giannaros_mes Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 47 λεπτά πριν, radiohead είπε Εξαιρετικές επιλογές για matx και αξιοζήλευτο το αποτέλεσμα αδερφέ. Σε βλέπω για μόνιτορ σιγά σιγά ε; Ήθελα να πάω σε mini itx αλλά η συγκεκριμένη κάρτα δεν χωρούσε στο Η200 που σκόπευα να πάρω οπότε άλλαξα πλεύση. Πρωταρχικός σκοπός ήταν να πάρω monitor... Τώρα πως κατέληξα με νέο pc είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο...😁.
birel-motosport Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Στις 26/4/2019 στις 3:59 ΜΜ, iraklis19871 είπε Μετα απο 10 μερες επιτελους τελειωσα.... Το αποτελεσμα μιλαει απο μονο του φίλε πάρα πολύ όμορφο το PC σου να το χαίρεσαι ήθελα να σε ρωτήσω ποια κάρτα γραφικών έχεις ακριβώς
iraklis19871 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, birel-motosport είπε φίλε πάρα πολύ όμορφο το PC σου να το χαίρεσαι ήθελα να σε ρωτήσω ποια κάρτα γραφικών έχεις ακριβώς Σε ευχαριστώ Aorus rtx2080ti waterforce exteme
dalain Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Να σας ζαλισω λίγο ακόμα....(σορυ αλλα εχω ενθουσιαστεί σαν μωρό παιδί) 19
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, dalain είπε Να σας ζαλισω λίγο ακόμα....(σορυ αλλα εχω ενθουσιαστεί σαν μωρό παιδί) Δεν πα να φάς καμιά μαγειρίτσα τέτοια ώρα και μετά να αλλάξεις κανα μπειμπιλίνο? Οντως μας ζάλισες!👍🤣 Χρόνια πολλά σε όλους!!!😍 1
chrisde Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, dalain είπε Να σας ζαλισω λίγο ακόμα....(σορυ αλλα εχω ενθουσιαστεί σαν μωρό παιδί) Αν και το δικό μου κουτί δεν συγκρίνεται καν με το δικό σου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Να ρωτήσω όμως κάτι; Το πάνω δεξιά fanάκι στην κορυφή δεν είναι λίγο fail που είναι εκεί; Ουσιαστικά παίρνει τον αέρα από το πάνω που βάζει και τον βγάζει χωρίς πολλά-πολλά. Παραθέτω αναλυτικό διάγραμμα Προς θεού δεν το λέω για να σε ξενερώσω ή να σε ειρωνευτώ καμία σχέση, άμα δεις το δικό μου pc θα γελάς, απλή απορία είναι. 3
dalain Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, chrisde είπε Αν και το δικό μου κουτί δεν συγκρίνεται καν με το δικό σου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Να ρωτήσω όμως κάτι; Το πάνω δεξιά fanάκι στην κορυφή δεν είναι λίγο fail που είναι εκεί; Ουσιαστικά παίρνει τον αέρα από το πάνω που βάζει και τον βγάζει χωρίς πολλά-πολλά. Παραθέτω αναλυτικό διάγραμμα Προς θεού δεν το λέω για να σε ξενερώσω ή να σε ειρωνευτώ καμία σχέση, άμα δεις το δικό μου pc θα γελάς, απλή απορία είναι. Καλημερα!Ειναι για να ψυχει το 24πινο της μητρικης!χαχαχα!Η αληθεια ειναι πως και εμενα δεν μου φανηκε πολυ σωστο αλλα απο την μια δεν πηγαινανε πιο αριστερα οι ανε μιστηρες και απο την αλλη ηθελα οπωσδηποτε να βαλω δυο για την καλαισθησια του θεματος....ισως τον απενεργοποιησω... 2
chrisde Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, dalain είπε Καλημερα!Ειναι για να ψυχει το 24πινο της μητρικης!χαχαχα!Η αληθεια ειναι πως και εμενα δεν μου φανηκε πολυ σωστο αλλα απο την μια δεν πηγαινανε πιο αριστερα οι ανε μιστηρες και απο την αλλη ηθελα οπωσδηποτε να βαλω δυο για την καλαισθησια του θεματος....ισως τον απενεργοποιησω... Νομίζω πως θα ταν καλύτερο ναι.
DEADLAZARUS Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Εδώ και καιρό δεν χρησιμοποιώ πάνω ανεμιστήρες. Τους έβγαλα. Καμία διαφορά στις θερμοκρασίες. Phanteks Enthoo Pro το κουτί μου.
GRat Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Ισχύει για το enthoo αυτό. Ο δεξιά πάνω ανεμιστήρας είναι ουσιαστικά περιττός. Σκέφτομαι να τον βγάλω και εγώ και να μπεί και σαν 4ός στο ψυγείο απάνω. 8
tommybertsen Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Και εγώ, μιας και πάνω είναι η ΑΙΟ (είναι 360 οπότε δεν γίνεται να μπει μπροστά, δεν θα είχε τρελές διαφορές, ούτως ή άλλως). Γιατί παίδες αυτοί οι ανεμιστήρες μοιάζουν σαν να έχουν φάει αρνί για το Πάσχα;
GRat Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) @tommybertsen Κάτσε νομίζω μπαίνει και μπροστά, απλά βγάζεις το tray για τους 3,5΄΄ δίσκους. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από GRat
tommybertsen Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Έχοντας 4 δίσκους, είναι κάπως δύσκολο να βγάλω τα Cages 😛 Επίσης, έχω και το fan controller. Π΄ρεπει να βγάλω και το 5.25'' bay και να βάλω, αν θυμάμαι καλά, κάποιο συμβατό bracket για να βάλω την ΑΙΟ μπροστά. Οι διαφορές είναι μικρές πάντως. Δεν έχω το παραμικρό θέμα με θερμοκρασίες, το CPU παίζει 24/7 στα 4.8Ghz εδώ και 6 μήνες περίπου.
birel-motosport Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, iraklis19871 είπε Σε ευχαριστώ Aorus rtx2080ti waterforce exteme Με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη κάρτα να σου στείλω πμ για κάτι πληροφορίες που θέλω για να μην χαλάμε το εδώ θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα