GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) @Sheogorath Kαλυτερα τωρα? Μπααααα. Τωρα ειναι στα 12gb και ψαχνω αλλη μια 4αρα! ΕΔΙΤ: Βρηκα και αλλη μνημη και μες την βδομαδα ή την επομενη ο δεινοσαυρος γινεται triple channel με 16gb! Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από GeorgeSmirlis 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εκεί που καθόμουν αραχτός στον καναπέ λέω..."Δεν του πετάω μια ψυκτρα;"....Λιγη ωρα μετα έγινε η δουλίτσα!Be Quiet Pure Rock Slim γιατί δεν σε έβαλα νωρίτερα; Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από dalain 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 14 ώρες πριν, dalain είπε Και εκεί που καθόμουν αραχτός στον καναπέ λέω..."Δεν του πετάω μια ψυκτρα;"....Λιγη ωρα μετα έγινε η δουλίτσα!Be Quiet Pure Rock Slim γιατί δεν σε έβαλα νωρίτερα; Δεν σε άφηνε ο καναπές, γι αυτό...🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toutsos Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Στις 26/2/2019 στις 3:40 ΠΜ, NIKOS58 είπε Cougar panzer evo rgb Καλησπερα, ποια fans χρησιμοποιείς πάνω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση thetiesthatbind Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Αλλαγή μητρικής αφού η Μaximus X έκανε νούμερα και επεξεργαστή και μια εικόνα από το cable management στο NZXT H700. 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Αλλαγή μητρικής αφού η Μaximus X έκανε νούμερα και επεξεργαστή και μια εικόνα από το cable management στο NZXT H700. Απλα υπέροχο!!!(εκτός της τελευταίας φωτο 😋 ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, dalain είπε Απλα υπέροχο!!!(εκτός της τελευταίας φωτο 😋 ) Για όλα τα γούστα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 46 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Αλλαγή μητρικής αφού η Μaximus X έκανε νούμερα και επεξεργαστή και μια εικόνα από το cable management στο NZXT H700. Η τελευταία φωτό με έκανε trigger να ακουσω αυτό Δεν ξέρω, απλά το φαντάζομαι να παίζει απο πίσω όσο βγαζεις την φωτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 @SheogorathΕτοιμο. TripleChannel 16Gb! Νταξει? Χάρηκες?😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε @SheogorathΕτοιμο. TripleChannel 16Gb! Νταξει? Χάρηκες?😂 Είδες διαφορά, δεν είδες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Είδες διαφορά, δεν είδες; Παει πιο αναλαφρα αποτι εχω καταλαβει μεχρι και χθες που το ειχα dual. Σημερα με triple θα δω λογικα ακομα καλυτερες επιδοσεις Λες να γεμισω και τα 6 slots?😜 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από GeorgeSmirlis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, GeorgeSmirlis είπε Παει πιο αναλαφρα αποτι εχω καταλαβει μεχρι και χθες που το ειχα dual. Σημερα με triple θα δω λογικα ακομα καλυτερες επιδοσεις Λες να γεμισω και τα 6 slots?😜 asus p6t και εγώ αλλά με τον 920 είμαι. Έχω 6 dimm CORSAIR TR3X6G1600C8D DHX DDR3 6GB (3X2GB) PC3-12800 (1600MHZ). αχ τώρα που περιμένω Zen2 και δεν θα έχω triple channel με χαλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Dinoel είπε asus p6t και εγώ αλλά με τον 920 είμαι. Έχω 6 dimm CORSAIR TR3X6G1600C8D DHX DDR3 6GB (3X2GB) PC3-12800 (1600MHZ). αχ τώρα που περιμένω Zen2 και δεν θα έχω triple channel με χαλάει. Επρεπε να παρεις Χ5670. Τεραστια διαφορα με τον 920 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Επρεπε να παρεις Χ5670. Τεραστια διαφορα με τον 920 δεν το έψαξα νωρίτερα ,και για αυτό το λόγο έμεινα με τον 920. Οπότε όταν το σκέφτηκα ήταν πλέον αργά. Έπρεπε όταν πριν 4 χρόνια πήρα το δεύτερο σετάκι μνήμες, να αλλάξω και τον επεξεργαστή. ΄Ήταν να πάρω τώρα pc με την σειρά 9 της intel αλλά είπα θα περιμένω για να πάω Zen2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Στις 11/4/2019 στις 9:25 ΜΜ, thetiesthatbind είπε Αλλαγή μητρικής αφού η Μaximus X έκανε νούμερα και επεξεργαστή και μια εικόνα από το cable management στο NZXT H700. To C.Μ. είναι για σεμινάρια. Και εγώ έχω παρόμοιο καλωδιομάνι, δεν νομίζω ότι είχα την υπομονή να τα δέσω έτσι, αλλά δεν βαριέσαι, δεν φαίνονται μπροστά 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα