Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Καλά θα ήθελα κάμια βδομάδα εγώ για να τα φτιάξω όλα έτσι..Μπράβο όμως, πολύ δυνατή δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Στις 11/4/2019 στις 9:25 ΜΜ, thetiesthatbind είπε Αλλαγή μητρικής αφού η Μaximus X έκανε νούμερα και επεξεργαστή και μια εικόνα από το cable management στο NZXT H700. Φανταστική δουλειά στο cable management και γενικά....Ωραίος! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Στις 11/4/2019 στις 9:25 ΜΜ, thetiesthatbind είπε Αλλαγή μητρικής αφού η Μaximus X έκανε νούμερα και επεξεργαστή και μια εικόνα από το cable management στο NZXT H700. Δεν ερχεσαι να φτιαξεις και τα δικα μου που σπρωχνω το καπακι με το ενα χερι και με το αλλο βιδωνω και κινδυνευω να το φαω στα μουτρα απο την πιεση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν ερχεσαι να φτιαξεις και τα δικα μου που σπρωχνω το καπακι με το ενα χερι και με το αλλο βιδωνω και κινδυνευω να το φαω στα μουτρα απο την πιεση Τώρα να πω ότι δεν σε νιώθω; Ψέματα θα πω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Θα χρεώνω ανα καλώδιο αν είναι 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αλοιμονο σε αυτον που η κάρτα γραφικών θέλει δύο τροφοδοσίες Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από dalain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μανος85 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 νομιζω ειναι ετοιμο.. double AIO minimal pc 19 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Μανος85 είπε νομιζω ειναι ετοιμο.. double AIO minimal pc Ωραίο και μαζεμένο το κουτάκι σου ...good job ! Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από life is music 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, Μανος85 είπε νομιζω ειναι ετοιμο.. double AIO minimal pc Απλο και λιτό.... Πολύ όμορφο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, Μανος85 είπε νομιζω ειναι ετοιμο.. double AIO minimal pc Πάρε μερικά cable combs να δείξουν πιο όμορφα τα καλώδια. Εκτός και αν δε βλέπω καλά έχεις βάλει το μονό ψυγείο στο CPU και το διπλό στην κάρτα; Τυχερός που δε χρειάστηκε να φύγει το backplate btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μανος85 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Πάρε μερικά cable combs να δείξουν πιο όμορφα τα καλώδια. Εκτός και αν δε βλέπω καλά έχεις βάλει το μονό ψυγείο στο CPU και το διπλό στην κάρτα; Τυχερός που δε χρειάστηκε να φύγει το backplate btw ναι, το μονό στον ryzen, το διπλο στην 1080. Dοκιμασα κ με cable comps, νομιζω μου αρεσει καλυτερα ετσι αλλα θα τα ξαναδοκιμασω. αλλη μια συνολικη.. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Εξαρτάται και το πως ταιριάζουν στα καλώδια σου. Άμα τσεκάρεις στο δικό μου (στην προηγούμενη σελίδα) που πήρα από το Amazon τα cable comps "έδεσαν" γάντι. Ίσως να ήταν καλύτερο να τα έβαζες ανάποδα (;) και οι δύο Kraken είναι στο μεταξύ; Εγώ στη θέση σου θα έβαζα το μονό στην GPU. Το φανάκι το άλλαξες για τα VRM ή άφησες το NZXT; Για πιο ήσυχα πάντα 2 λεπτά πριν, Μανος85 είπε ναι, το μονό στον ryzen, το διπλο στην 1080. Dοκιμασα κ με cable comps, νομιζω μου αρεσει καλυτερα ετσι αλλα θα τα ξαναδοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μανος85 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Εξαρτάται και το πως ταιριάζουν στα καλώδια σου. Άμα τσεκάρεις στο δικό μου (στην προηγούμενη σελίδα) που πήρα από το Amazon τα cable comps "έδεσαν" γάντι. Ίσως να ήταν καλύτερο να τα έβαζες ανάποδα (;) και οι δύο Kraken είναι στο μεταξύ; Εγώ στη θέση σου θα έβαζα το μονό στην GPU. Το φανάκι το άλλαξες για τα VRM ή άφησες το NZXT; Για πιο ήσυχα πάντα οντως τα δικα σου ταιριαξαν πολυ καλα, ισως με χαλαει που τα δικα μου ειναι διαφανα, θα κοιταξω να βρω μαυρα. με ενδιαφερει πιο πολυ να κρατησω την gpu κρυα παρα τον ryzen που δεν εχει και ιδιαιτερο θεμα με θερμοκρασιες. φανακι για τα vrm εβαλα ενα arctic, δυνατο κ αθορυβο. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από Μανος85 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 30 λεπτά πριν, life is music είπε Ωραίο και μαζεμένο το κουτάκι σου ...good job ! Ούτε cable combs ούτε τπτ άστο έτσι ..;) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Να μαι και εγώ. Sry αλλά δεν έχω κινητό που να τραβάει της προκοπής 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα