστυχως). Ξερω , ειναι τεραστιο , αχρηστος ο μισος χωρος εκει μεσα πλεον , αλλα δε μου παει η καρδια να το αποχωρηστω. Γι αυτο και θα του βαλω χερι (χερια) και θα το φερω σε πιο 'συγχρονα' μετρα. Αν υπαρχει καποιος που εχει την ιδια αδυναμια με αυτο το κουτι θα χαρω να δω φωτοζ. Θα εβαζα και κανα 2 φωτογραφιες αλλα δεν εχει τιπτ ακομη αξιολογο, ισως το κανω πριν το στησω οπως το σκεφτομαι για ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ. 2
outlaw star Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, dalain είπε Και μία "νυχτερινή".... Ωραίο, αλλά γιατί δεν έβαλες ένα ίδιο φανάκι και στο cooler, νομίζω θα ταίριαζε περισσότερο. Το σφυρί μέσα το πουλάς ? 1
dalain Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, outlaw star είπε Ωραίο, αλλά γιατί δεν έβαλες ένα ίδιο φανάκι και στο cooler, νομίζω θα ταίριαζε περισσότερο. Το σφυρί μέσα το πουλάς ? Ευχαριστω!Δεν βρισκω λευκο φανακι σε αυτη την διασταση (92 χιλ)...Το μονο που εχω βρει ειναι ενα γκρι noctua Για το σφυρι η πας σε χρωματοπολειο η στον κινεζο!
Sheogorath Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, nicksoti είπε To χρυσό βατόμουρο το κερδίζω; Ωραίο, με χαρακτήρα. Η κάρτα γραφικών ανασαίνει εκεί κάτω όμως; 1
nicksoti Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/5/2019 στις 10:32 ΠΜ, Sheogorath είπε Ωραίο, με χαρακτήρα. Η κάρτα γραφικών ανασαίνει εκεί κάτω όμως; Είσαι ευγενικός... στο μεγάλο μου κουτί έπειτα από χρόνια χάλασαν τα usb 3 τα μπροστινά, και το jack του ήχου, οπότε τα στρίμωξα εδώ... Να σκεφτείς έχει και 2 δίσκους που δεν φαίνονται (1ναν ssd πίσω από τον 3.5 και άλλον ένα 3.5 δεξιά στην πρόσοψη κάθετα, πίσω από το πλαστικό κάλυμα. Η κάρτα παραδόξως αναπνέει. Τραβά από κάτω αριστερά εκεί που βγαίνει το BT dongle όπου επίτηδες δεν έχω λαμάκι, διώχνει πίσω, και εμπρός στο κουτί όπου έχει τρύπες. Δεν έβαλα καν το back plate στη μητρική, δεν είχε νόημα εκεί μέσα, ο αέρας από τα mosfet φεύγει απ ευθείας έξω και μάλιστα με αρκετή ορμή. Έκανα και μια ακόμα πατέντα μιας και αποφάσισε και το USB docking station να κάνει κόλπα (μάλλον έχει να κάνει με τους drivers της ΑΜ4 πλατφόρμας, θα το ψάξω) και ήταν επείγον προχτές να αντιγράψω 200GB αρχεία χτες από έναν SSD., έκοψα με dremel την πρόσοψη στα 2 ώστε αφαιρείται μόνο το κάτω μέρος της, δίχως τα κουμπιά και τις θύρες που είναι ψηλά, ώστε να μπορώ να συνδέω σχετικά εύκολα άλλο δίσκο εμπρός. Σε καύσωνα ίσως το αφήνω και έτσι να αερίζεται καλύτερα ειδικά η VGA (αν είμαι ακόμα έτσι). Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από nicksoti 3
outlaw star Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, dalain είπε Ευχαριστω!Δεν βρισκω λευκο φανακι σε αυτη την διασταση (92 χιλ)...Το μονο που εχω βρει ειναι ενα γκρι noctua Για το σφυρι η πας σε χρωματοπολειο η στον κινεζο! Α, δε το σκέφτηκα, ούτε είδα ότι είναι 90αρης Η αλήθεια είναι ότι χωράει και ένα κανονικό σφυράκι πάνω στο κάλυμμα του τροφοδοτικού Αλλά θα προτιμήσω τον κινέζο τελικώς thx! 1
life is music Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Στις 1/5/2019 στις 10:32 ΠΜ, Sheogorath είπε Ωραίο, με χαρακτήρα. Η κάρτα γραφικών ανασαίνει εκεί κάτω όμως; καλημερα sheo θα ηθελα να σε ρωτησω μηπως υπαρχει καποιο βιντεο για καλο cable management ?
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, life is music είπε καλημερα sheo θα ηθελα να σε ρωτησω μηπως υπαρχει καποιο βιντεο για καλο cable management ? Καλημερα, εχεις δει τίποτα στο youtube;
life is music Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 37 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλημερα, εχεις δει τίποτα στο youtube; Θα μπω να δω !
tommybertsen Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Έγραψα "how to cable management" και έβγαλε ένα κάρο αποτελέσματα, όχι μόνο για κουτιά αλλά και γραφεία. Αλλά το σωστό, πάντα, είναι να ρωτάμε πρώτα στο insomnia. Ε;
dalain Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Νομιζω οτι απο το YouTube μονο καποια tips μπορεις να πάρεις σχετικά με το cable management.Καθε κουτι- συστημα εχει τις δικες του ιδιαιτερότητες.Αν δεν κουμπωσεις ξεκουμπωσεις καμια δεκαριά φορές και δεν χαλασεις ενα σακουλακι δεματικα,δουλεια δεν γίνεται.Στο δικο μου εφαγα κανα δυωρο κ παλι δεν εγινε οπως θα ηθελα.Περιμενω βεβαια κατι λευκα καλωδιακια οπότε θα ξανάγινει η εγχείρηση... 11
life is music Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, dalain είπε Νομιζω οτι απο το YouTube μονο καποια tips μπορεις να πάρεις σχετικά με το cable management.Καθε κουτι- συστημα εχει τις δικες του ιδιαιτερότητες.Αν δεν κουμπωσεις ξεκουμπωσεις καμια δεκαριά φορές και δεν χαλασεις ενα σακουλακι δεματικα,δουλεια δεν γίνεται.Στο δικο μου εφαγα κανα δυωρο κ παλι δεν εγινε οπως θα ηθελα.Περιμενω βεβαια κατι λευκα καλωδιακια οπότε θα ξανάγινει η εγχείρηση... Ξέρεις ξέρω να φτιάχνω ένα pc αλλά στο cable management δεν είμαι καλώς και δεν έχω και κανά τεχνικό να τον πληρώσω να Μ διξει γ να μάθω ..Γιατί είμαι ένας άνθρωπος π τα πιάνει εύκολα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα