ppetr Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Καθολου, μια χαρα καθαριζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ppetr είπε Καθολου, μια χαρα καθαριζει θεωρώ ότι το πιεστικό ακόμα και στα αυτοκίνητα κάνει ζημιά, πρώτα από όλα εχει τέτοια πίεση που υγροποιείται ο αέρας και στο τέλος πετάει και νερό που σίγουρα δεν το θέλω πάνω στο pc μου, το βρίσκω υπερβολικό όπως και να χει ο καθένας όπως βολεύεται.. και με δυνατό/επαγγελματικό πιστολάκι (με κρύο αέρα πάντα) κάνεις δουλειά, απλά κάνεις παραπάνω ώρα το ίδιο κι εγώ σε σχέση με ένα πιεστικό, θα κάνω παραπάνω, αλλά νιώθω ήσυχος Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Το swiffer πως τα πάει με τον στατικό ηλεκτρισμό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Το swiffer πως τα πάει με τον στατικό ηλεκτρισμό? Κάνω χρήση του 12 και πλέον χρόνια και δέν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα,άσχετα αν έρχεται σε επαφή με τα pcb.Καλό είναι το pc να μην βρίσκεται σε λειτουργία. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από Tenshi 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, logistoulis είπε θεωρώ ότι το πιεστικό ακόμα και στα αυτοκίνητα κάνει ζημιά, πρώτα από όλα εχει τέτοια πίεση που υγροποιείται ο αέρας και στο τέλος πετάει και νερό που σίγουρα δεν το θέλω πάνω στο pc μου, το βρίσκω υπερβολικό Ο αερας που περιεχεται στο καζανι, υγροποιειται λογω της πτωσης πιεσης απο την εκτονωση Η ελαχιστη υγρασια απορροφαται απο την ατμοσφαιρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 hours ago, ppetr said: Ο αερας που περιεχεται στο καζανι, υγροποιειται λογω της πτωσης πιεσης απο την εκτονωση Η ελαχιστη υγρασια απορροφαται απο την ατμοσφαιρα Αν έχεις υδατοπαγιδα αυτό που λες δεν είναι πρόβλημα. Το μικρό blower είναι τέλειο για μια τέτοια δουλειά βέβαια. Από την άλλη εγώ καθαρίζω πάντα με το κομπρεσέρ μου και δεν είχα ποτέ πρόβληματα, να μην ξεχνάμε ότι ο αέρας ρυθμίζεται ανάλογα την δουλειά. Για να τα λέμε όλα. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από DigitalElf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Ποιος ειπε οτι ειναι δυσκολο να γεμισεις ενα Corsair 1000D. To build ειναι ακομα σε Progress περιμενω μερικα ακομα fittings και σωληνες για την υδροψυξη καθως και μερικα καλωδια και σε καμια 10αρια μερες ειμαστε ετοιμοι. PS μου εχει βγαλει την πιστη για να τα καταφερω ολα να χωρεσουν 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, iraklis19871 είπε Ποιος ειπε οτι ειναι δυσκολο να γεμισεις ενα Corsair 1000D. To build ειναι ακομα σε Progress περιμενω μερικα ακομα fittings και σωληνες για την υδροψυξη καθως και μερικα καλωδια και σε καμια 10αρια μερες ειμαστε ετοιμοι. PS μου εχει βγαλει την πιστη για να τα καταφερω ολα να χωρεσουν Πάω στοίχημα με τέτοια ψυγεία ψύχεις και RB26DET Πανέμορφο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Στις 20/4/2019 στις 8:52 ΜΜ, Tenshi είπε Κάνω χρήση του 12 και πλέον χρόνια και δέν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα,άσχετα αν έρχεται σε επαφή με τα pcb.Καλό είναι το pc να μην βρίσκεται σε λειτουργία. Εννοείται οτι δεν πρέπει να βρίσκεται σε λειτουργία ο,τι καθάρισμα κι αν υποστεί ,απλά είχα ακουσει οτι παίζει στατικός ηλ. με το swiffer και ηθελα να διαβάσω και καμιά άλλη αποψη.. 🙂 ΥΓ. Εγω είμαι επι του μαλακού πινέλου πάντως...Αργα τα ζά μου αλλά όλα υπο έλεγχο..🙂 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Το πινέλο το χρησιμοποιώ και εγώ μεταξύ άλλων. Καθαρίζει καλά και σε βάθος αλλά η σκόνη απλά μεταφέρεται σε άλλα σημεία προς τα κάτω συνήθως. Οπότε πάλι χρειάζεται κάτι να την ρουφήξει ή να την φυσήξει - διώξει. Το swifer είναι ιδανικό για λείες επιφάνειες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 αν θες να καθαρισεις το pc υπαρχει και το σπρει αερα που κανει 3 ευρω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, life is music είπε αν θες να καθαρισεις το pc υπαρχει και το σπρει αερα που κανει 3 ευρω ! παιρνεις ενα blower με 20 ευρω και το εχεις για παντα ,σιγα μην καθεσαι να σκας 3ευρα καθε φορα που θες να καθαρισεις. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε παιρνεις ενα blower με 20 ευρω και το εχεις για παντα ,σιγα μην καθεσαι να σκας 3ευρα καθε φορα που θες να καθαρισεις. εχω blower και κανει καλη δουλεια .....αλλα θελει προσοχη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, life is music είπε εχω blower και κανει καλη δουλεια .....αλλα θελει προσοχη ! το Blower? τι προσοχη θελει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 36 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το Blower? τι προσοχη θελει? Να μην ασκείς μεγάλη πίεση με το blower και αποφόρτιση κανά εξάρτημα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα