Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα, ερώτηση περί AIO. 

έχω το case Phanteks enthoo pro M και μια AIO clc 280 τοποθετημένη στο πάνω μέρος

Σκέφτομαι να την μετακινήσω μπροστά. ποια είναι η σωστή τοποθέτηση τον fans? να βγάζουν η να βάζουν αέρα? και μέσα η απέξω απο το ψυγείο? αυτή τη στιγμή έχω τα 2x140 fans μπροστά που είχε το κουτί για να βάζουν αέρα. θα πρεπει να τα ξυλωσω και να βαλω static pressure fans? 

και μια προχειρη φωτο.

ευχαριστω προκαταβολικα

IMG_20180525_204156_HHT.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Φανακι πίσω δεν βοηθάει να βαλεις;

Αψογο build, ωραίος!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτι που να ταιριάζει γι'αυτό δεν έχω βαλει αλλά δεν νομίζω ότι βοηθάει σε κάτι να σου πω την αλήθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτι που να ταιριάζει γι'αυτό δεν έχω βαλει αλλά δεν νομίζω ότι βοηθάει σε κάτι να σου πω την αλήθεια.

Βάλε μια εικονιτσα της Παναγιάς εεεεε της Λίζας της Σου ήθελα να πω μεγάλη η Χάρη της!!! 🤣🤣😂

5 ώρες πριν, vaggos88 είπε

έχω το case Phanteks enthoo pro M και μια AIO clc 280 τοποθετημένη στο πάνω μέρος

Σκέφτομαι να την μετακινήσω μπροστά. ποια είναι η σωστή τοποθέτηση τον fans? να βγάζουν η να βάζουν αέρα? και μέσα η απέξω απο το ψυγείο? αυτή τη στιγμή έχω τα 2x140 fans μπροστά που είχε το κουτί για να βάζουν αέρα. θα πρεπει να τα ξυλωσω και να βαλω static pressure fans? 

και μια προχειρη φωτο.

ευχαριστω προκαταβολικα

Αδερφέ καλημερα. Η ρωτάς εδώ 

ή ζητάς να στο μεταφέρουν εκει.

Επεξ/σία από radiohead
  • Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, vaggos88 είπε

και μια προχειρη φωτο.

ευχαριστω προκαταβολικα

Καλημέρα, αν την βάλεις μπροστά βάλτα να βάζουν ,και βάλε τα πάνω να βγάζουν.

Επεξ/σία από akoinonitos

7 ώρες πριν, vaggos88 είπε

και μια προχειρη φωτο.

ευχαριστω προκαταβολικα

Τι με γουρλωνεις τα μάτια ρε Βάγγο στο δείξτε το κουτι σας θα ρωτήσεις για τα fans; Σου ποσταρα το αντίστοιχο thread για να πάρεις απάντηση.

1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Τι με γουρλωνεις τα μάτια ρε Βάγγο στο δείξτε το κουτι σας θα ρωτήσεις για τα fans; Σου ποσταρα το αντίστοιχο thread για να πάρεις απάντηση.

δε ψάχνω φανς ρε άνθρωπε. εκει ρώτησα όταν έψαχνα για αγορά ΑΙΟ. συχνά μιλάνε τα παιδιά εδώ για την τοποθέτηση και για αλλαγές εμφάνισης δείχνοντας και τα build τους. λες να είμαι καινούριος εδώ και να μη ξέρω που να ρωτήσω? μη κάνεις τον αστυνόμο του ινσομνια. 

Ας μη βγούμε άλλο εκτός θέματος.

Καλημερα :)

Από ποτέ η ροή αέρα έγινε πιο σχετική στο παρόν νήμα απ' ότι στο άλλο; Αστυνόμος; Μη με λες ανέκδοτα ρε Βάγγο πρώι πρωί επειδή ρωτάνε άσχετα το κάναμε και λογική συνήθεια; Καλημερα.

• Like 2
  • Thanks 1

12 λεπτά πριν, logistoulis είπε

λέω φέτος μετά από 10 χρόνια να το αλλάξω, προς το παρόν ανέχομαι την άπειρη σκόνη του

cm haf 932?

το είχα 10 χρόνια και εγώ, σε καταλαβαίνω. θα ηρεμήσεις με τα σημερινά κουτάκια 

39 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

cm haf 932?

το είχα 10 χρόνια και εγώ, σε καταλαβαίνω. θα ηρεμήσεις με τα σημερινά κουτάκια 

922 αλλά ναι η ίδια φάση

Θέλω φίλτρα επιτέλους

5 ώρες πριν, logistoulis είπε

λέω φέτος μετά από 10 χρόνια να το αλλάξω, προς το παρόν ανέχομαι την άπειρη σκόνη του

Αυτο δεν κανει τιποτα. Θελει πιστολι αερα απο πιεστικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ppetr είπε

Αυτο δεν κανει τιποτα. Θελει πιστολι αερα απο πιεστικο

άμα θες να το διαλύσεις ναι, εγώ θέλω απλά να το καθαρίσω 

τα μικρά blower δίνουν ακριβώς τον αέρα που θες για pc χωρίς να φοβάσαι μη φύγει τίποτα, απλά επειδή είχα και το ένα χέρι στο κινητό δεν το πήγα πολύ κοντά γιατί δεν είχα μπλοκαρισμένους τους ανεμιστήρες (το έκανα μετά)

με blower και ένα  swiffer, γυαλίζει 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...