iraklis19871 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Ολα ετοιμα.... Έλεγχος διαρροών και απο αυριο led κτλ. 14 1
dalain Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Ρε παλικαρια φτιαχνετε που φτιαχνετε ωραια πραγματακια,βγαλτε και μια καλη φωτογραφια να το χαρουμε και εμεις!
iraklis19871 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, dalain είπε Ρε παλικαρια φτιαχνετε που φτιαχνετε ωραια πραγματακια,βγαλτε και μια καλη φωτογραφια να το χαρουμε και εμεις! Χαχαχααχ Ακου να δεις τι εγινε. Τις τελευταίες μερες το κινητο μου βγαζει θολες φωτο απο την πισω καμερα για κάποιο λογο και τραβηξα την συγκεκριμένη φωτο με την μπροστινη. Τα επομενα λεπτα απο την αγανακτηση μου εψαξα online τι φταίει και ενας τυπος προτείνει να χτυπήσεις το κινητο σου μερικες φορες και ξεκολαει, το εκανα και actually it works.. 3
dalain Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Ηρακλη πολυ καλύτερα τώρα...Πολυ όμορφο το συστημα σου... Για μένα πάλι θα ειναι μια "δυσκολη" νύχτα... 13 1
akoinonitos Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, iraklis19871 είπε Χαχαχααχ Ακου να δεις τι εγινε. Τις τελευταίες μερες το κινητο μου βγαζει θολες φωτο απο την πισω καμερα για κάποιο λογο και τραβηξα την συγκεκριμένη φωτο με την μπροστινη. Τα επομενα λεπτα απο την αγανακτηση μου εψαξα online τι φταίει και ενας τυπος προτείνει να χτυπήσεις το κινητο σου μερικες φορες και ξεκολαει, το εκανα και actually it works.. Σουπερ, η πανω δεξια βανα σε τι εξυπηρετει? Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από akoinonitos
iraklis19871 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Σουπερ, η πανω δεξια βανα σε τι εξυπηρετει? Επειδη δεν εχει χωρο να γεμισω τα ρεζερβουάρ απο πανω ειναι fillport και για εξαερωση 1
R-tzas Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετά από αρκετά χρόνια και περισσότερες από 500 σελίδες στο θέμα, ανεβάζω ξανά το κουτί μου έτσι όπως το είχα τότε, με μοναδικές διαφορές τη μητρική και κάποιες οπτικές λεπτομέρειες. Ο γέροντας μου κρατάει ακόμα καλά. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από R-tzas 19
outlaw star Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, R-tzas είπε Μετά από αρκετά χρόνια και περισσότερες από 500 σελίδες στο θέμα, ανεβάζω ξανά το κουτί μου έτσι όπως το είχα τότε, με μοναδικές διαφορές τη μητρική και κάποιες οπτικές λεπτομέρειες. Ο γέροντας μου κρατάει ακόμα καλά. Σούπερ, ο λευκός φωτισμός τα σπάει 1
tommybertsen Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, iraklis19871 είπε και τραβηξα την συγκεκριμένη φωτο με την μπροστινη Σέλφι του κουτιού; 😛 Smart Chassis 8 ώρες πριν, R-tzas είπε Μετά από αρκετά χρόνια και περισσότερες από 500 σελίδες στο θέμα, ανεβάζω ξανά το κουτί μου έτσι όπως το είχα τότε, με μοναδικές διαφορές τη μητρική και κάποιες οπτικές λεπτομέρειες. Ο γέροντας μου κρατάει ακόμα καλά. Το κουτί αυτό δεν γερνάει με τίποτα. Σκέψου, πούλησα το original και πήρα το ίδιο κουτί απλά με το TG Δεν νομίζω να αλλάξω στα επόμενα τουλάχιστον 5 χρόνια. HW θα αλλάξω, κουτί, όχι Btw, το δικό σου γυαλί είναι κομμένο σε τζαμά;
outlaw star Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Σέλφι του κουτιού; 😛 Smart Chassis Το κουτί αυτό δεν γερνάει με τίποτα. Σκέψου, πούλησα το original και πήρα το ίδιο κουτί απλά με το TG Δεν νομίζω να αλλάξω στα επόμενα τουλάχιστον 5 χρόνια. HW θα αλλάξω, κουτί, όχι Btw, το δικό σου γυαλί είναι κομμένο σε τζαμά; Εγώ πάλι αγόρασα τώρα το κουτί με το απλό τζάμι, διότι το ήθελα σε λευκό χρώμα. Δεν προβλέπεται αλλαγή για τα επόμενα δέκα χρόνια 1
R-tzas Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Το κουτί αυτό δεν γερνάει με τίποτα. Σκέψου, πούλησα το original και πήρα το ίδιο κουτί απλά με το TG Δεν νομίζω να αλλάξω στα επόμενα τουλάχιστον 5 χρόνια. HW θα αλλάξω, κουτί, όχι Btw, το δικό σου γυαλί είναι κομμένο σε τζαμά; Και γω ειδα το καινούργιο και ζήλεψα το τζάμι γι'αυτό εκανα το mod! Το δικό μου δεν είναι γυαλί, είναι acrylic 5mm το οποίο μου το έκοψε ένας ξάδερφος σε μια εταιρία που δουλεύει και το χρησιμοποιούν σε διάφορες εργασίες τους. Για να το στερεώσω έβαλα 4 ορθογωνιους μαγνήτες με κόλλα 3M (έτσι τους πουλάνε). 58 λεπτά πριν, outlaw star είπε Εγώ πάλι αγόρασα τώρα το κουτί με το απλό τζάμι, διότι το ήθελα σε λευκό χρώμα. Δεν προβλέπεται αλλαγή για τα επόμενα δέκα χρόνια 5 χρόνια το έχω και αλλα 5 σίγουρα 😄😄 2
iraklis19871 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μετα απο 10 μερες επιτελους τελειωσα.... Το αποτελεσμα μιλαει απο μονο του 27
Sheogorath Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μαι αιζ χερτ Όπως είναι ΙΜΗΟ θα του πήγαινε μονόχρωμο build. Αυτό είναι σαν rave party των '90s. Φυσικά αστειευόμενος τα λέω, ωραίο είναι. 1
akoinonitos Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, iraklis19871 είπε Μετα απο 10 μερες επιτελους τελειωσα.... Το αποτελεσμα μιλαει απο μονο του Kαλοδουλευτο! 2 1
teoChnologist Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Για HTPC που προοριζόταν, λίγο φανταχτερό μου βγήκε στις φωτογραφίες αλλα εντάξει, την δουλίτσα του θα την κάνει. Ryzen 5 2400G Asrock A320M-DGS 2x8Gb GSkill TridentZ 3200Mhz m2 WD Green Timelapse : https://www.youtube.com/watch?v=kuO74NAtzB4 Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από teoChnologist 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα