dalain Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Το οτι ειναι το τεταρτο μου κουτι σε 2 χρονια δεν θα το σχολιασω,απλα αυτη τη φορα αλλαξα και μητρικη....Ενα απλο αλλα τιμιο κουτακι και απο εμενα! Corsair Carbide 275 R 23 1
radiohead Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 22 λεπτά πριν, dalain είπε Το οτι ειναι το τεταρτο μου κουτι σε 2 χρονια δεν θα το σχολιασω,απλα αυτη τη φορα αλλαξα και μητρικη....Ενα απλο αλλα τιμιο κουτακι και απο εμενα! Corsair Carbide 275 R Εύγε! Το έκανες πανέμορφο. 2 1
tommybertsen Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 2 "νυχτερινές " Και μια συνολική άποψη, too darky 😛 Last, but not least, θα μπει και backlight στην οθόνη. Αν έχετε κάποια συμβουλή για αυτό (είμαι να παραγγείλω τις αντίστοιχες ταινίες όπως αυτή του γραφείου), I am all ears 16
outlaw star Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παίδες δεν υπάρχει κάνας διεθνής διαγωνισμός, αντίστοιχος με αυτούς ομορφιάς σκύλων για τα pc, να παμε να δείξουμε τα κουτιά μας να σηκώσουμε όλα τα τρόπαια ? Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από outlaw star
tommybertsen Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, outlaw star είπε Ρε παίδες δεν υπάρχει κάνας διεθνής διαγωνισμός, αντίστοιχος με αυτούς ομορφιάς σκύλων για τα pc, να παμε να δείξουμε τα κουτιά μας να σηκώσουμε όλα τα τρόπαια ? Στο εξωτερικό υποθέτω πως κάτι θα υπάρχει 😛 Εδώ δεν έχω δει κάτι. Έβαζε ένα παλικάρι κάτι σχετικό λίγο καιρό πριν, όπου παρουσίαζες τα συστήματα με βίντεο στο Youtube. Χτες στο μεταξύ πήγα να κουβαλήσω το PC για να το καθαρίσω, στο μπαλκόνι. Και ενώ στη δουλειά σηκώνουμε τακτικά διάφορα τα οποία έχουν βάρος, μου έπεσαν τα χέρια. Απορώ ρε παίδες πως κουβαλάτε τα δικά σας με τα custom loops και τα συναφή @ultraex2003 είναι enthoo pro το κουτί ή enthoo luxe; Κάνε μια βόλτα εδώ, σχετικά με την λεντοταινία Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από tommybertsen
DEADLAZARUS Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, tommybertsen είπε 2 "νυχτερινές " Και μια συνολική άποψη, too darky 😛 Last, but not least, θα μπει και backlight στην οθόνη. Αν έχετε κάποια συμβουλή για αυτό (είμαι να παραγγείλω τις αντίστοιχες ταινίες όπως αυτή του γραφείου), I am all ears Ambibox. Nzxt hue 2. Phillips hue. Απλή λεντοταινία. Choose your destiny. 2
tommybertsen Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Ambibox. Nzxt hue 2. Phillips hue. Απλή λεντοταινία. Choose your destiny. @DEADLAZARUS δεν ψάχνω να αγοράσω καινούρια οθόνη, leds ψάχνω 🤣 Αναφέρεις leds που κάνουν 70€ το φτηνότερο. Η ταινία που βλέπεις στην εικόνα, κόστισε 7€ και είναι usb powered, 3μ στο σύνολο. Στην οθόνη θέλω να βάλω 0.30m ταινία. Αφού αυτές είναι οι άλλες λύσεις μου, θα παραγγείλω ακριβώς ότι είχα πάρει απλά μισό μέτρο, ή θα πάρω 5m και θα την κόψω 😛 Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από tommybertsen 2
dalain Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 και εγω δυο χρονια τωρα μια λεντοταινια απο aliexpress δουλευω που μαζι με το controller δεν ειχε ξεπερασει τα 10 ευρω... 1
giannaros_mes Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Μετά από σκέψη και αρκετή αναμονή, αλλαγή πλέον από Intel σε Ryzen και γενική αλλαγή στο HW πέρα από τους σκληρούς. 21 1
Arkin Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, outlaw star είπε Ρε παίδες δεν υπάρχει κάνας διεθνής διαγωνισμός, αντίστοιχος με αυτούς ομορφιάς σκύλων για τα pc, να παμε να δείξουμε τα κουτιά μας να σηκώσουμε όλα τα τρόπαια ? https://www.guru3d.com/articles-categories/guru3d-rig-of-the-month.html 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, tommybertsen είπε @DEADLAZARUS δεν ψάχνω να αγοράσω καινούρια οθόνη, leds ψάχνω 🤣 Αναφέρεις leds που κάνουν 70€ το φτηνότερο. Η ταινία που βλέπεις στην εικόνα, κόστισε 7€ και είναι usb powered, 3μ στο σύνολο. Στην οθόνη θέλω να βάλω 0.30m ταινία. Αφού αυτές είναι οι άλλες λύσεις μου, θα παραγγείλω ακριβώς ότι είχα πάρει απλά μισό μέτρο, ή θα πάρω 5m και θα την κόψω 😛 Ρε συ, θα με στείλεις. Σέβομαι απόλυτα αυτό που γράφεις, αλλά αναρωτιέμαι για ποιον λόγο έκανες like. Έβαλα και τη λεντοταινία μέσα, ακριβώς επειδή οι άλλες λύσεις είναι ακριβές. Ξέρεις, πάντως, ότι έχω πάρει το ambibox και, ναι, δεν είναι φθηνό. 100 ευρώ μού βγήκε η αγορά δύο εξ αυτών των συσκευών. Ό,τι και να πάρεις πάντως, ξέρω πως είσαι μερακλής και το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό👍. 1
radiohead Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, giannaros_mes είπε Και μερικές ακόμα... Εξαιρετικές επιλογές για matx και αξιοζήλευτο το αποτέλεσμα αδερφέ. Σε βλέπω για μόνιτορ σιγά σιγά ε; 2
tommybertsen Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Ρε συ, θα με στείλεις. Σέβομαι απόλυτα αυτό που γράφεις, αλλά αναρωτιέμαι για ποιον λόγο έκανες like. Έβαλα και τη λεντοταινία μέσα, ακριβώς επειδή οι άλλες λύσεις είναι ακριβές. Ξέρεις, πάντως, ότι έχω πάρει το ambibox και, ναι, δεν είναι φθηνό. 100 ευρώ μού βγήκε η αγορά δύο εξ αυτών των συσκευών. Ό,τι και να πάρεις πάντως, ξέρω πως είσαι μερακλής και το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό👍. Χαχαχα! Το Like ήταν γιατί μπήκες στον κόπο να απαντήσεις Συν ότι από όσο βλέπω, μια απλή ledοταινία, θα ήταν το πιο λογικό, βάσει όσων προτείνεις. Ωραία όλα αυτά τα μπλιμπλίκια, αλλά κοστίζουν πολύ περισσότερο από όσα θα διέθετα. Καλύτερα να πάρω άλλα 16GB Ram με αυτά τα λεφτά χωρίς κανέναν πραγματικό λόγο 🤣 It needs no merakli για να βάλω 30 εκατοστά ταινία με usb στις usb της οθόνης ώστε να είμαι καλυμμένος 😛 Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από tommybertsen 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα